Aziz Yıldırım: Duruşunuz Varsa Yıldızı İade Edin

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fikret Orman'ın Euroleague sözlerine cevap verdi.

6929485fc3ef440680c29e0c86ab4351.jpg


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Mali Genel Kurul'da Fikret Orman'ın Euroleague görüşlerine sert sözlerle cevap verdi.

İşte Aziz Yıldırım'ın konuşmasından önemli satır başları:


"ŞAMPİYONLUĞUN ALTINDA EZİLDİ"
"Fikret Orman'ın sözleri de enteresan. Sert de konuşmayacağım bunu bilin. Cevap versek kavga olacak yoksa. Fikret Orman kendi kendine çelişiyor. Takımı Euroleague'de Top 16'ya kaldığında 'biz şampiyon olacağız' demişti. Şimdi diyor ki hırsızlık var orada. Nasıl yapılıyor hırsızlık söylesin de biz de gidip yağmalayalım. "Fikret Orman ne söylediğinin farkında değil. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun altında ezildi. İsmail Köybaşı'nı yedek oturtmak için aldılar diyorlar. Biz yedek oturtmak için hiç kimseyi almayız. Fikret Orman'ın Fenerbahçe'den bahsetmediği gün yok. Lütfen bizimle ilgilenmesin. Söylediklerine de dikkat etsin"

"ŞENOL GÜNEŞ TEBRİK ETTİ"
"Şenol Güneş, Obradovic ve oyuncularımızı tebrik etmek için bize mektup gönderdi. Beşiktaş antetli değil, boş beyaz kağıt. Ben de buradan Şenol Güneş'in Beşiktaş ile kazandığı şampiyonluğu kutluyorum. Mektubuna karşılık teşekkür mektubu yazdım."

"DURUŞUNUZ VARSA YILDIZI İADE EDİN"
"Beşiktaş'ın duruş meselesi var, meşhur. 'Efendi' oluyorlar, 'Feda' oluyorlar, bilmem ne... Süleyman Seba, rahmetli benim sevdiğim bir ağabeyimdir. Aynı dönemde başkanlık yapma şerefine nail oldum. Çok özel bir adamdı. 'Süleyman ağabey duruşu.' diyorlar. Seba bizle yemek yediği dönemlerde, 'Ahmet Dursun, Seba gitsin.' diye bağırdılar. Şimdi Seba'nın arkasına sığınmış bir duruşu sergilemeye çalışıyorsunuz. Bu duruşun içinde FETÖ'ye karşı şikayetiniz yok. 2011'de (şike davası süreci) etek altı nakış olmuşlar. Ya sizi suçluyorlar. Kupa maçında bir şeyler yaptın diye. Onun mücadelesini sen savunup vereceksin. Helikopter gelir statlarına iner, bilmem neredeki adamları FETÖ'den damgalı ama orada çalışırlar. Bu ne biçim bir duruştur."

Beşiktaş'ın 1959'dan bu yana futbolda 13 şampiyonluğunun olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Yıldız ilave ettiler. Hesaba kitaba sığmıyor. 1959'da lig başlıyor, şampiyonlar belli. 1959'dan önce 2 yıl şampiyon olmuşlar. Biz de müracaat etmek için sizlerden görüş alacağız. Ondan sonra 'Duruşumuz var.' diyorlar. Duruşun varsa gidin yıldızı iade edin. Yıldız bir şey kazandırmaz size." diye görüşlerini aktardı.

Fikret Orman'ın 2 Şubat 2015'te bir gazeteye verdiği röportajda "Başkanların kendi camiası dışında açıklama yapmasını doğru bulmuyorum. Sayın Aziz Yıldırım'a karşı kardeşi olarak söylüyorum, kendi camiasıyla ilgi açıklama yapsın." sözlerini hatırlatan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Van Persie onlara gidecekmiş, gitmemiş. Yönetimim, ne diye böyle şeyler yaptınız. Bırakın gitsin. Başımıza iş çıkarıyorsunuz. Sen her gün Fenerbahçe'yi konuşuyorsun. Biz sizi konuşmuyoruz. Bu kadar Fenerbahçe kompleksine girmeyin lütfen, rica ediyorum. Fenerbahçe'yle fazla ilgilenmesinler, sözlerine dikkat etsinler."

Aziz Yıldırım'dan Fikret Orman'a yanıt!
 

AkçakocaLı

Müdavim
Katılım
6 Kasım 2013
Mesajlar
1,365
Reaksiyon puanı
95
Puanları
48
Bu hala daha ne konuşuyor. Futbol dünyasının en gereksiz adamı.............
 

Tys23

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2012
Mesajlar
7,138
Reaksiyon puanı
1,229
Puanları
113
Gereksiz konuşmuş...
 
Üst