- Reaksiyon puanı
- 3,025
Herkese hayırlı sahurlar

orada ne sıkıntı var ki? Normal son konuları gösteriyor.Ana sayfadaki forumdan son başlıklar kısmı düzelmeyecek mi? Forumu oradan takip ediyordum.![]()
kolay gelsinSahursuz Ramazan Günlerim Başlamıştır.![]()
kolay gelsin
ama sahur bereketi kadar güzel şey yok![]()
o zaman susamıyor musunuz?Amenna ve saddakna fakat, kalkamıyorum. Alarm ötsede duymuyorum. Davulcu desen motor ile geçtiği için güm güm diyor mahalle bitiyor
Uyumadan beklemekte olmuyor sonra şirkette uyuyorum![]()
o zaman susamıyor musunuz?
çok iyi o zamanNe susuzluk ne açlık hamd olsun![]()
Bende 2-3 haftadır hep aynı konular görünüyor. Chrome kullanıyorum, geçmişi sildim yine fayda etmedi. Nedir bu işin sırrı bilemedim. Önceden de aynısı olmuştu.orada ne sıkıntı var ki? Normal son konuları gösteriyor.
Aynen bende şimdi fark ettim bende de aynı. Hiç oraya dikkat etmemiştim.Bende 2-3 haftadır hep aynı konular görünüyor. Chrome kullanıyorum, geçmişi sildim yine fayda etmedi. Nedir bu işin sırrı bilemedim. Önceden de aynısı olmuştu.
![]()
Edge, Opera, Firefox hepsiyle denedim aynı. Herhalde benim bilgisayarımla ilgili bir sorun olamaz.
Yayınladınız mı?Windows 7 ShiftDelete Ultimate x64 hazırladım iso boyutu 1.34 GB 7z içerisindeki boyutu 1.31 GB
İçerisinde birçok gereksiz parça silindi ve haziran ayına kadarki tüm güncellemeler ve DirectX güncellemeleri yüklü.
Birkaç saat içerisinde yayınlayacağım.
niye ki? o gözlüğün ilk sahibi amca çok babacan bir amcaydı herkes onun gözlüğünü aldı...Yuvarlak güneş gözlüğü takan kadınlardan kaçın.
![]()
Dünyalar kadar mutlu olurdum sanırım. Hem böylesine güzel kalpli bir çocuk yetiştirdim ve Hemde küçük bir dostumuzu ölüme terk etmedi diyeniye ki? o gözlüğün ilk sahibi amca çok babacan bir amcaydı herkes onun gözlüğünü aldı...
--- Gönderi Güncellendi ---
![]()
bu çocuk sizin çocuğunuz ve o yavru köpek sizin olsa böyle görseniz ne yapardınız?
LET YOUR KIDS GET DOWN AND DIRTY
Metallica'yı tanımayan varmış kim milyoner olmak istere çıktı...
Ben dinlemem ama tanırımsende mi? brütüs Metallica'yı tanımayan olamaz ...