"DarkEdge" Android oyunum Google Store'da.

sercan_darkedge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
Android için hazırladığım "Dark Edge" isimli oyunum Google Play Store'da yayınlanmakta. Bu benim tamamladığım ilk oyun. Ekrana dokunup topu zıplatarak siyah nesnelere çarpmamaya çalıştığımız oyunda en yüksek skoru elde etmeye çalışıyoruz. Otobüste, serviste, metroda, birini beklerken vb. zamanlarda oynayabileceğiniz basit bir oyun.

Google play store'da bitişik şekilde "DarkEdge" diye aratınca daha kolay ulaşabiliyorsunuz. Oyunu deneyip geri bildirim yapabilirseniz çok sevinirim.
Bir kaç ekran görüntüsü ekledim.
Umarım beğenirsiniz. Beğenirseniz başka kişiler ile paylaşmanızı rica ederim.
Teşekkürler.
Google play link : Dark Edge - Google Play'de Android Uygulamaları
2a10a1ef959872a9d164cb82b5c16f4a.png 2.png 3.png 4.png 5.png

sercan_darkedge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Store'daki bazı gecikmelerden dolayı oyunu lütfen "Darkedge" diye aratınız.

sercan_darkedge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çeşitli sebeplerden ötürü oyunun adını bir daha değişmemek üzere " SimgeVu" olarak değiştirdim.

sercan_darkedge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun tanıtım videosu eklendi arkadaşlar.

Bir de bu forumda mesaj düzenleme seçeneği yok mu?

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
Oyun amaç fikir olarka çok iyi ama trailer biraz basit olmuş Müzik / jingle ekleyebilirsin ve biraz daha ıllustrator tadında hazırla

sercan_darkedge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun amaç fikir olarka çok iyi ama trailer biraz basit olmuş Müzik / jingle ekleyebilirsin ve biraz daha ıllustrator tadında hazırla
çok doğru söylüyorsun. bunların hepsine yeterince zaman ayıramadığımdan dolayı böyle oldu:) bakacağım, teşekkürler yorumun için.