iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nuricerkes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Irak'dan iPhone 7Plus almak istiyorum ama fiyat bilgisi bulamıyorum bilenler yardımcı olabilir mi acaba? :)

NewAqePrince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle hayırlı olsun, bu sorun hakkında apple herhangi bir değişim, teknik servis olarak bir şey yapmıyor bildiğim kadarıyla. Bütün forumlarda etrafımdakilerde ve benim 7 plus'ımda da bu tıslama mevcut ancak çok sessiz ortamlarda duyabiliyorsunuz ve her zaman da tıslama olmuyor, aslında sorun olarak da görmemek lazım, işlemci çok güç harcadığı zaman bu tıslama oluyor , cihaza da herhangi bir sorun çıkardığı da tespit edilmedi, zaten geniş çaplı böyle bir şey olsaydı apple olaya müdahale ederdi ancak 7 aydır sorunla karşılaşılmadığından bildiğim kadarıyla değişim yapılmıyor bu tıslamadan dolayı. (Cümle baya uzun oldu ama anlaşılmıştır umarım:D)

Cevabınız için teşekkür ederim. Cihazdan bir ses gelmesine çok takılmıyorum açıkçası , istiyorsa her ortamda tıslasın. Buradaki asıl sıkıntı sessiz ortamda video çekerken , bu cızırtı - tıslama sesinin videoya yansıması . Bu yüzden videoda bir uğultu-hışırtı efekti yaratıyor maalesef. Bu durum sinir bozucu :/

mehmetcanaksu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Periscope de bildirim sadece ses olarak geliyor iphone 7 de yazi olarak gelmiyor yani kimin yayina actigi yazmiyor , uygulamaya girip bakıyorum. Boyle bir sorunu olan yok mu ? Bildirimler bildirim merkezinden açık, telefon ayarlarini sifirlama yaptim , uygulamayi silip bida yükledim ama hala ayni
Uygulamanın yazılımı ile alakalıdır yeni güncelleme ile çözerler büyük ihtimalle

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
selamlar whatsapp ta 10 resmi secip kimseye gönderemiyorum. gonder diyince tekrar galeriye atiyor. neden acaba. whatsapp i kaldırdim. ram ı temizledim. telefonu kapatip actim. hafizamda boş. neden boyle oldu acaba. başına gelen varmı saygılar

EscesC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 7 plus kullanıyorum. Telefonda müzik, video vs dinlerken ekranda titreme oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Evet iPhone 7 aldım pişmanım
--- Gönderi Güncellendi ---

iPhone 7 aldım ve çok pişmanım. İnsanlar bu telefona nasıl 3700 tl veriyorlar anlayamıyorum. Hiçbir özelliği yok. (Bana hediye geldi)

belki diger telefonu alınca daha cok pisman olacaktin. hiç bir ozelligi yoktan kastiniz ne acaba

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
belki diger telefonu alınca daha cok pisman olacaktin. hiç bir ozelligi yoktan kastiniz ne acaba
Apple fanlığı yapmayın lütfen
Şarjı maksimuma 6 saat gidiyor kamerasının hiçbir fonksiyonu yok 3600 tl etmez bu telefon

Sırf dünya çapında bir marka diye bir telefona 3600 tl para verenin aklından şüphe ederim.

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Apple fanlığı yapmayın lütfen
Şarjı maksimuma 6 saat gidiyor kamerasının hiçbir fonksiyonu yok 3600 tl etmez bu telefon

Zaten para vermemişin hediye gelmiş! Niye yırtınıyorsunuz? İstediğiniz telefonu alın bunu da satın..Hiçte bile şarj o kadar az gitmiyor.senin negatif şansızlığım diyeyim. Artı kimse burda apple fanlığı yapmıyor, herkes kullanımına göre düşüncesini yazıyor. Bende çok memnunum telefonumdan. Kullanımıma göre batarya çok iyi! Artı bu stabiliteyi başka telde hiç görmedim..

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Defalarca yıllarca htc kullandım stabilizasyon konusunda kimse htc'nin eline su dökemez.
Pişman olacağını sanmıyorum Mate 9 bir şarj canavarıdır.
Sen mate 9 mu kullanıyorsun? Şarjı ne kadar gidiyor? Telefon hızlı mı?
6 saat şarj ömrü olan telefonun bataryasına iyi diyorlar. Apple beyinlerini istila etmiş sanki.

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
6 saat şarj ömrü olan telefonun bataryasına iyi diyorlar. Apple beyinlerini istila etmiş sanki.

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Samsung güvenimi kazansa samsungtan başka telefon kullanmam. Dün s8 plus'ı inceledim gerçekten müthiş yapmışlar.
Samsung güvenimi kazansa samsungtan başka telefon kullanmam. Dün s8 plus'ı inceledim gerçekten müthiş yapmışlar.

Ekli dosyalar

• IMG_3964.JPG
    IMG_3964.JPG
    942.3 KB · Görüntüleme: 665
M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsungun stabil hızlı olmadığı bir yalan yavaş dedikleri Note 4 hız testlerinde iphone 6 plusun önünde çıkıyordu:D

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Samsungun stabil hızlı olmadığı bir yalan yavaş dedikleri Note 4 hız testlerinde iphone 6 plusun önünde çıkıyordu:D
Samsung her seferinde kendini geliştiriyor telefonlarına müthiş özellikler getiriyor ama apple yıllardır aynı telefonu ısıtıp ısıtıp koyuyor. Apple kullanma nedenim stabilizasyon ve servisinin iyi olması.
Samsung her seferinde kendini geliştiriyor telefonlarına müthiş özellikler getiriyor ama apple yıllardır aynı telefonu ısıtıp ısıtıp koyuyor. Apple'ı tercih etme nedenim stabilizasyon ve servisinin iyi olması.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsung her seferinde kendini geliştiriyor telefonlarına müthiş özellikler getiriyor ama apple yıllardır aynı telefonu ısıtıp ısıtıp koyuyor. Apple kullanma nedenim stabilizasyon ve servisinin iyi olması.
Alma niyetin varsa al Samsung genel anlamda android tarafı şuan amiral gemisi segmentinde gayet stabil ve uzun ömürlü cihazlar üretiyor

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Alma niyetin varsa al Samsung genel anlamda android tarafı şuan amiral gemisi segmentinde gayet stabil ve uzun ömürlü cihazlar üretiyor

Diyorum ya işte Samsung her seferinde kendini geliştirip çığır açıyor ama apple yıllardır aynı telefonu satıyor.
S8i çok beğendim düşünmüyor değilim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Diyorum ya işte Samsung her seferinde kendini geliştirip çığır açıyor ama apple yıllardır aynı telefonu satıyor.
S8i çok beğendim düşünmüyor değilim.
Note 8ide bekleyebilirsin. S8de gelmeyen çift kamera 4K 60 FPS video çekimi 4K ekran gibi özellikler gelebilir.