nuricerkes
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Irak'dan iPhone 7Plus almak istiyorum ama fiyat bilgisi bulamıyorum bilenler yardımcı olabilir mi acaba? 

Öncelikle hayırlı olsun, bu sorun hakkında apple herhangi bir değişim, teknik servis olarak bir şey yapmıyor bildiğim kadarıyla. Bütün forumlarda etrafımdakilerde ve benim 7 plus'ımda da bu tıslama mevcut ancak çok sessiz ortamlarda duyabiliyorsunuz ve her zaman da tıslama olmuyor, aslında sorun olarak da görmemek lazım, işlemci çok güç harcadığı zaman bu tıslama oluyor , cihaza da herhangi bir sorun çıkardığı da tespit edilmedi, zaten geniş çaplı böyle bir şey olsaydı apple olaya müdahale ederdi ancak 7 aydır sorunla karşılaşılmadığından bildiğim kadarıyla değişim yapılmıyor bu tıslamadan dolayı. (Cümle baya uzun oldu ama anlaşılmıştır umarım)
Uygulamanın yazılımı ile alakalıdır yeni güncelleme ile çözerler büyük ihtimallePeriscope de bildirim sadece ses olarak geliyor iphone 7 de yazi olarak gelmiyor yani kimin yayina actigi yazmiyor , uygulamaya girip bakıyorum. Boyle bir sorunu olan yok mu ? Bildirimler bildirim merkezinden açık, telefon ayarlarini sifirlama yaptim , uygulamayi silip bida yükledim ama hala ayni
Çift hoparlorden kaynaklanıyor, bende de ve hepsinde aynı, sorun değil yaniMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 7 plus kullanıyorum. Telefonda müzik, video vs dinlerken ekranda titreme oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Apple destek uygulamasından konuştuğum kişi bu beklendik bi durum değil, servise götürün dedi. Servise götürmeli miyim?Çift hoparlorden kaynaklanıyor, bende de ve hepsinde aynı, sorun değil yani
iPhone 7 pişmanlıktır. Şarj derdi saç beyazlatır.
Sen Mate 9 ile iPhone 7 arasında kalmıştın öyle değil mi ?iPhone 7 pişmanlıktır. Şarj derdi saç beyazlatır.
Evet iPhone 7 aldım pişmanımSen Mate 9 ile iPhone 7 arasında kalmıştın öyle değil mi ?
iPhone 7 aldım ve çok pişmanım. İnsanlar bu telefona nasıl 3700 tl veriyorlar anlayamıyorum. Hiçbir özelliği yok. (Bana hediye geldi)Sen Mate 9 ile iPhone 7 arasında kalmıştın öyle değil mi ?
Ben sana demiştim hatırlarsın.Evet iPhone 7 aldım pişmanım
iPhone 7 aldım ve çok pişmanım. İnsanlar bu telefona nasıl 3700 tl verSen Mate 9 ile iPhone 7 arasında kalmıştın öyle değil mi ?
Ben sana demiştim hatırlarsın.
Hayırlı olsun telefonunla mutlu olmanı dilerim
Evet iPhone 7 aldım pişmanım
--- Gönderi Güncellendi ---
iPhone 7 aldım ve çok pişmanım. İnsanlar bu telefona nasıl 3700 tl veriyorlar anlayamıyorum. Hiçbir özelliği yok. (Bana hediye geldi)
Apple fanlığı yapmayın lütfenbelki diger telefonu alınca daha cok pisman olacaktin. hiç bir ozelligi yoktan kastiniz ne acaba
Apple fanlığı yapmayın lütfen
Şarjı maksimuma 6 saat gidiyor kamerasının hiçbir fonksiyonu yok 3600 tl etmez bu telefon
Pişman olacağını sanmıyorum Mate 9 bir şarj canavarıdır.belki diger telefonu alınca daha cok pisman olacaktin. hiç bir ozelligi yoktan kastiniz ne acaba
Sen mate 9 mu kullanıyorsun? Şarjı ne kadar gidiyor? Telefon hızlı mı?Pişman olacağını sanmıyorum Mate 9 bir şarj canavarıdır.
Ben S7 kullanıyorum şarjı malumunuz çok iyiDefalarca yıllarca htc kullandım stabilizasyon konusunda kimse htc'nin eline su dökemez.
Sen mate 9 mu kullanıyorsun? Şarjı ne kadar gidiyor? Telefon hızlı mı?
S7 var bende şarjı iyiDefalarca yıllarca htc kullandım stabilizasyon konusunda kimse htc'nin eline su dökemez.
Sen mate 9 mu kullanıyorsun? Şarjı ne kadar gidiyor? Telefon hızlı mı?
8 aylık telefon android 7.0 gelince ilk aldığım günden daha hızlı çalışmaya başladıSamsung'un stabilizasyonuna güvenmiyorum efendim
Samsung güvenimi kazansa samsungtan başka telefon kullanmam. Dün s8 plus'ı inceledim gerçekten müthiş yapmışlar.
Samsungun stabil hızlı olmadığı bir yalan yavaş dedikleri Note 4 hız testlerinde iphone 6 plusun önünde çıkıyorduSamsung güvenimi kazansa samsungtan başka telefon kullanmam. Dün s8 plus'ı inceledim gerçekten müthiş yapmışlar.
Samsung her seferinde kendini geliştiriyor telefonlarına müthiş özellikler getiriyor ama apple yıllardır aynı telefonu ısıtıp ısıtıp koyuyor. Apple kullanma nedenim stabilizasyon ve servisinin iyi olması.Samsungun stabil hızlı olmadığı bir yalan yavaş dedikleri Note 4 hız testlerinde iphone 6 plusun önünde çıkıyordu![]()
Samsung her seferinde kendini geliştiriyor telefonlarına müthiş özellikler getiriyor ama apple yıllardır aynı telefonu ısıtıp ısıtıp koyuyor. Apple'ı tercih etme nedenim stabilizasyon ve servisinin iyi olması.
Alma niyetin varsa al Samsung genel anlamda android tarafı şuan amiral gemisi segmentinde gayet stabil ve uzun ömürlü cihazlar üretiyorSamsung her seferinde kendini geliştiriyor telefonlarına müthiş özellikler getiriyor ama apple yıllardır aynı telefonu ısıtıp ısıtıp koyuyor. Apple kullanma nedenim stabilizasyon ve servisinin iyi olması.
Alma niyetin varsa al Samsung genel anlamda android tarafı şuan amiral gemisi segmentinde gayet stabil ve uzun ömürlü cihazlar üretiyor
Note 8ide bekleyebilirsin. S8de gelmeyen çift kamera 4K 60 FPS video çekimi 4K ekran gibi özellikler gelebilir.Diyorum ya işte Samsung her seferinde kendini geliştirip çığır açıyor ama apple yıllardır aynı telefonu satıyor.
S8i çok beğendim düşünmüyor değilim.
Note 8ide bekleyebilirsin. S8de gelmeyen çift kamera 4K 60 FPS video çekimi 4K ekran gibi özellikler gelebilir.
Note 8 diyorum ya 4K 60 fps ile gelebilir onun can alıcı noktası o olucak. XZ premiumda güzel ama muhtemel Note 8e tercih etmezdimXz premiumu da çok beğendim onu da belirteyim.