iPhone telefonlardaki en büyük eksiklik?

serkan531903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
bana sorarsanı ıphone tek yapamadığı yada yapmak istemediği değişebilir pil ? neden bir tane modelinde bile yok anlam veremiyorum

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Cihazı daha ince yapmak,tasarımı daha iyi yapmak için kullanılmıyor.

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Sahte bataryalardan dolayı Apple Patladı haberlerinin olmaması için.
1. olarak Bana göre apple batarya konusunda cimri.Koy 3500 mAh 2 gün kullanalım...
2. olarak ekran çözünürlüğünü 2k yapıp sanal gerçeklik konusuna el atmalı
3. Hafıza kartı desteği.Zorla 128 gb aldırtmaya çalışıyorlar.
4. olarak özelleştirmeye hiç imkan vermiyorlar (ios11 ile nitekim geldi).Kullanıcı dediğin telefonu özelleştirmeli.Ne bir arayüz ne bir başka bir uygulama.
5. Önbellek temizleme olayı.Sosyal medya uygulamlarının önbelleiğini sildiği için veri tüketimi artıyor.Bunun önüne geçmeli tabi kendince güvenlik sebeblerinden yapmıyor.

Aklıma gelirse yazarımda :)

serkan531903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
birde sizce cift sim kart değerini düşürümü?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Değişebilir batarya ile hafıza kartı desteği de olmalı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çok basit bunun cevabı batarya.
iPhone 7den konuşayım eşşek gibi kamera çıkıntısı var cihaz ince 6.9 mmi ne bunu 7.5 felan yapsa hem daha fazla batarya sığdırır hem de kamera çıkıntısını azaltır . Bir Allahın kuluda sen niye 6.9 MM yapmadın demez.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
iPhone 7den konuşmayın eşşek gibi kamera çıkıntısı var cihaz ince 6.9 mmi ne bunu 7.5 felan yapsa hem daha fazla batarya sığdırır hem de kamera çıkıntısını azaltır . Bir Allahın kuluda sen niye 6.9 MM yapmadın demez.
Çünkü iphone kullanıcıları körler (çoğu)

serkan531903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
iPhone 7den konuşmayın eşşek gibi kamera çıkıntısı var cihaz ince 6.9 mmi ne bunu 7.5 felan yapsa hem daha fazla batarya sığdırır hem de kamera çıkıntısını azaltır . Bir Allahın kuluda sen niye 6.9 MM yapmadın demez.
:) ıphone denildiği zaman sadece incelikmi geliyor aklınıza

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Çünkü iphone kullanıcıları körler (çoğu)
Birde apple ramı arttır 2 gb ramle bile iyi iş yapıyon bari sömürüp süründürdüğün kullanıcılarına biraz daha fazla ram koy ki yeni gelen telefonu bitiren kastıran güncellemelerine biraz daha dayanabilsin garibanlar

M

Murat Burç

SDN Okuru
iPhone denildiğinde aklıma Amiral gemilerinin en kötü kameraları en kötü batarya süreleri(düz iPhone için konuşuyorum) Teknoloji özürlü cihazlar geliyor.
Hızlı şarj yok. Çok güçlü işlemcileri var ama bir çift ekran bile yok iOSun iPhone sürümünde bu kullanan için çok önemli bir özellik.
Kalas gibi tasarımları geliyor. Alttan üstten kesinlikle kırpılabilir ama kırpmıyorlar. Daha sayardım da uzatmayayım.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
evet bir telefon kadar daha kamera çıkıntısı var malzeme kalitesine birşey demiyorum ama şu videoyu izlerseniz hem bana hak verecek hemde gülmekten karnınız ağrıyacak (ağrımasa bile neşeniz yerine gelir)

serkan531903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
peki neden bir ıphone kullanıcısı başka telefon kullanamıyor ? ben size katılmıyorum yine işletim sistemi kalite bakımından acık ara farklı

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hala nedir şu üstün işletim sistemi iddanız
Buyrun okuyun arkadaş forumdan birisi
upload_2017-6-12_2-24-41.png

--- Gönderi Güncellendi ---
Premium OS dedikleri bir OS varsa eğer o iOS değildir emin olun.
--- Gönderi Güncellendi ---
ve iOS kullanan adam da isterse geçiyor androide mis gibi kullanıyor. Arkadaş 7 plusdan S7 edgeye geçti.
Forumda daha hiç android kullanmayıp hep iPhone kullanan sonra 7 plus 256dan S8e geçen yine iP7den S8 geçip bu cihazları fazlasıyla öven insanlar tanıyorum . İsteyen adam mis gibi kullanır androidi

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
peki neden bir ıphone kullanıcısı başka telefon kullanamıyor ? ben size katılmıyorum yine işletim sistemi kalite bakımından acık ara farklı
Bana görede farklı ama kötü bir telefonu iyi bir telefona tercih etme sebebi olamaz(iphone 7 yi s8 etercih etmek) bence artık androidle ios ortak hız ve stabiliteye sahip bunu samsung note 4 modelinden itibaren çözdü bile

serkan531903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
bence ıphone 8 de bu düşüncelerinizi değiştiricek özellikler gelecektir aksi taktırde apple değer kaybedecektir ve rakipleri için iyi bir fırsat olucaktır apple bende bir eksiğide sadece mobıle ve pc yonunde calısması ek bı geliri olmaması samsun diyorsunuz ama adamlar her dalda saldırıyorlar

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
bence ıphone 8 de bu düşüncelerinizi değiştiricek özellikler gelecektir aksi taktırde apple değer kaybedecektir ve rakipleri için iyi bir fırsat olucaktır apple bende bir eksiğide sadece mobıle ve pc yonunde calısması ek bı geliri olmaması samsun diyorsunuz ama adamlar her dalda saldırıyorlar
iphone 8 in bomba gibi geleceği zaten aşikarda dediğimiz gibi apple diğer firmalara göre çok muhafazakar ben bir apple cihazı kullanırken veya incelerken kendimi kısıtlanmış hissediyorum ve o kadar para veripte android telefonların birçoğunun bundan iyi olması beni dahada geriyor o eski apple hissiyatı yok şimdi ne zaman millet bir i macte istediği oyunu özgürce oynayabilecek cihazın çok güçlü olduğunu sylüyorlar fiyatıda köklüyorlar ama ne yapabilirmişiz efendim sadece iş bilgisayarıymış en fazla montaj shop falan ondan sevmiyorum apple ı yoksa sevdiğimiz yönleri de yok değil

serkan531903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
sürekli telefon değişmektense ıphone alıp beş sene kullanmayı terçih ederim

mstb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hızlı şarjı ilk verecek marka olması gerekirken en sona kaldı.