İOS 11 Hatalar

ozzmhmt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gözünüze çarpan hataları sıkıntıları yazarmısınız arkadaşlar? Feedbacklere göre tam sürüm çıkana kadar geçmek isteyenler göz önüne alıp ona göre yükleyebilirler.

• Mesela benim cihazımda 3d Touch ile uygulamalar arası geçiş çalışmıyor. Bu başka cihazlardada varmı merak ediyorum bu arada.
  • Açık uygulamları kapatırken arada sapıtıyor kapanmıyor uygulamalar.

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
3D Touch ile uygulama arası geçiş iOS 11 ile kaldırıldı onun haricinde henüz daha beta 2 olduğu için binlerce bug ve hata mevcut yani yazmakla bitmez bunlar bu arada günlük kullandığınız telefonu iOS 11 Betasını yüklemeyin :) Hız,bug,hatalar,crashler canınızdan bezdirir...

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
3D Touch ile uygulama arası geçiş iOS 11 ile kaldırıldı onun haricinde henüz daha beta 2 olduğu için binlerce bug ve hata mevcut yani yazmakla bitmez bunlar bu arada günlük kullandığınız telefonu iOS 11 Betasını yüklemeyin :) Hız,bug,hatalar,crashler canınızdan bezdirir...
3d touch app switcher henüz kaldırıldığı tam olarak belli değil beta 3 ve sonrasında gelebilir şayet gelmezse kaldırılmıştır tahminim iphone 8 ekran farkından dolayı 3d kaldırılmış olabilir diye düşünüyorum