Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

baby_face_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Başıma gelen saçma bir olaydan bahsedeyim sizlere. Dün gece saat 1 gibi eğlence modunda kulaklık ile şarkı dinliyordum birden kendini yeniden başlattı. Biraz takılma vardı cihazı şarja taktım,kapattım ve uyudum.Sabah açtım yanıma koydum, ekrana bakmadım ama 10 dk sonra kaldırdım baktım SAMSUNG yazısında kalmış yazı gidip geliyor. Neyse download moduna almaı yaptım bir şekilde açıldı fakat takılma vardı.Verileri yedekliyorum takılma düzeldi ama bir kere daha yaparsa sıfırlayacağım. Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?
Cihazında hafıza kartı varsa bozulmuş olabilir. Bir kere benim başıma da geldi kartı biçimlendirdim düzeldi. Bu arada okuma ve yazma hızları yüksek olan kartları tercih ediniz.

baby_face_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Düz S7 modeli olanı var. Bendeki çakma ama orjinali de var.
62e88bca07f1793c236be972b3e6065b.jpg

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
En güzeli şeffaf kılıf. Varlığıyla yokluğu belli değil:D

merve05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7'de video çekerken arada bir takılmalar karıncalanmalar oluyor sd kartı değiştirdim ama işe yaramadı sizde de oluyor mu ?

merve05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kısa film çektiğim için bu sorun bana göre çok büyük bir sorun niye böyle oluyor çok canım sıkılıyor acaba iade etsem alırlar mı ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Evet dahili depolamada da aynı sorun oldu sd kartı değiştirdim bıktım artık

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Screenshot_20170513-193111.png

Artık ne kadar kaldığı yazmıyor yeni gelen güncellemeyle:(

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
S7'de video çekerken arada bir takılmalar karıncalanmalar oluyor sd kartı değiştirdim ama işe yaramadı sizde de oluyor mu ?

Örnek atmanız mümkün mü? Çekilen videoda nasıl duruyor görürsek belki neden kaynaklandığını söyleyebiliriz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Galaxy S8i elinize almadan. S7 ile S8 arasındaki farka karar vermeyin derim beyler.
Performans kısmında uygulama açılışlarına çok kısa baktım ama fark yok gibi hatta kameraya tamamen aynı hızda girdiler.4K video kesme denedim 14 saniyelik videoyu 5. saniyeye kestim s7 60ken s8 bitirdi.

baby_face_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Cok kaba duruyor ama eger telefonu cok dusurmus biriysen bence al.Koruma icin bir numara gibi duruyor.Gerci dusersede kesin tam ekran ustune duser.Bizdeki sans
Ön kısmı ekran ile aynı hizada değil bir iki milim kenarları yukarıda duruyor. Havalimanından x-ray cihazından geçerken, dediğiniz gibi yüz üstü yere düşürdüm korkuyla elime aldım ama çok şükür bir şey olmadı. Kesinlikle koruma da tek geçerim.

WhereIsMyMind

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güncellemeler gelmediği için tr stock rom yükledim. Fakat öncesinde format atmamıştım.Romu yükledikten sonra wipe attım. Menü geçişlerinde ve animasyonlarda yavaslamalar oldu. Sizce ne yapmalıyım?

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Güncellemeler gelmediği için tr stock rom yükledim. Fakat öncesinde format atmamıştım.Romu yükledikten sonra wipe attım. Menü geçişlerinde ve animasyonlarda yavaslamalar oldu. Sizce ne yapmalıyım?
Açıkçası animasyonları ben pek kullanmıyorum gereksiz ufakta olsa sarjda iyileştirme yapıyor geliştirici seçeneklerini açtıysanız tıklayıp animasyonlar ölçeğini 0 yapabilirsiniz.

Muratcan82727

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sammobileden aod yi yükleyebilen varmı
--- Gönderi Güncellendi ---
aod çakışıyor hava durumuda öyle S8 galeri uygulaması arada yeniden başlatıyor s8 telefon uygulamasında şebeke gidiyor şimdilik yeni güncellemelerini beklemek lazım
Dostum ben bazı videolara baktım adamalar hemen yüklüyo kuruyorlar çalıştırıyorlar.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
O çakışmaları gidermek için package disable isimli programla kendi paketlerinizi silin. S8 paketlerini gömün. Çakışma olmaz o zaman