- Reaksiyon puanı
- 3,014
S7 edge de aldım s7 nasıl bi perfrmans sergiler bilmiyorumS7 Edge ise normal eğer S7 ise anormal nasıl yaptığını sorabilirim bu kadar süreyi 6.0da alıyorum S7 de
S7 edge de aldım s7 nasıl bi perfrmans sergiler bilmiyorumS7 Edge ise normal eğer S7 ise anormal nasıl yaptığını sorabilirim bu kadar süreyi 6.0da alıyorum S7 de
Cihazında hafıza kartı varsa bozulmuş olabilir. Bir kere benim başıma da geldi kartı biçimlendirdim düzeldi. Bu arada okuma ve yazma hızları yüksek olan kartları tercih ediniz.Başıma gelen saçma bir olaydan bahsedeyim sizlere. Dün gece saat 1 gibi eğlence modunda kulaklık ile şarkı dinliyordum birden kendini yeniden başlattı. Biraz takılma vardı cihazı şarja taktım,kapattım ve uyudum.Sabah açtım yanıma koydum, ekrana bakmadım ama 10 dk sonra kaldırdım baktım SAMSUNG yazısında kalmış yazı gidip geliyor. Neyse download moduna almaı yaptım bir şekilde açıldı fakat takılma vardı.Verileri yedekliyorum takılma düzeldi ama bir kere daha yaparsa sıfırlayacağım. Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?
Düz S7 modeli olanı var. Bendeki çakma ama orjinali de var.Microsonic Samsung Galaxy S7 Edge Kılıf Rugged Armor Fiyatı Şu kılıfın S7ye olananı gören var mı hiç ?
Orjinalide cakmasinida bulamadım ki ben zaten vazgeçtim almayacağımDüz S7 modeli olanı var. Bendeki çakma ama orjinali de var.![]()
Nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum. İstanbul'da hemen hemen her yerde var. Ben Kadıköy'den aldım. Yine de bilgin olsun. İyi günler.Orjinalide cakmasinida bulamadım ki ben zaten vazgeçtim almayacağım
Cok kaba duruyor ama eger telefonu cok dusurmus biriysen bence al.Koruma icin bir numara gibi duruyor.Gerci dusersede kesin tam ekran ustune duser.Bizdeki sansOrjinalide cakmasinida bulamadım ki ben zaten vazgeçtim almayacağım
Tipini beğendim benCok kaba duruyor ama eger telefonu cok dusurmus biriysen bence al.Koruma icin bir numara gibi duruyor.Gerci dusersede kesin tam ekran ustune duser.Bizdeki sans
Dahili depolamaya kaydederken sorun var mı ?S7'de video çekerken arada bir takılmalar karıncalanmalar oluyor sd kartı değiştirdim ama işe yaramadı sizde de oluyor mu ?
S7'de video çekerken arada bir takılmalar karıncalanmalar oluyor sd kartı değiştirdim ama işe yaramadı sizde de oluyor mu ?
Kullandiginiz temanin adini ogrenebilir miyim?
Ön kısmı ekran ile aynı hizada değil bir iki milim kenarları yukarıda duruyor. Havalimanından x-ray cihazından geçerken, dediğiniz gibi yüz üstü yere düşürdüm korkuyla elime aldım ama çok şükür bir şey olmadı. Kesinlikle koruma da tek geçerim.Cok kaba duruyor ama eger telefonu cok dusurmus biriysen bence al.Koruma icin bir numara gibi duruyor.Gerci dusersede kesin tam ekran ustune duser.Bizdeki sans
Buyrun.Beyler rom yükleme konusunda fikri olan varmı
Ya reyiz ben Galaxy S7 telefonuma s8 romu yüklicem nasıl olucak bu işBuyrun.![]()
YüklemeYa reyiz ben Galaxy S7 telefonuma s8 romu yüklicem nasıl olucak bu iş
Açıkçası animasyonları ben pek kullanmıyorum gereksiz ufakta olsa sarjda iyileştirme yapıyor geliştirici seçeneklerini açtıysanız tıklayıp animasyonlar ölçeğini 0 yapabilirsiniz.Güncellemeler gelmediği için tr stock rom yükledim. Fakat öncesinde format atmamıştım.Romu yükledikten sonra wipe attım. Menü geçişlerinde ve animasyonlarda yavaslamalar oldu. Sizce ne yapmalıyım?
Launcher zaten yüklü.Ama ben aod yi bi türlü yukleyemedimYükleme
Yukleyeceksen onun yerine launcheri var resmi launcheri onu kur
Onu bilemiyorum vallaLauncher zaten yüklü.Ama ben aod yi bi türlü yukleyemedim
aod çakışıyor hava durumuda öyle S8 galeri uygulaması arada yeniden başlatıyor s8 telefon uygulamasında şebeke gidiyor şimdilik yeni güncellemelerini beklemek lazımLauncher zaten yüklü.Ama ben aod yi bi türlü yukleyemedim
Dostum ben bazı videolara baktım adamalar hemen yüklüyo kuruyorlar çalıştırıyorlar.aod çakışıyor hava durumuda öyle S8 galeri uygulaması arada yeniden başlatıyor s8 telefon uygulamasında şebeke gidiyor şimdilik yeni güncellemelerini beklemek lazım
Reyiz nasıl olucak oO çakışmaları gidermek için package disable isimli programla kendi paketlerinizi silin. S8 paketlerini gömün. Çakışma olmaz o zaman
O iş çok karışık ve riskli. Launcher ile idare etmek en iyisiReyiz nasıl olucak o