- Reaksiyon puanı
- 16,126
avast işe yarıyor diye var video helper de açılmayan videolar indiragandi yapmak için gmail zımbırtısı ve ublock kaldı şuan...
Ben adamın bilgisayarına baktığım zaman aklımda beliren tek şey.Hocam sen chrome'a çok yüklenmişin sorun o. Yıl başı ağacına dönmüş bu ne![]()
Katılıyorum, çok fazla şey var panelde ve onlar bile kaynak yerBen adamın bilgisayarına baktığım zaman aklımda beliren tek şey.O ne lan öyle sarılı kırmızılı paneller falan
![]()
Gebze - Harem Dolmuşu gibi. Gece 2'den sonra bir dolmuşlar geçiyor aklın hayalin durur, mor renkli ışıklar falan.Katılıyorum, çok fazla şey var panelde ve onlar bile kaynak yer![]()
Haydin geçmiş ola. Nasıl oldu?Ekli dosyayı görüntüle 24930
normal oldu...
ublock tek kaldı...Haydin geçmiş ola. Nasıl oldu?
Config harbiden bu rengarenk masaüstü seni yormuyormu uzun zamandır görüyorum aynı şekilde kullanıyorsun ?ublock tek kaldı...
Ekli dosyayı görüntüle 24931
o kadar yorucu değil ki...Config harbiden bu rengarenk masaüstü seni yormuyormu uzun zamandır görüyorum aynı şekilde kullanıyorsun ?
Sende Ankaralı dolmuşçunun ruhunu, Çinli bir hovardanın arzusunu görüyorum evladım.o kadar yorucu değil ki...
Sende Ankaralı dolmuşçunun ruhunu, Çinli bir hovardanın arzusunu görüyorum evladım.
genelde pek ellemem arka planı orjinal ne geldiyse o ama basit ve sade olanlar daha iyi bir tercih oluyorBen mate kullansam tema olarak orta'yı kullanırdım sanırım. Arkaplanda da monochrome bir tema ve siyah bir simge seti tercih ederdim. Tabii arkaplan seçimi önemli,
Şu konuya bakmanızı öneririm:onu bunu bırakın Linux Mint'te ram temizleme var mı? benim gibi cahil biri becerebilir mi? paneli kaybetme yeteneğne sahip olduğumu bilin...
Evet hocam. Ne de olsa renkler ve zevkler tartışılmaz, öyle değil mi?nesi var ki? bence güzel...
Ekli dosyayı görüntüle 24936
Bu bir sanattır, bu Linux kullanan adamın nişanı ne kadar şık bir masaüstüne sahip olduğunu göstermektir. O yüzden benim için önemli bir uğraştır, üstelik iddialıyımdır da bu konuda.genelde pek ellemem arka planı orjinal ne geldiyse o ama basit ve sade olanlar daha iyi bir tercih oluyor
Günün tespiti, haykırdımbiz thema değiştirmeye üşenirken Nasa sistemi değiştirmiş...
Malesef mobil internet kullanıyorum şu an.Unity çekmeyeymişin iyiymişBir GNOME respini gerek bu video'ya
Bekliyoruz
![]()
Sıkıntı yok, geç olsun güç olmasınMalesef mobil internet kullanıyorum şu an.![]()
Bu arada videoyu yüklediğim tarih 9 Aralık 2016 .Unity şu an ölü onun için daha kimse kullanmaz ki onu. O bakımdan başka masaüstü gerek. Aha 1 yıl bile kalmadı, 2018 nisan ayında herkes o video'ya bakıp çok eski diyip kapatacak![]()
öncelikle eskisi kadar sık giremiyorum foruma geç cevap için kusura bakmayın.Biraz daha açıklar mısınız ? Merak ettim![]()