Format Attıktan Sonra Standart VGA B. Ekran Kartı Oldu

malilülü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben pc'ye format attım. Sonrasında Driver Easy programını yükleyip driver'ları yükledim. Ancak Aygıt Yöneticisinde Standart VGA Bağdaştırıcı diye bir şey var ama ekran kartı da orada gözüküyor VGA B.'yı kaldır veya devre dışı bırak'a bastığımda yeniden başlat diyor başlatınca da VGA B. yüklendi kuruldu falan diye bilgi veriyor bu vga bağdaştırıcı gitmiyor ve ekran kartının yerini alıyor lütfen yardım edin.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Hangi Windows versiyonunu, hangi donanıma kurmaya çalışıyorsun ?

malilülü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemci ne ?
Kaç GB ram var ?
Ekran kartı ne ?
Samsung marka deyince üstündeki logonun Samsung olduğunu anlıyorum sadece :D
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı1.PNG

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
İçinde ne ekran kartı var ? Sürücü sorunu sanırsam. Ekran kartı sürücün yüklenmemiş. Ekran kartı markasının adı + sürücüleri şeklinde arama yap.
amd sürücüleri - Google'da Ara
Download Drivers
Sitelerde otomatik donanım tanıma var ama çalışmazsa bilgisayarın modeline bakarak falan da bulabiliriz. Bir yerde tam model ismi yazıyordur.

afatsumlug97

Asistan
Reaksiyon puanı
103
İçinde ne ekran kartı var ? Sürücü sorunu sanırsam. Ekran kartı sürücün yüklenmemiş. Ekran kartı markasının adı + sürücüleri şeklinde arama yap.
amd sürücüleri - Google'da Ara
Download Drivers
Sitelerde otomatik donanım tanıma var ama çalışmazsa bilgisayarın modeline bakarak falan da bulabiliriz. Bir yerde tam model ismi yazıyordur.
aida64 programında ve ya gpu-z programlarında yazar muhtemelen. daha sonra doğru versiyonu bularak ekran kartı sürücüsünü yükleyebilirsiniz.