Yeni:Ubuntu öğrenme

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Arkadaşlar kuralı 7-8 saat oldu bir çok uygulamayı kurdum kodlamalarla ama şu sol da duram görev çubğunu nasıl alt kısma çekebilirim.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Kod:
gsettings set com.canonical.Unity.Launcher launcher-position Bottom
--- Gönderi Güncellendi ---
Geri almak istersen sadece sonunu değiştirmen yeter. Anlamaman normal, bu gsettings komutunu ben de anlamıyorum :D Sadece Google'dan çıkan sonuçtaki kodu okuyup ne işe yaradığına göre düzenliyorum ve BAM ! işim görüldü :D Zaten yazdığın her kodun her satırının ne demek olduğunu bilmene gerek yok, kodun ne iş yaptığını ve fonksiyonunu bilmene (yada çözmene) gerek var. O bakımdan gözün korkmasın. Zaten o kadar iyi bilsen sistem admini olur server'lara bakarsın :D
Kod:

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Kod:
--- Gönderi Güncellendi ---
Geri almak istersen sadece sonunu değiştirmen yeter. Anlamaman normal, bu gsettings komutunu ben de anlamıyorum :D Sadece Google'dan çıkan sonuçtaki kodu okuyup ne işe yaradığına göre düzenliyorum ve BAM ! işim görüldü :D Zaten yazdığın her kodun her satırının ne demek olduğunu bilmene gerek yok, kodun ne iş yaptığını ve fonksiyonunu bilmene (yada çözmene) gerek var. O bakımdan gözün korkmasın. Zaten o kadar iyi bilsen sistem admini olur server'lara bakarsın :D
Kod:

Teşekkür ederim.Valla şuan için iyi gidiyor.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4293463)

Son düzenleme:

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
herkes kullanıyor da ben kurulumunu bilmiyorum ya
Kullanmak iste yeter ki :D Konular açtık, okuyabilirsin. Ortada bilecek bir şey yok aslında filmler insanlara GNU/Linux'u o yeşil siyah terminal içinde bilgisayar korsanlarının mekanı, sadece IQ değeri 140 üstü insanların kullanabileceği bir sistem gibi gösterdikleri için kullanıcının ön yargısı. Tamam biz de "Cool ve zeki çocuklar" oluyoruz onların sayesinde ama yanlış reklam :D Eğer kafana takılan bir yer varsa konu açıp sorabilirsin, buradayız yani :D