• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Eriyen termal macun

Azad İpekci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncellikler arkadaşlar Pc 6-7 yıllık , 1. nesil işlemci var. Buradaki sorunum ise Termal macunun kuruması-erimesi . Eskiden de termal macun değiştirirdim ama böyle bi sorunla karşılaşmadım. Termal macunu sürüyorum ( 5 tl lik gıttirik bişey ) 1 saat pc yi kapalı şekilde bekletiyorum. PC Boşta en düşük 45°-55° arası . yükte ise 70°-78° arası ama (filmin koptuğu yer) 1 gün sonra aynı şekilde yükte tak diye kapanıyor. Bende içine baktığımda ise erimiş yanlara kaymış bir termal macun ile karşılaşıyorum. Biraz fazla oyun oynuyorum ondan olabilir mi acaba ? birde termal macun yerine diş macunu kullanılabilir mi ?

kaliteli termal macun al 5liralık erir gider sıvı metal'i ara.

Cevaplarınız için teşekkürler. Peki ya diş macunu ? 5tl lik macundan daha iyi performans verebilir mi ? Bu arada CM Mastergel almaya karar verdim :)

macunun kenarlara taşmaması lazım dikkatli ol.
Taşırmıyorum zaten. Ertesi günü kontrol ettiğimde kenarlara taşmış ortası ermiş bir macun görüyorum . Bilgisayarcıya götürdüğümde pc soğutamıyor , soğutucu al dedi , aldım yine fayda yok en iyisi kaliteli bir macun almak .

dişmacunu cpunun yanmasına neden olur geçmişte yapıp ta cpusu yanmayan yok cpu yakmak en zor yapılan birşey.