BK7
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Abi sordum kimse cevap vermedi
Htc lerde o yok diye biliyorum 2 yil kadar m8 kullandim suanda 4.5G yi birak 4G de bile sorun cikariyor. Lg G5 kullaniyorum suanda butun gun voLTE ve 4.5G acik ne sarjim bitiyor nede interneti somuruyorhtc 10 da voLTE var mı? varsa kullanıma nasıl açılır? vodafone hat kullanıyorum.
Az önce telefonumu normal kullanırken kendi kendine yeniden başlattı ve açılırken fazlasıyla yavaştı. Açıldıktan sonra da aşırı derecede ısındı. Bunun nedeni ne olabilir? Bu sorunu yaşayan başka biri var mı?
Dediğiniz konularda şahsen ben bir sorun yaşamadım. Örneğin Iphone kullanan arkadaşımın telefonu işyerinde benim bağlandığım Wi-Fi yi görmüyor. Kamera uygulaması bir fotoğrafçı olarak beni tatmin ediyor.Htc 10 almayı düşünüyorumda. Sizce wifi çekim sorunu ekran sorunu yada kamera odaklama sorunları devam ediyor mu formu baya okudum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar, ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, telefonda en ufak bir sıkıntı yok. muhteşem hızlı, 32 gb micro sd kart taktım bin küsür foto ve video var müzikler var ve en ufak bir takılma donma benzeri sorun olmadı. Alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim. yalnız tek bir sıkıntı var android 7.0 a güncelleme geldi, güncellemeyi aldım ondan sonra, mesela bi konuşmadan sonra kapatacaksınız yani aramayı sonlandıracaksınız, bazen donma oluyor. bazen dediğim 100 kere de bir defa gibi. araştırdım bu sorunu 7.0 sürümünde htc 10 da sorun varmış. zaten güncellemeyi bir süre sonra durdurmuşlar. sonraki gelecek güncelleme ise 7.1 yerine direkt 7.2.0 olarak gelecekmiş. hatta sitesinde manuel olarak yükleme için rom unu vermişler. isteyenler yüklesin diye. ama garanti dışı kalır tavsiye etmem. ikinci bir tavsiyem güncelleme yi almadan önce yükleme yapanların yorumlarını araştırıp öyle güncelleme yapınız. şahsen ben direkt atladım ve pişman oldum. ama dediğim gibi android 6.0 marsmallow ile muhteşem çalışan bir cihaz. kulaklıklar muhteşem. 24 bit ses kalitesi ile müzik dinleyince ben müzik dinlemiyormuşum dedim. yalnız müziklerin de ses kalitesine dikkat ediniz. sıradan bir mp3 ile o zevki alamazsınız. kameralar muhteşem. şarj olayı neredeyse 2 gün gidiyor. ama ben oyun oynamam. oyun oynayanların yorumlarını dikkate alarak seçim yapınız. yarım saatte yüzde 50 şarj etme olayı doğrudur. aynen yarısı doluyor.ısınma gibi bir sorun hiç olmadı.htc nin artı olarak bir olayı da güncelleme, öne çıkan birçok telefona hızlı bir şekilde güncelleme yayınlıyorlar. htc 10 dan önce desire 816 vardı bende. desire 816 4.4.2 android sürümü ile geliyor ve şu an kullandığı sürüm 6.0 marsmallow. bence çok önemli bir ayrıntı. kullanıcı kitlesine göre telefonlara mutlaka güncelliyorlar. bunlar dışında sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim... "htc kullanıp seven birisi daha da ondan vazgeçemez) "
Gayet güzel sevindim.Lakin bende m8 var bende çok memnunum telefon değiştirme vaktim geldi fakat bazı htc 10 kullanıcıları sarj konusunda sıkıntı var diyorlar çoğu kişiden bunu duydum
Merhabalar, ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, telefonda en ufak bir sıkıntı yok. muhteşem hızlı, 32 gb micro sd kart taktım bin küsür foto ve video var müzikler var ve en ufak bir takılma donma benzeri sorun olmadı. Alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim. yalnız tek bir sıkıntı var android 7.0 a güncelleme geldi, güncellemeyi aldım ondan sonra, mesela bi konuşmadan sonra kapatacaksınız yani aramayı sonlandıracaksınız, bazen donma oluyor. bazen dediğim 100 kere de bir defa gibi. araştırdım bu sorunu 7.0 sürümünde htc 10 da sorun varmış. zaten güncellemeyi bir süre sonra durdurmuşlar. sonraki gelecek güncelleme ise 7.1 yerine direkt 7.2.0 olarak gelecekmiş. hatta sitesinde manuel olarak yükleme için rom unu vermişler. isteyenler yüklesin diye. ama garanti dışı kalır tavsiye etmem. ikinci bir tavsiyem güncelleme yi almadan önce yükleme yapanların yorumlarını araştırıp öyle güncelleme yapınız. şahsen ben direkt atladım ve pişman oldum. ama dediğim gibi android 6.0 marsmallow ile muhteşem çalışan bir cihaz. kulaklıklar muhteşem. 24 bit ses kalitesi ile müzik dinleyince ben müzik dinlemiyormuşum dedim. yalnız müziklerin de ses kalitesine dikkat ediniz. sıradan bir mp3 ile o zevki alamazsınız. kameralar muhteşem. şarj olayı neredeyse 2 gün gidiyor. ama ben oyun oynamam. oyun oynayanların yorumlarını dikkate alarak seçim yapınız. yarım saatte yüzde 50 şarj etme olayı doğrudur. aynen yarısı doluyor.ısınma gibi bir sorun hiç olmadı.htc nin artı olarak bir olayı da güncelleme, öne çıkan birçok telefona hızlı bir şekilde güncelleme yayınlıyorlar. htc 10 dan önce desire 816 vardı bende. desire 816 4.4.2 android sürümü ile geliyor ve şu an kullandığı sürüm 6.0 marsmallow. bence çok önemli bir ayrıntı. kullanıcı kitlesine göre telefonlara mutlaka güncelliyorlar. bunlar dışında sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim... "htc kullanıp seven birisi daha da ondan vazgeçemez) "
Şarjı çok iyi değil ama iyi sayılır.şarjı iyimi kötümü kullanıcılarda karar verememiş![]()
Şarjı çok iyi değil ama iyi sayılır.
senin ki biraz fazla uzunmuş dostum, benim 99'dan 100'e 7-8 dakikada çıkıyor en fazla. ama yüzde 50 den sonra yavaş şarj olduğu kesin.arkadaşlar telefonumun %99 dan %100 20 25 dk sürüyor. bu normal mi ?
%100 den %90 a düşmesi ise 1 saati bulmuyor. sizin telefonlarda da aynı şey var mı ?
Evet bende de oluyor. Şarj kablosunu çıkarıp tekrar tak. DüzeliyorSelamlar,
Bugün telefonu şarja taktığımda telefon yavaş şarj oluyor uyarısı aldım, kabloyu yeniden bağlayın ya da orjinal HTC şarj aletine bağlayın diyordu, şu anda yavaş şarj oluyor aynı sorunla karşılaşan var mı varsa çözümü nedir ?
çıkarıp taktım düzeldi hızla şarj ediyor diyordu ancak yarım saat sonra baktım ki tekrardan yavaş şarja dönmüş aynı uyarıyı veriyor.Evet bende de oluyor. Şarj kablosunu çıkarıp tekrar tak. Düzeliyor