Adsl2+'da bana en fazla 16 veriyorlar.Adsl modem 24 mbte kadar destek sağlar vsdl modemler 100 mbte kadar destek sağlar hatta daha da üst 300 mbte kadar sağlayanlar var.
Hattın sana en fazla kaç hız veriyor bu önemli. İnternet servis sağlayıcınızla görüşün ona göre göre hız artırın. Hem tarifeni yükseltirsin hem de 24 mbten yüksek tarife alırsan vsdl modem almak zorunda kalırsın yoksa modem o kadar hızı kaldıramayıp internet veremez sana.
Hattının ne kadar hız verdiğine göre değişir ama yinede Vdsl'e geçersen azda olsa fark olur.Adsl internet kullanıcı 8mbps internete sahipken vdsl modem ile bu hızın üstüne çıkabilir mi
Bir de vdsl modem tavsiyesi istiyorum uzun süre götürecek.
Hayır dostum, hiçbir fark olmaz. Benim vdsl modemim var ancak bağlantım adsl2+ ve bağlantıda hiçbir iyileşme söz konusu değil. Zaten olmaz da. Çünkü elimizdeki adsl modemler bile aldığımız hizmetin daha üstünü destekleyen hızlara sahip.Hattının ne kadar hız verdiğine göre değişir ama yinede Vdsl'e geçersen azda olsa fark olur.
"Ben Vdsl'e geçersen" yazdım Modem alırsan demedim kardeşimHayır dostum, hiçbir fark olmaz. Benim vdsl modemim var ancak bağlantım adsl2+ ve bağlantıda hiçbir iyileşme söz konusu değil. Zaten olmaz da. Çünkü elimizdeki adsl modemler bile aldığımız hizmetin daha üstünü destekleyen hızlara sahip.
Konuyu açan kişi onu sormuyor. O yüzden verdiğin cevap yine aynı kapıya çıkar ve arkadaş durumu yanlış anlayabilir. Detay vermemişsin."Ben Vdsl'e geçersen" yazdım Modem alırsan demedim kardeşim![]()
Evet detay vermedim haklısın.Konuyu açan kişi onu sormuyor. O yüzden verdiğin cevap yine aynı kapıya çıkar ve arkadaş durumu yanlış anlayabilir. Detay vermemişsin.
turk.net'in kendi sitesinden sorgula alt yapıyı. Telefondaki temsilcilere güvenme. Bana da 24mbps dediler, sonra ortaya çıktı ki vdsl desteği yokmuş..Bilgileriniz için teşekkürler ben servis sağlayıcıma maksimum alacağım hız ne diye soruğumda 16mbps dedi üstelik bulunduğum yerde fiber altyapı yok ve vdsl ile ne kadar hız alırım dedim 82 mbps dedi şimdi ben turknete geçsem 100mbps pakete onun için bana bir vdsl modem onerebilir misiniz?