Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
mesaj ayarlarında operatör ücretlerini kabul et ve her zaman bölümü var. orayı açarsanız sorun çözülür;)
İlginiz için çok teşekkür ederim fakat dediğiniz yer burası mı bulamadım başka birşey eğer buysa denedim olmadı turkcelle gittim teknoloji uzmanıyla görüşün diyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170511-003612.jpg
    Screenshot_20170511-003612.jpg
    248.8 KB · Görüntüleme: 352

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
İlginiz için çok teşekkür ederim fakat dediğiniz yer burası mı bulamadım başka birşey eğer buysa denedim olmadı turkcelle gittim teknoloji uzmanıyla görüşün diyor
Mesaj merkez numarası silinmiş olabilir.
Mesaj ayarlarına bakın silinmişse
Faturalı hatlar için: +905329010000
Hazır Kartlar için: +905359010000 yaz dene.

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Mesaj merkez numarası silinmiş olabilir.
Mesaj ayarlarına bakın silinmişse
Faturalı hatlar için: +905329010000
Hazır Kartlar için: +905359010000 yaz dene.
onu denemiştim zaten düzelmiş şimdi ama sıkıntı yok ilginiz için teşekkürler

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Başıma gelen saçma bir olaydan bahsedeyim sizlere. Dün gece saat 1 gibi eğlence modunda kulaklık ile şarkı dinliyordum birden kendini yeniden başlattı. Biraz takılma vardı cihazı şarja taktım,kapattım ve uyudum.Sabah açtım yanıma koydum, ekrana bakmadım ama 10 dk sonra kaldırdım baktım SAMSUNG yazısında kalmış yazı gidip geliyor. Neyse download moduna almaı yaptım bir şekilde açıldı fakat takılma vardı.Verileri yedekliyorum takılma düzeldi ama bir kere daha yaparsa sıfırlayacağım. Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?

berkeornek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Beyler alırken düşündüm gerçekten touchwiz sıkıntısını çözmüşler midir diye görüyorum ki çözmüşler samsung tam anlamıyla olmuş artık parmak izi okuyucu hızıda beni şaşırtmıyor değil hani (s7 için konuşuyorum) böyle devam ederse iphone a dönmeyi düşünmem bile

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Beyler alırken düşündüm gerçekten touchwiz sıkıntısını çözmüşler midir diye görüyorum ki çözmüşler samsung tam anlamıyla olmuş artık parmak izi okuyucu hızıda beni şaşırtmıyor değil hani (s7 için konuşuyorum) böyle devam ederse iphone a dönmeyi düşünmem bile
Bundan önce hangi telefonu kullanıyodun

sercan445

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar galaxy s7 de bir suredir sarjin cok hizli azaldigini hissediyorum yogun kullanim olmamasina ragmen 2.5 dakikada yuzde 1 sarj azaliyor sizce bu normalmidir yuzde 50 iken aldigim ekran degerini screen olarak ekliyorum yardimci olursaniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170512-141252.png
    Screenshot_20170512-141252.png
    61.9 KB · Görüntüleme: 344

Muratcan82727

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar galaxy s7 de bir suredir sarjin cok hizli azaldigini hissediyorum yogun kullanim olmamasina ragmen 2.5 dakikada yuzde 1 sarj azaliyor sizce bu normalmidir yuzde 50 iken aldigim ekran degerini screen olarak ekliyorum yardimci olursaniz sevinirim.
Dostum o sorun herkezde.Bu android 7.0 ile bjrlikts sarj ömru azaldı.Önceden daha iyiydi.Ama ekran çözünürlüğünü ayarladığın zaman sarj biraz daha dayanabiliyo

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Türkiye'de var mı bilmiyorum ama aliexpresste kesin vardır :)

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Bu normal değil kardeşim 2.5 dk da %1 gitmesi.. Bende s7 edge kullanıyorum video izlerken ve whatsapp falan 6-7 dk da %1 gidiyor..

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Hocam o siteden alışveriş yapmadım fakat görüntüler çok dandik geldi bana güvenilir mi bilemedim şimdi.
--- Gönderi Güncellendi ---
Package Disabler Pro yükleyip kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakın sarj süresi için geliştirici seçeneklerinden animasyonları kapatın konum servislerini pil tasarrufu yapın ekran çözünürlüğü şuanlık aklıma gelenler bunlar fazla uzatmasa da sarja etkisi olacaktır. Dipnot: Pil kullanımı sekmesinden nelerin çalıştığına ne kadar çok işlem yapıldığına dikkat edin uygunsuz veya kaliteli olmayan uygulama sistem sürekli çalışıp kararsızlığa sebep olabilir. Örneğin, google playde mp3 indir uygulaması indirip kullandığınızda veya s8 launcher indir dediğinizde bunların çoğu sahte dolandırmak için yapılan şeyler araştırın yorumlara bakın sonra yükleyin

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Package Disabler Pro yükleyip kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakın sarj süresi için geliştirici seçeneklerinden animasyonları kapatın konum servislerini pil tasarrufu yapın ekran çözünürlüğü şuanlık aklıma gelenler bunlar fazla uzatmasa da sarja etkisi olacaktır. Dipnot: Pil kullanımı sekmesinden nelerin çalıştığına ne kadar çok işlem yapıldığına dikkat edin uygunsuz veya kaliteli olmayan uygulama sistem sürekli çalışıp kararsızlığa sebep olabilir. Örneğin, google playde mp3 indir uygulaması indirip kullandığınızda veya s8 launcher indir dediğinizde bunların çoğu sahte dolandırmak için yapılan şeyler araştırın yorumlara bakın sonra karar verin