M
Murat Burç
SDN Okuru
Yeni iPad Pro incelemesini izliyorum hakkı abi 60FPS YouTube videosu ile 120Hz ekranı ilişkilendirdi ne yorum yapsam bilemedim
artcıdır o deprem olsa yerinde duramazsınbir deprem oldu ama şiddetini bilemiyorum...
Ve aleykümselam. Benim laptobun işlemcisi de i5 2450m.Ekli dosyayı görüntüle 24420
2011den selam getirdim. Hala kutusunda 1 kere macun sürülmüş vazgeçilmiş.... i5 2320
2320de sıkinti goremedim ben.Ve aleykümselam. Benim laptobun işlemcisi de i5 2450m.
Bu arada Intel'in Sandy Bridge serisi işlemcileri çok mu ısınıyor yoksa bu durum benim laptobuma mı özel?
tekrardan hoşgeldinSelamın Aleyküm tekrar burdayız bakalım![]()
Hoşbulduk hocamtekrardan hoşgeldin![]()
sağolasın tşkHoşbulduk hocamHayırlı olsun mod olmuşsunuz
![]()
Hoşgeldin forumumuz kötü eskisi gibi değil niye tekrardan geldinizSelamın Aleyküm tekrar burdayız bakalım![]()
7.1 bekleniyormuş. Hani gavur izmir diyorlar ya asıl sahte müslüman şeriatçıların başına yıkılır binalar inşallah.
hoşgeldin da!Selamın Aleyküm tekrar burdayız bakalım![]()
6,5'tan büyük olmaz fayların boyutları ufak ama çok var yani Allah'ın izniyle güvendeyiz...Hoşgeldin forumumuz kötü eskisi gibi değil niye tekrardan geldiniz? Umarım daha iyi vakitler geçer
.
--- Gönderi Güncellendi ---
7.1 bekleniyormuş. Hani gavur izmir diyorlar ya asıl sahte müslüman şeriatçıların başına yıkılır binalar inşallah.
Amin. Sizin de kandiliniz mübarek olsun .Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar. Dualarınız kabul olur inşallah.