HTC 10 Kullananlar Kulübü

BK7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi sordum kimse cevap vermedi

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
htc 10 da voLTE var mı? varsa kullanıma nasıl açılır? vodafone hat kullanıyorum.
Htc lerde o yok diye biliyorum 2 yil kadar m8 kullandim suanda 4.5G yi birak 4G de bile sorun cikariyor. Lg G5 kullaniyorum suanda butun gun voLTE ve 4.5G acik ne sarjim bitiyor nede interneti somuruyor

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Az önce telefonumu normal kullanırken kendi kendine yeniden başlattı ve açılırken fazlasıyla yavaştı. Açıldıktan sonra da aşırı derecede ısındı. Bunun nedeni ne olabilir? Bu sorunu yaşayan başka biri var mı?

Yazılımsal bir sorun olmuştur.

barispamukcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Android 7 nougat HTC 10 u malesef bitirdi. Telefon format atmama rağmen sürekli çakılmaya başladı. Touchpal klavye titreşimini kapattı. Açmıyor bir türlü. Halbuki başka keyboard programlarından en ufak bir sorun yok. Müşteri hizmetleri bile çaresiz kalmış durumda. Mahvettiler canım markayı ve telefonu. HTC desire S'den başlayarak 7 yıldır HTC'nin bütün yeni çıkan telefonlarını kullandım. Evet ilk defa bu kadar kızdım, gözüm gibi sevdiğim HTC ye. Yazık gerçekten yazık.

Ng52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HTC 10 telefonum 10. Ay çıkışlı ilk başta hiç problem yok gibiydi. Sonra ses kayıt özelliğini bulamadım neyse olur dedim uygulamalardan başka indirdim. Sonrasında fotoğraf çekerken tak kapandı! Şarjım %35 herhalde ayarlardan dedim fakat daha sonraları daha sık kapanmaya başladı hatta nette gezinirken bile kapanır oldu. Şarjım %50-60 kapanıyor şarja takmassan logoda kalıyor ne tamamen kapanıyor nede açılıyor... Dedim kartal KVK servise göndereyim 4 gün sonra bir şey yok diye geri gönderdiler. Müşteri hizmetleri ni ara bir saat ses kaydı dinle muhatap yok aman Yarabbi.
Ertesi gün bizzat kendim götürdüm ve de bir video hazırladım teslim alan bayanada arızayı gösterdim ben gördüğümü yazayım dedi ve teli aldı cmrtsi 11 gibi verdim pzrtesi msn geldi kullanıcı hatası 634 TL onay istiyorlar, netten takip nodan sorguladım
(Sıvı teması. Batarya-alt board-ekran fiyatı verildi + fiyat artabilir. Aman Allah'ım telefon su görmedi... Bu nasıl bir firma müşteri hizmetleri ne ulaşamayınca email gönderdim sizi tüketici hakları hakem heyeti ne şikayet edeceğim dedim. Bana geri mail attılar şarj girişinin kenarında küçük bir oksitlenme görünüyor. Tel bendeyken böyle birşey farketmeden. Telefonumu bunu bahane ederek garanti dışına çıkardılar deliye dönmüş durumdayim

Zed12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc 10 almayı düşünüyorumda. Sizce wifi çekim sorunu ekran sorunu yada kamera odaklama sorunları devam ediyor mu formu baya okudum yardımcı olursanız sevinirim.

barispamukcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Htc 10 almayı düşünüyorumda. Sizce wifi çekim sorunu ekran sorunu yada kamera odaklama sorunları devam ediyor mu formu baya okudum yardımcı olursanız sevinirim.
Dediğiniz konularda şahsen ben bir sorun yaşamadım. Örneğin Iphone kullanan arkadaşımın telefonu işyerinde benim bağlandığım Wi-Fi yi görmüyor. Kamera uygulaması bir fotoğrafçı olarak beni tatmin ediyor.

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Samsung S6 dan geçtim önceden de m7 m8 kullanmıştım sonrada samsung S6 ya döndüm dönmez olaydım telefon 1 yıl dayanabildi. HTC 10 aldım şu anda şöyle söyleyim batarya konusunda muhteşem sabah 8 de full alıyorum gece 1 2 gibi yüzde 10 a düşüyor çok oynamama rağmen stabilite konusunda hiç donma kasma vs yok kamera deseniz ön kamera muhteşem ben olumsuz yanını görmedim telefonun

barispamukcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Ben sabah 8 de alıyorum. Öğleden sonra 15.00 de bi daha şarj [emoji1] tabi batarya kullanım nedeniyle değişir.

Ozge_kabipha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ocaktan beri 10 kullanıyorum ben de çok severek aldım. Ama İnstagramdaki video ve hikayeleri ne mobilden ne wifiden oynatmıyor ve video yükleme yapmıyor. Kaç kere uygulamayı kaldırdım düzelmedi güncelleme de görünmüyor. Bu durum neden oluyor olabilir acaba?

barispamukcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
İnstagram da zaman zaman bende de aynı sorun oluyor. Telefonu kapatıp açtığımda düzeliyor.

kemalgund

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uzun zamandır HTC kullanmıyorum. En son Beats Audio özelliği olan Desire X modelini kullanmıştım ve müzik çalarımı bir kenara fırlatmıştım. Kulaklıkla müzik dinleme deneyiminiz nasıldı? Beats gibi ses özelliklerini kuvvetlendiren herhangi bir yazılım var mı bu cihazlarda. İphone 7 ile karşılaştırmak gerekirse müzik için hangisini tercih ederdiniz.

barispamukcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Kardeş HTC 10 un kulaklığını tak ve müzik neymiş anla. Yok böyle bi ses kalitesi. Adamlar yapmış. Nokta.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Htc 10 dan memnunmusunuz huawei veya xiaomi cihazlarıyla kıyaslandıgında alınır mı ?

gyne_88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, telefonda en ufak bir sıkıntı yok. muhteşem hızlı, 32 gb micro sd kart taktım bin küsür foto ve video var müzikler var ve en ufak bir takılma donma benzeri sorun olmadı. Alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim. yalnız tek bir sıkıntı var android 7.0 a güncelleme geldi, güncellemeyi aldım ondan sonra, mesela bi konuşmadan sonra kapatacaksınız yani aramayı sonlandıracaksınız, bazen donma oluyor. bazen dediğim 100 kere de bir defa gibi. araştırdım bu sorunu 7.0 sürümünde htc 10 da sorun varmış. zaten güncellemeyi bir süre sonra durdurmuşlar. sonraki gelecek güncelleme ise 7.1 yerine direkt 7.2.0 olarak gelecekmiş. hatta sitesinde manuel olarak yükleme için rom unu vermişler. isteyenler yüklesin diye. ama garanti dışı kalır tavsiye etmem. ikinci bir tavsiyem güncelleme yi almadan önce yükleme yapanların yorumlarını araştırıp öyle güncelleme yapınız. şahsen ben direkt atladım ve pişman oldum. ama dediğim gibi android 6.0 marsmallow ile muhteşem çalışan bir cihaz. kulaklıklar muhteşem. 24 bit ses kalitesi ile müzik dinleyince ben müzik dinlemiyormuşum dedim. yalnız müziklerin de ses kalitesine dikkat ediniz. sıradan bir mp3 ile o zevki alamazsınız. kameralar muhteşem. şarj olayı neredeyse 2 gün gidiyor. ama ben oyun oynamam. oyun oynayanların yorumlarını dikkate alarak seçim yapınız. yarım saatte yüzde 50 şarj etme olayı doğrudur. aynen yarısı doluyor.ısınma gibi bir sorun hiç olmadı.htc nin artı olarak bir olayı da güncelleme, öne çıkan birçok telefona hızlı bir şekilde güncelleme yayınlıyorlar. htc 10 dan önce desire 816 vardı bende. desire 816 4.4.2 android sürümü ile geliyor ve şu an kullandığı sürüm 6.0 marsmallow. bence çok önemli bir ayrıntı. kullanıcı kitlesine göre telefonlara mutlaka güncelliyorlar. bunlar dışında sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim... "htc kullanıp seven birisi daha da ondan vazgeçemez :)) "

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Merhabalar, ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, telefonda en ufak bir sıkıntı yok. muhteşem hızlı, 32 gb micro sd kart taktım bin küsür foto ve video var müzikler var ve en ufak bir takılma donma benzeri sorun olmadı. Alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim. yalnız tek bir sıkıntı var android 7.0 a güncelleme geldi, güncellemeyi aldım ondan sonra, mesela bi konuşmadan sonra kapatacaksınız yani aramayı sonlandıracaksınız, bazen donma oluyor. bazen dediğim 100 kere de bir defa gibi. araştırdım bu sorunu 7.0 sürümünde htc 10 da sorun varmış. zaten güncellemeyi bir süre sonra durdurmuşlar. sonraki gelecek güncelleme ise 7.1 yerine direkt 7.2.0 olarak gelecekmiş. hatta sitesinde manuel olarak yükleme için rom unu vermişler. isteyenler yüklesin diye. ama garanti dışı kalır tavsiye etmem. ikinci bir tavsiyem güncelleme yi almadan önce yükleme yapanların yorumlarını araştırıp öyle güncelleme yapınız. şahsen ben direkt atladım ve pişman oldum. ama dediğim gibi android 6.0 marsmallow ile muhteşem çalışan bir cihaz. kulaklıklar muhteşem. 24 bit ses kalitesi ile müzik dinleyince ben müzik dinlemiyormuşum dedim. yalnız müziklerin de ses kalitesine dikkat ediniz. sıradan bir mp3 ile o zevki alamazsınız. kameralar muhteşem. şarj olayı neredeyse 2 gün gidiyor. ama ben oyun oynamam. oyun oynayanların yorumlarını dikkate alarak seçim yapınız. yarım saatte yüzde 50 şarj etme olayı doğrudur. aynen yarısı doluyor.ısınma gibi bir sorun hiç olmadı.htc nin artı olarak bir olayı da güncelleme, öne çıkan birçok telefona hızlı bir şekilde güncelleme yayınlıyorlar. htc 10 dan önce desire 816 vardı bende. desire 816 4.4.2 android sürümü ile geliyor ve şu an kullandığı sürüm 6.0 marsmallow. bence çok önemli bir ayrıntı. kullanıcı kitlesine göre telefonlara mutlaka güncelliyorlar. bunlar dışında sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim... "htc kullanıp seven birisi daha da ondan vazgeçemez :)) "

Gayet güzel sevindim.Lakin bende m8 var bende çok memnunum telefon değiştirme vaktim geldi fakat bazı htc 10 kullanıcıları sarj konusunda sıkıntı var diyorlar çoğu kişiden bunu duydum

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Gayet güzel sevindim.Lakin bende m8 var bende çok memnunum telefon değiştirme vaktim geldi fakat bazı htc 10 kullanıcıları sarj konusunda sıkıntı var diyorlar çoğu kişiden bunu duydum

Merhabalar bende 4 aydır kullanmaktayım ve şarj konusunda sıkıntı çekmedim hiç bir şekilde, hızlı şarj olayı gerçekten harika yüzde 50 yi ilk yarım saatte dolduruyor geri kalan yüzde 50 ise 1 saatte doluyor bu değişmedi bende hiç.

Mucahid57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben yaklaşık 9 aydır HTC 10 kullanıyorum cihazi 3 kez ses yankisindan dolayi yani karşıdaki kişi ile konuşurken karşıdaki kişi kendi sesini duruyordu servise gönderdim her seferinde parça değişti yazılım yüklendi diyerek geri aldım en son 2 haziranda telefon geri geldi şuan yok gibi böyle bir problemle karşılaşan varmı ?

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75

Herşey tamamda . '' şarjı 2 gün gidiyor '' kısmı biraz garip değilmi ? maximum 4 saat ekran süresi veriyo diyo herkes bu telefon için

mstf_l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar telefonumun %99 dan %100 20 25 dk sürüyor. bu normal mi ?
%100 den %90 a düşmesi ise 1 saati bulmuyor. sizin telefonlarda da aynı şey var mı ?

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Benim telefon da aynı şekilde şarjı çok hızlı düşüyor

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
şarjı iyimi kötümü kullanıcılarda karar verememiş :)

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
arkadaşlar telefonumun %99 dan %100 20 25 dk sürüyor. bu normal mi ?
%100 den %90 a düşmesi ise 1 saati bulmuyor. sizin telefonlarda da aynı şey var mı ?
senin ki biraz fazla uzunmuş dostum, benim 99'dan 100'e 7-8 dakikada çıkıyor en fazla. ama yüzde 50 den sonra yavaş şarj olduğu kesin.

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Selamlar,
Bugün telefonu şarja taktığımda telefon yavaş şarj oluyor uyarısı aldım, kabloyu yeniden bağlayın ya da orjinal HTC şarj aletine bağlayın diyordu, şu anda yavaş şarj oluyor aynı sorunla karşılaşan var mı varsa çözümü nedir ?

barispamukcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Selamlar,
Bugün telefonu şarja taktığımda telefon yavaş şarj oluyor uyarısı aldım, kabloyu yeniden bağlayın ya da orjinal HTC şarj aletine bağlayın diyordu, şu anda yavaş şarj oluyor aynı sorunla karşılaşan var mı varsa çözümü nedir ?
Evet bende de oluyor. Şarj kablosunu çıkarıp tekrar tak. Düzeliyor

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Evet bende de oluyor. Şarj kablosunu çıkarıp tekrar tak. Düzeliyor
çıkarıp taktım düzeldi hızla şarj ediyor diyordu ancak yarım saat sonra baktım ki tekrardan yavaş şarja dönmüş aynı uyarıyı veriyor.
umarım bu büyük bir sıkıntı yaratmaz. Nazar değdi vallahi telefona arkadaş :flushed: