Ios 11 hakkında düşünceleriniz nelerdir

Geçmeye değermi

• Çok başarılı buldum

Kullanılan: 7 87.5%
  • Daha iyi olabilirdi

Kullanılan: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Hoşuma gitti şahsen benim

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Eski cihazları çok yavaşlatmazsa eğer gerçekten iyi olmuş bu sefer. Yapay zekayı iyi geliştirmişler.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Apple farkını koymuş diyorum ben. Özellikle sunum mükemmeldi bu seneki sunum diğer sunum lardan çok daha farklı geldi bana ışıklandırma görsel farklılıklar yani insan apple yapıyor diyor.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Apple farkını koymuş diyorum ben. Özellikle sunum mükemmeldi bu seneki sunum diğer sunum lardan çok daha farklı geldi bana ışıklandırma görsel farklılıklar yani insan apple yapıyor diyor.

Aynen. iMac Pro'yu beklemiyordum. Fiyatı 20 bin lirayı bulur.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Aynen. iMac Pro'yu beklemiyordum. Fiyatı 20 bin lirayı bulur.
Ona diyecek Yok zaten arkadaşım sanat şaheseri gibi bilgisayar olmuş ama fiyatı eli ayağı düzgün bir araba parası ama yine bile filim editör leri tasarımcılar sinema için de olanlar hiç düşünmeden alacağına Eminim

Gunes1001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
App switcherın 3d touch ile açılmaması beni kendine küstürmüştür. Ya en sevdiğim özellik kaldırıldı çıldırmak üzereyim :mad:

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Ahım şahım kayda değer birşey yok.
Hücresel verinin gelmesi büyük bir yenilik olmamasını söylemeye gerek yok.
Bir arkadaşımızın dediği gibi konum servislerine kısa yol atasaydı daha güzel olurdu.

Uzun kullanımdan sonra işlevsellik dışında ne gibi bir ilerleme kaydedildiğini ancak o zaman görebiliriz.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Jailbreak özelliklerin bir iki araklamışlar sonra diyorlar bir sene boyunca çalıştık yan gelip yatmışsınız bildiğin app switcher kapattılar çünkü öyle düğme bozulmuyordu para kazanamıyorlardı şimdi paranın dibine vurarlar zaten orta tuş basmatik oldu
En beğendiğim yanı apple'dan bir ilk olarak kontrol merkezinin özelleştirilmesi bir de ipad'e gelen yenilikler

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Jailbreak özelliklerin bir iki araklamışlar sonra diyorlar bir sene boyunca çalıştık yan gelip yatmışsınız bildiğin app switcher kapattılar çünkü öyle düğme bozulmuyordu para kazanamıyorlardı şimdi paranın dibine vurarlar zaten orta tuş basmatik oldu
En beğendiğim yanı apple'dan bir ilk olarak kontrol merkezinin özelleştirilmesi bir de ipad'e gelen yenilikler

Çok güzel özetlemişsin gerçekten bravo :)

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Özellikleri henüz gelmedi okuduğum kadarı ile çok ta ahım şahım aman aman değil. Hücresel verinin gelmesi güzel ama diğer rakipler onu standarta bağlamışken İOS' a 2017' de gelmesi düşündürücü. Daha çok yenilik ve özellik getirilmeli rakipleri ile eş değer olmalı özellik ve kişiselleştirme bakamından sisteme lafım yok on numara ama kısıtlama artık kaldırılmalı bence.