İnternet alışverişlerinde hangi siteyi önerirsiniz

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Haydaa 10 siparişim satıcı Hepsiburadadandır hepsi de Aras ile gönderdiler. Galiba şehirden şehire değişiyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Herkese teşekkürler Hepsiburada ve GittiGidiyor arasında kaldım Hepsiburada kargo sıkıntısı varmış eve getirmiyorlarmis gelin şubeden alın diyorlarmış o yüzden GittiGidiyor dan almaya karar verdim yurtiçi kargo sıkıntılı yorumlar onu gösteriyor
İkisi de Doğan holdinge bağlı. Hangisinden alışveriş yaparsanız fark etmez.

yeumyang

Asistan
Reaksiyon puanı
27
3 kargo şirketi ile çalışıyorlarmış sitelerinde bilgi var
Türkiye sınırları içindeki siparişlerinizin gönderimleri Yurtiçi Kargo, Aras Kargo ve Horoz Lojistik ile yapılır birde hızlı gönderi var ücretli hepsiexpress var neye göre kargoyu belirliyorlar acaba

Dream814

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdiye kadar daha çok Hepsiburda tercih ettim hocam.Bir sıkıntı yaşamadim. Geçen gün şirkete kesintisiz güç kaynağı ariyordum nette. Tesadüfen www.mobilsaray.com diye bir firma buldum istediğimiz modeli satan. Çok ilgilendiler.Hb, n11, gg gibi büyükler var ama güvenilir küçük firmalar da nerdeyse kişiye özel hizmet sunabiliyor.www.mobilcadde.com da telefon kilif kapak için iyidir. Kaliteli iş yapıyorlar.

Son düzenleme:

yeumyang

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Şimdiye kadar daha çok Hepsiburda tercih ettim hocam.Bir sıkıntı yaşamadim. Geçen gün şirkete kesintisiz güç kaynağı ariyordum nette. Tesadüfen www.mobilsaray.com diye bir firma buldum istediğimiz modeli satan. Çok ilgilendiler.Hb, n11, gg gibi büyükler var ama güvenilir küçük firmalar da nerdeyse kişiye özel hizmet sunabiliyor.www.mobilcadde.com da telefon kilif kapak için iyidir. Kaliteli iş yapıyorlar.
Bir bakayım kılıf cam alabilirim buradan

eo93

Asistan
Reaksiyon puanı
14
kılıfta ve aksesuarda mobilcadde en iyisidir ayrıca çeşit de çok fazla

yeumyang

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Kılıfı mobilcadde den powerbank i GittiGidiyor dan sipariş vereyim yarın Hepsiburada yi aradım aras yurtiçi kargo ile çalışıyoruz dedi m temsilcisi dedim biz kargo şirketini seçebiliyor muyuz hayır dedi bölgeye göre dağıtım oluyormuş bizim buraya yurtiçi getiriyor tabi adrese teslim etmiyor

yeumyang

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Powerbanki GittiGidiyor dan aldım 69 liraya ama gri sipariş verdim altın rengi geldi fatura yok satıcıya sordum garantili sistemde var diyor ne kadar doğruysa cihaz yurtdışı kayıtlı Asus Türkiye bakmıyor birde 2015 üretimi