serkan531903
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
bana sorarsanı ıphone tek yapamadığı yada yapmak istemediği değişebilir pil ? neden bir tane modelinde bile yok anlam veremiyorum
Çünkü iphone kullanıcıları körler (çoğu)Çok basit bunun cevabı batarya.
iPhone 7den konuşmayın eşşek gibi kamera çıkıntısı var cihaz ince 6.9 mmi ne bunu 7.5 felan yapsa hem daha fazla batarya sığdırır hem de kamera çıkıntısını azaltır . Bir Allahın kuluda sen niye 6.9 MM yapmadın demez.
Çok basit bunun cevabı batarya.
iPhone 7den konuşmayın eşşek gibi kamera çıkıntısı var cihaz ince 6.9 mmi ne bunu 7.5 felan yapsa hem daha fazla batarya sığdırır hem de kamera çıkıntısını azaltır . Bir Allahın kuluda sen niye 6.9 MM yapmadın demez.
Birde apple ramı arttır 2 gb ramle bile iyi iş yapıyon bari sömürüp süründürdüğün kullanıcılarına biraz daha fazla ram koy ki yeni gelen telefonu bitiren kastıran güncellemelerine biraz daha dayanabilsin garibanlarÇünkü iphone kullanıcıları körler (çoğu)
iPhone denildiğinde aklıma Amiral gemilerinin en kötü kameraları en kötü batarya süreleri(düz iPhone için konuşuyorum) Teknoloji özürlü cihazlar geliyor.ıphone denildiği zaman sadece incelikmi geliyor aklınıza
evet bir telefon kadar daha kamera çıkıntısı var malzeme kalitesine birşey demiyorum ama şu videoyu izlerseniz hem bana hak verecek hemde gülmekten karnınız ağrıyacak (ağrımasa bile neşeniz yerine gelir)ıphone denildiği zaman sadece incelikmi geliyor aklınıza
Bana görede farklı ama kötü bir telefonu iyi bir telefona tercih etme sebebi olamaz(iphone 7 yi s8 etercih etmek) bence artık androidle ios ortak hız ve stabiliteye sahip bunu samsung note 4 modelinden itibaren çözdü bilepeki neden bir ıphone kullanıcısı başka telefon kullanamıyor ? ben size katılmıyorum yine işletim sistemi kalite bakımından acık ara farklı
iphone 8 in bomba gibi geleceği zaten aşikarda dediğimiz gibi apple diğer firmalara göre çok muhafazakar ben bir apple cihazı kullanırken veya incelerken kendimi kısıtlanmış hissediyorum ve o kadar para veripte android telefonların birçoğunun bundan iyi olması beni dahada geriyor o eski apple hissiyatı yok şimdi ne zaman millet bir i macte istediği oyunu özgürce oynayabilecek cihazın çok güçlü olduğunu sylüyorlar fiyatıda köklüyorlar ama ne yapabilirmişiz efendim sadece iş bilgisayarıymış en fazla montaj shop falan ondan sevmiyorum apple ı yoksa sevdiğimiz yönleri de yok değilbence ıphone 8 de bu düşüncelerinizi değiştiricek özellikler gelecektir aksi taktırde apple değer kaybedecektir ve rakipleri için iyi bir fırsat olucaktır apple bende bir eksiğide sadece mobıle ve pc yonunde calısması ek bı geliri olmaması samsun diyorsunuz ama adamlar her dalda saldırıyorlar
Çıktığı 2010 senesi yapılabilmiş en ince telefondu o yanlızpeki ıphone 4 ınce bır tasarım değil