Mehmet Söylemez
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Selamun Aleyküğm arkadaşlar. Başlıktanda anlaşıldığı gibi ios 11 public beta ile developer beta arasında bi fark varmı yüklesem pişman olurmuyum?
Bazen diyorum bu betaları halka açmakla hata ediyorlar bilmeyenler yükleyip sonra veryansına başlıyorlarDeveloper beta ilk çıkan beta sürümüdür. Apple test eder eğer çok çok büyük eksik hata varsa public beta olarak çıkarmaz. Uygun görürse halka açık olarak public olarak çıkar. Açıkçası ben olsam hangisi denk geliyorsa yüklerim çok da farketmez. Ne de olsa beta normal sürüm kadar stabil olmayacaktır.
Veryansın edecek bi durum yok beğenmezsem yada memnun kalmazsam geri dönerim ios 10 sadece aradaki farkı merak ettimBazen diyorum bu betaları halka açmakla hata ediyorlar bilmeyenler yükleyip sonra veryansına başlıyorlar
Yok sizin açınızdan birşey demedim aklıma geldi yazdım genel durum bu çünküVeryansın edecek bi durum yok beğenmezsem yada memnun kalmazsam geri dönerim ios 10 sadece aradaki farkı merak ettim
Developer a göre daha stabil çalışır ama demiDeveloper beta ilk çıkan beta sürümüdür. Apple test eder eğer çok çok büyük eksik hata varsa public beta olarak çıkarmaz. Uygun görürse halka açık olarak public olarak çıkar. Açıkçası ben olsam hangisi denk geliyorsa yüklerim çok da farketmez. Ne de olsa beta normal sürüm kadar stabil olmayacaktır.
Yani genel açıdan doğruYok sizin açınızdan birşey demedim aklıma geldi yazdım genel durum bu çünkü
Kesinlikle çok haklısınız.Bazen diyorum bu betaları halka açmakla hata ediyorlar bilmeyenler yükleyip sonra veryansına başlıyorlar
Çok bir fark olduğunu düşünmüyorum da şu aşamada yüklersen pişman olursun her türlü sorun mevcut çünkü günlük kullanımına uygun değil.Selamun Aleyküğm arkadaşlar. Başlıktanda anlaşıldığı gibi ios 11 public beta ile developer beta arasında bi fark varmı yüklesem pişman olurmuyum?
Developer betalardan memnun değldim ama public betada şuanda sıkıntı yokÇok bir fark olduğunu düşünmüyorum da şu aşamada yüklersen pişman olursun her türlü sorun mevcut çünkü günlük kullanımına uygun değil.
Reyiz uyarın için teşekkür ederizArkadaşlar. Yükeleyeceklere uyarımı yapayım; eğer iphone 6s ve altı kullanıyorsanız SAKIN BETA İNDİRMEYİN.
Cihazlar çöküyor. Ve sıfırlama istiyor. Denedim onayladım![]()
Ne demek görevimizReyiz uyarın için teşekkür ederiz![]()