ios 11 public beta ile ios 11 developer beta fark?

Mehmet Söylemez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selamun Aleyküğm arkadaşlar. Başlıktanda anlaşıldığı gibi ios 11 public beta ile developer beta arasında bi fark varmı yüklesem pişman olurmuyum?

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Developer beta ilk çıkan beta sürümüdür. Apple test eder eğer çok çok büyük eksik hata varsa public beta olarak çıkarmaz. Uygun görürse halka açık olarak public olarak çıkar. Açıkçası ben olsam hangisi denk geliyorsa yüklerim çok da farketmez. Ne de olsa beta normal sürüm kadar stabil olmayacaktır.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Developer beta ilk çıkan beta sürümüdür. Apple test eder eğer çok çok büyük eksik hata varsa public beta olarak çıkarmaz. Uygun görürse halka açık olarak public olarak çıkar. Açıkçası ben olsam hangisi denk geliyorsa yüklerim çok da farketmez. Ne de olsa beta normal sürüm kadar stabil olmayacaktır.
Bazen diyorum bu betaları halka açmakla hata ediyorlar bilmeyenler yükleyip sonra veryansına başlıyorlar

Mehmet Söylemez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bazen diyorum bu betaları halka açmakla hata ediyorlar bilmeyenler yükleyip sonra veryansına başlıyorlar
Veryansın edecek bi durum yok beğenmezsem yada memnun kalmazsam geri dönerim ios 10 sadece aradaki farkı merak ettim

Mehmet Söylemez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Developer a göre daha stabil çalışır ama demi
--- Gönderi Güncellendi ---
Yok sizin açınızdan birşey demedim aklıma geldi yazdım genel durum bu çünkü
Yani genel açıdan doğru

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Selamun Aleyküğm arkadaşlar. Başlıktanda anlaşıldığı gibi ios 11 public beta ile developer beta arasında bi fark varmı yüklesem pişman olurmuyum?
Çok bir fark olduğunu düşünmüyorum da şu aşamada yüklersen pişman olursun her türlü sorun mevcut çünkü günlük kullanımına uygun değil.

Mehmet Söylemez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok bir fark olduğunu düşünmüyorum da şu aşamada yüklersen pişman olursun her türlü sorun mevcut çünkü günlük kullanımına uygun değil.
Developer betalardan memnun değldim ama public betada şuanda sıkıntı yok

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Dev. Betaları yükleyecek arkadaşlar 3-4 gibi yüklesinler ki daha stabil olsun

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Public'te kaçış var rahat bir şekilde ios 10'a dönebiliyorsun developer beta ise telefon çöktü mü sıfırlaman gerekiyor ve public beta ile bir fark yok telefonuna yüklemek isteyen beta 5'i beklesin derim

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar. Yükeleyeceklere uyarımı yapayım; eğer iphone 6s ve altı kullanıyorsanız SAKIN BETA İNDİRMEYİN.
Cihazlar çöküyor. Ve sıfırlama istiyor. Denedim onayladım:)