tugrul_27
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 116
Google klavye kullanırız bizde
Ben United Arab Emirates'e gelmesini bekleyeceğim. Ne zaman gelirse artık bi gün sonra veya bi ay sonra.Rom var nette yükledim odinden az önce
Kardeş smart switch ile neden uğraşıyorsun indir yazılımı odin üzerinden kur gitsinArkadaşlar Smart Switch den sıfırlama yaptım. İndirdi Yükleme Ekranında %93 de takıldı telefonu açamıyorum yardım ederseniz sevinirim
Vallahi tuğrul kardeşim sabah saat 10 dan beri uğraşıyorum. Telefonun downloading modunun üzerinde kırmızı renkte odin modu yazıyor tekrar tekrar smart switch ile uğraştım. Şimdi odin falan indiriyorum inşallah tertemiz kurulumunu yapmayı becerebilirim.Hem PC de dursun lazım olur yazılım
Yada samfirm denen bi program var 3.6 sürümünü indir xda da Google da arattır bulursun onu indir aç sol üstteki cihaz adına SM-N920C yaz hemen altına TUR yaz sağ alt kısımda download yazan yere tıkla indir bayada hızlı indiriyorVallahi tuğrul kardeşim sabah saat 10 dan beri uğraşıyorum. Telefonun downloading modunun üzerinde kırmızı renkte odin modu yazıyor tekrar tekrar smart switch ile uğraştım. Şimdi odin falan indiriyorum inşallah tertemiz kurulumunu yapmayı becerebilirim.
Knox sayacı diye birşey varmış telefon garantiden çıkma ihtimali varmı peki bu programları kullandığım zaman?Yada samfirm denen bi program var 3.6 sürümünü indir xda da Google da arattır bulursun onu indir aç sol üstteki cihaz adına SM-N920C yaz hemen altına TUR yaz sağ alt kısımda download yazan yere tıkla indir bayada hızlı indiriyor
Bendede aynısı oldu odinle Eski sürüme döndüm.sonra tekrar güncelleme yaptımArkadaşlar Smart Switch den sıfırlama yaptım. İndirdi Yükleme Ekranında %93 de takıldı telefonu açamıyorum yardım ederseniz sevinirim
Sammobile de android 7 vardı direk onu indiriyorum şuan. Garanti kapsamından çıkıyor mu peki bu durumda?Bendede aynısı oldu odinle Eski sürüme döndüm.sonra tekrar güncelleme yaptım
Uygulama ayarlarında goole play uygulama ön belleğini verilerini sıfırla bende sorun olmadıGüncellemeden sonra google play girmeye çalışan var mı?
Bende beyaz ekranda kalıyor
Bendede aynısı oluyo oyunun nougat uyumu olmamasından kaynaklanabilirDream league soccer oynarken surekli atti. Guncellemeden once boyle sorun yoktu
Hayır asla artmaz odin resmi bir program ancak root atarsan sayaç artarKnox sayacı diye birşey varmış telefon garantiden çıkma ihtimali varmı peki bu programları kullandığım zaman?
Hayır asla artmaz odin resmi bir program ancak root atarsan sayaç artar
ÇıkmazSammobile de android 7 vardı direk onu indiriyorum şuan. Garanti kapsamından çıkıyor mu peki bu durumda?
Tam bunu yazmak için girmiştim foruma ki bu sorunla karşılaşan tek ben değilmişimArkadaşlar Smart Switch den sıfırlama yaptım. İndirdi Yükleme Ekranında %93 de takıldı telefonu açamıyorum yardım ederseniz sevinirim
Ayarlarda cihaz bakımı icinde hepsiSmart manager ı kaldırmışlar. Yerine uygulama getirdiler mi? Pil grafiklerini görmek için v.s.
Evet yapıyorlar, s pen yayından bahsediyorsanız, bir defaya mahsus olmak üzere servis ücretsiz bakıyor.Beyler spen tutukluk yapıyor bi çaresi var mı bunun veya servis ücretsiz değişim yaparmi
Arkadaşlar çok şükür cihazı açtım. Yalnız Toplam hafıza 16 GB gösteriyor! Bu sorunla karşılaşanlar oldu mu? Nasıl düzeltebilirim?
Teşekkürler cevabin icinEvet yapıyorlar, s pen yayından bahsediyorsanız, bir defaya mahsus olmak üzere servis ücretsiz bakıyor.
O kötü olmuş. Ne güzel ana ekranda simge üzerinden hızlıca giriliyordu.Ayarlarda cihaz bakımı icinde hepsi
Game tools yüklü ise onun içine bak oraya atıyor bütün oyunlarıArkadaşlar fifa mobile oyunum yüklü oldugu halde menude simgesini goremiyorum. Ayarlar-uygulumalardan bakinca gozukuyor
Ben serviste ücretsiz degistirttim.Beyler spen tutukluk yapıyor bi çaresi var mı bunun veya servis ücretsiz değişim yaparmi
Ilk defasi diye birşey yokEvet yapıyorlar, s pen yayından bahsediyorsanız, bir defaya mahsus olmak üzere servis ücretsiz bakıyor.