Avast Premier İnternetimi Kesiyor!?

TIEFIGHTER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba Arkadaşlar Başlıktata Gördüğünüz Gibi Avast Premier Virüs Programım Var Bayadır Kullanıyorum. ama internet'e Girmiyor artık, internet bağlandı yazıyo ama yinede Sitelere Girince Engellendi Diyo Ve Bunun Antivirüs Programıyla Alakalı Olduğunu Biliyorum Ne Yapmalıyım!?

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Merhaba Arkadaşlar Başlıktata Gördüğünüz Gibi Avast Premier Virüs Programım Var Bayadır Kullanıyorum. ama internet'e Girmiyor artık, internet bağlandı yazıyo ama yinede Sitelere Girince Engellendi Diyo Ve Bunun Antivirüs Programıyla Alakalı Olduğunu Biliyorum Ne Yapmalıyım!?
Benim başıma geldi bir arkadaşımda Avast Premium yüklüydü bazı sitelere giremiyordu bazen de internet kesiliyordu benden yardım istedi ne denediysem olmadı aklıma antivirüsten dolayı olabilir mi acaba? diye düşündüm kaldırdım baktım sorun ortadan kalktı ama ben şok oldum ben kendi bilgisayarlarımda Bitdefender ve Trend Micro kullanıyorum ama böyle bir olaya hiç şahit olmamıştım anında Avast dan soğudum zaten kullanmayı düşünmediğim bir antivirüs idi.