+1 :icon_-1:Forumda pek görünmeyen arkadaşlar kapmış hepsini, helal olsun.
Forumda pek görünmeyen arkadaşlar kapmış hepsini, helal olsun.
+1 :icon_-1:
o zaman bir sonraki zamanı mı belirlesek ne yapsak?
 aslında iyi olur :sorry2: mail gönderme programı yaptım deneyemiyorum
 aslında iyi olur :sorry2: mail gönderme programı yaptım deneyemiyorum  alırsam denicem :sorcerer:
 alırsam denicem :sorcerer:Ne yani forumda gözükmek mi gerek bu forumdan sayılabilmek için? Ona bakarsan ben Şubat 2007 kayıtlıyım sen Aralık, yazdığınız mesaj çok saçma bence; ben sırf onu alabilmek için saat 2:50 ye alarm kurup 4:00 a kadar uyanık kaldım.. O kadar emek verdik, karşılığını aldık; Nokta.
Kesinlikle... :happy:O zaman sorun yok, Ramazan ayında kırmayalım birbirimizi.
ha yok yani e-posta dağıtımında önce modlar, sonra doçentler, sonra asistanlar sonra üyecikler fln mı öncelik kazansın istiyorum ben? veya sdn'de geçirdiğin toplam saate göremi dağıtılsın istiyorum? Sence öyle salakça:wacko: bişey düşünecek kadar şapşalmıyım? :wacko::wacko::icon_-1:Yuureli aslında lafım sana değildi, o ters parmak yapan arkadaşaydı. O da senin mesajına artı 1 yaptığı için senin mesajından da alıntı yaptım. Kusura bakma sana kızmadım ben senin o lafı söyleme maksadını anlamıştım.

3:20 ye kadar bekledim. Gerçi ben aldımda tribünden izlemek istedim baktım yoksun.
 3:20 ye kadar bekledim. Gerçi ben aldımda tribünden izlemek istedim baktım yoksun.