Sıfır kutusunda iphone 5

Almalımıyım

• Evet,almalısın

Kullanılan: 3 42.9%
  • Hayır,almamalısın

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7

veysel3457

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar bugün bir tane iphone 5 64 gb (sıfır,kutusunda ve ayrıca kutusu jelatinli) buldum.Apple'da sorgulama yaptığımda telefonu etkinleştirin diyor.Satıcısıda telefon hiç açılmadığından cihazın 2 yıl garantisi var diyor.Sizce ne yapmalıyım cihazı almalımıyım(Koleksiyon amacıyla).

Reaksiyon puanı
125
Merhaba arkadaşlar bugün bir tane iphone 5 64 gb (sıfır,kutusunda ve ayrıca kutusu jelatinli) buldum.Apple'da sorgulama yaptığımda telefonu etkinleştirin diyor.Satıcısıda telefon hiç açılmadığından cihazın 2 yıl garantisi var diyor.Sizce ne yapmalıyım cihazı almalımıyım(Koleksiyon amacıyla).
fiyat ne hocam ?
--- Gönderi Güncellendi ---
5-6 yıl sonra tarihi eser olur. baya bir yüksek fiyata satarsınız. alabilecek paranız varsa alın bence. yoksada zorlamaya gerek yok.

veysel3457

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1000 tl
fiyatı var
satıcının dediği gibi cihaz etkinleştirilmediğinden garantisi varmı?

Reaksiyon puanı
16,128
garanti belgesi imza,kaşelenmeden fatura kesilmeden başlamıyor...

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
1000 tl
fiyatı var
satıcının dediği gibi cihaz etkinleştirilmediğinden garantisi varmı?
Fiyattan düşe bildiğin kadar düşürmeye çalış süper fırsat bende bir aralar Mersin içi 4 ya da 4s aramıştım kapalı kutu 750 tl diye almamıştım buluş ama şimdi onu versem yine yok koleksiyon düşünüyorsan etkinleştirme faturasını garanti belgesini al koy bir köleye zaten açsan bile birşey olsa Apple'da garanti durumu nasıl olur bilmiyorum 5 lerin

veysel3457

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben iphone'ların garantisi cihaza sim kart takılınca başlıyor diye biliyorum

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
ben iphone'ların garantisi cihaza sim kart takılınca başlıyor diye biliyorum
Bende garanti konusun da öyle biliyorum önceden 6 almıştım hp yaklaşık 4 gün kargo sürdü ertesi gün şubeden aldım adreste olmayınca kontrol ettiğim de açtığım zaman garanti başlangıcı görülüyordu fatura kesim değil gittim gürgençlerde sorgulattım açtığım günede biteceğini söylemişlerdi. Yanı kesinlikle katılıyorum olabilir keşke acelesi yoktu elimde ki telefonu satınca açsaydım o gün ;)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Bende garanti konusun da öyle biliyorum önceden 6 almıştım hp yaklaşık 4 gün kargo sürdü ertesi gün şubeden aldım adreste olmayınca kontrol ettiğim de açtığım zaman garanti başlangıcı görülüyordu fatura kesim değil gittim gürgençlerde sorgulattım açtığım günede biteceğini söylemişlerdi. Yanı kesinlikle katılıyorum olabilir keşke acelesi yoktu elimde ki telefonu satınca açsaydım o gün ;)

Valla belki bu kısa süreleri hesaplamak komik gelebilir ama kesinlikle katılıyorum iki hafta ile cihazımın elimde kalmasından yırttım, iki hafta kala telefon pert oldu ve yenisi geldi, gelene kadar da garanti süresi doldu zaten...

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Onu bunu boşverde bana s2 bulun onda nougat keyfi yaşamak istiyorum.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Valla belki bu kısa süreleri hesaplamak komik gelebilir ama kesinlikle katılıyorum iki hafta ile cihazımın elimde kalmasından yırttım, iki hafta kala telefon pert oldu ve yenisi geldi, gelene kadar da garanti süresi doldu zaten...
O konu da Benim arkadaşım çok şanslıydı iPhone 6 almıştım ilk çıktığı zaman onu bir buçuk yıl kullandım 6s almak için satmıştım arkadaşıma daha doğrusu arkadaşım çok istiyordu temiz de bulamadık ben kendi telefonumu sattım 6 s o zaman çok hoşuma gitmişti. Parmak izi arada bir sıkıntı yapıyordu bende normal diye sıkıntı yapmadım benden alan arkadaşım 2 ay sonra servise verdi parmak izi arızalı diye değişim gelmişti şaşırdım :)

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Ios 6.1.3 lu ikinci el 4s e 1500 ceken var.dedigi gibiyse koleksiyonluk kacmaz.