Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

baby_face_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Samsung 128 evo plus micro sd kullanan arkadaş var mı acaba? Bugün almayı planlıyorum. Birde kablosuz hızlı şarj standı. Sepete ekledim. Sabah ödemesini yapacağım. Ancak yorumlar benim için önemli. Ofiste çok sık şarja tak çıkar yaptığım için kablosuz şarj şart oldu artık.
Kartı ben kullanıyorum. Tüm müzik arşivim içinde. Doldur doldur bitmiyor.

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Ben kılıfsız kuşlanamıyorum avcuöun etleri ekrana deyiyor dokunmatik kafayı yiyo

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bana guncelleme geldi.Demek ki cok stabil bir guncelleme degilmis.Stabil olunca getirecekler sanirim.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Pil tek kelimeyle BERBAT.
Ayrıca sim kilit ekranı çok geç geliyor ilk açılışta.
Arada kasma var.
Eğer gelirse geçmeyin kesinlikle.
Bu ay yüklemesekde önümüzdeki ay mecbur yükleyecez.
Yoksa haziran güncellemesinide yükleyemeyiz.
Çünkü önümüzdeki ay haziran güncellemesi gelince yüklersek önce mayıs güncellemesini yükler sonra haziran güncellemesini yükler.
Sonuçta kaçış yok ama haziran güncellemesinde pil sorununu düzeltirlerse sorun yok.
Ki tamda pilin en güzel gittiği dönemi yaşıyoruz şuanda.
Bide bozarsak tam bozuşuruz:D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu ay yüklemesekde önümüzdeki ay mecbur yükleyecez.
Yoksa haziran güncellemesinide yükleyemeyiz.
Çünkü önümüzdeki ay haziran güncellemesi gelince yüklersek önce mayıs güncellemesini yükler sonra haziran güncellemesini yükler.
Sonuçta kaçış yok ama haziran güncellemesinde pil sorununu düzeltirlerse sorun yok.
Ki tamda pilin en güzel gittiği dönemi yaşıyoruz şuanda.
Bide bozarsak tam bozuşuruz:D
Smart switche bağlayıp yüklersen direk son sürümü yüklersin doya boyutu yüksek olur bazı şeyleri tekrar yükler (hem temiz kurulum gibi birşey ) son sürüme geçer

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Bu güncelleme olayı ülkelere göre değişiyor yani diğer ülkelerin kötüyse illaki bizim ülkenin de kötü olacak hali yok (umarım)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Guncellemeyi yapan bir arkadasimiz var ise durum hakkinda bilgi verebilir mi lutfen.

Bana guncelleme bildirimi geldi yaptirmadim. Sonra tekrar kontrol ettim guncelleme gorunmuyor.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Smart switche bağlayıp yüklersen direk son sürümü yüklersin doya boyutu yüksek olur bazı şeyleri tekrar yükler (hem temiz kurulum gibi birşey ) son sürüme geçer
Aylarca uğraştım smart switch'i çalıştıramadım.
Güncellemeyi ancak telefon üzerinden yapabiliyorum malesef.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bende PC olanı diyorum nasıl çalıştıramadın.
Hatırlamıyorum nasıl bir uyarı verdiğini ama açılmıyordu.
Bir ay uğraştım internetten araştırdım hatta buraya da yazmıştım yinede çalışmamıştı bende kızıp silmiştim.
Windows xp3 kullanıyorum.

Fuat Koyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gear s3 frontier kullanan varmı arkadaşlar ? Varsa eksileri ve artıları ce kullanım deneyimlerini bizimle paylaşabilirlermi ??

M

Murat Burç

SDN Okuru
Gear s3 frontier kullanan varmı arkadaşlar ? Varsa eksileri ve artıları ce kullanım deneyimlerini bizimle paylaşabilirlermi ??
Bak ben Gear S2 kullanıyorum/kullanmıyorum. Dolapta duruyor en son ne zaman kullandım hatırlamıyorum. Asla 1000 tl 1300 TL edicek cihazlar değil çok param var diyorsan git al öbür türlü alma.
Avrupada saat 300 euro asgari 1450 bizde 1300 tl asgari 1450 TL bizim ülkemiz için aşırı pahalı cihazlar. Ve asla paralarını hak etmiyorlar.

zaferozkan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Samsung evo+ 128 gb micro sd ve samsung wireless stand şarj cihazım geldi.

betoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben kullanıyorum. Batarya ömrü geliştirilmeli :) Saat sürekli açık kullanırsan saat şekline göre 1,5 veya en fazla 48 saat dayanır. Harekete duyarlı kullanırsan en fazla 4 gün gidiyor. Tabi bunlar göreceli kullanım tarzı önemli. Sürekli açık yoğun kullanımda resimdeki batarya süresi veriyor. Özellikle sormak istediğin birşey varsa yardımcı olayım.
24349101367bf17edb7923b11b136e8c.jpg

cr7kaan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlışlıkla instagram ı kaldırdım ve önceden sosyal kısmında duruyordu şimdi sadece normal uygulama gibi duruyor menü de bunu tekrardan nasıl sosyal e geri alabilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170526-001356.png
    Screenshot_20170526-001356.png
    2 MB · Görüntüleme: 410
  • Screenshot_20170526-001352.png
    Screenshot_20170526-001352.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 511

Fuat Koyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben kullanıyorum. Batarya ömrü geliştirilmeli :) Saat sürekli açık kullanırsan saat şekline göre 1,5 veya en fazla 48 saat dayanır. Harekete duyarlı kullanırsan en fazla 4 gün gidiyor. Tabi bunlar göreceli kullanım tarzı önemli. Sürekli açık yoğun kullanımda resimdeki batarya süresi veriyor. Özellikle sormak istediğin birşey varsa yardımcı olayım.
24349101367bf17edb7923b11b136e8c.jpg
Telefonun şarjına çok etkisi varmı onu merak ediyorum telefonun şarjını çokmu harcıyor acaba

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Telefonu şarjdan çekip açıyorum hemen %99-98 iniyor ve inmeye devam ediyor hiç bir şey yapmadan ilk defa bu telefonda görüyorum bu olayı pilide çok kötü gidiyor zaten

betoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gear s3 telefon bataryanın etkisi tahminimce %5 civarında etkisi oluyor

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
20170526_213501.jpg

Arkadaslar o gokyuzunde gordugunuz yildiz gibi seyler kameradan kaynaklanio yani sadece bu noktaya tutunca oldu. Saga sola cevirdigimde yahut farkli bi yere baktigimda sorun yok. Sizce ışık kırılması mı? Yahut kamera da mi sorun var?

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ekli dosyayı görüntüle 23348
Arkadaslar o gokyuzunde gordugunuz yildiz gibi seyler kameradan kaynaklanio yani sadece bu noktaya tutunca oldu. Saga sola cevirdigimde yahut farkli bi yere baktigimda sorun yok. Sizce ışık kırılması mı? Yahut kamera da mi sorun var?
Başka yerde yoksa tabiki ışık kırılması kamera yer mi seçecek bozuk olması icin