Enesmert445
Öğrenci
Evet ben 9 aydır s7 kullanıyorum bendede son 1.5 aydır 4 kere kendi kendine kapanıp açıldı telArkadaşlar benim s7 edge kendi kendine kapanıp açıldı sorun tam olarak ne olabilir??
Evet ben 9 aydır s7 kullanıyorum bendede son 1.5 aydır 4 kere kendi kendine kapanıp açıldı telArkadaşlar benim s7 edge kendi kendine kapanıp açıldı sorun tam olarak ne olabilir??
Kronik bi sorun ki acaba??Evet ben 9 aydır s7 kullanıyorum bendede son 1.5 aydır 4 kere kendi kendine kapanıp açıldı tel
Bende 9 aydır S7 kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım çok şükür.Evet ben 9 aydır s7 kullanıyorum bendede son 1.5 aydır 4 kere kendi kendine kapanıp açıldı tel
Edge telefonlarda evet var. Ama bizim düz s7'lerde yok çok şükürBurada daha önceleri birinden duymuştum. Ekranda kalem ucu kadar mor iz var.temayla alakalı saniyordum.aynisi olan başkaları da varmı?
Foto ve videolarinizi yedekleyip wipe/data factory reset atın telefonuna. Sil baştan yapin guncellemeleri sorun duzelecektir. Direkt kapansa batarya sorunu olabilirdi ama sistem hata verip yeniden başliyor. Yazilimi temiz kurun tekrardan sorun kalmayacaktir.Beyler benimde telefonum da demin kendi kendine kapanip acildi sarji 9 du dedim herhaldr bataryada sirun var direk kapandi ama kendi kendinenyine acildi sorun ne olabilir.??
TeşekkürlerGayet normal
Ne fazla ne çok![]()
Ortalama bi değer ben s7 edge de ortalama 5.30 6 saat arasında alıyorum ekran süresini normal sayılabilir yaniNasıl?
8 saat ekran süresi alman gayet güzel Allah bozmasınBenim telefonum düz s7 bu nugat tan sonra pil performansı düştü diyenleri hayret ediyorum bence ya telefondan telefona değişiklik var sonuçta kul yapısı elektronik cihaz yada yüklü olan uygulamalardan yada ayarlardan fark ediyor çünkü benim önceden beş buçuk altı saat anca alırken şimdi 8 saat ekran süresi aldığım oluyor milletin nasıl böyle düşük olabilir şaşıyorum
Benim orjinal rom nougatta bende de pil ömrü arttı.Benim pilim arttı ya
Bana özgü bi durum sanırsam. Birde İngiltere romu kullanıyorum. Belki ondandir![]()
Ben diğer özelliklerini çok sevdim. Ve severek kullanıyorumBenim orjinal rom nougatta bende de pil ömrü arttı.
Marsmelowda 3 yada 4 günde bir şarja takıyordum nougatta 4 yada 5 günde bir takıyorum.
Zaten nougatın bir tek şarjdan faydasını gördüm gerisi aylık maaaş verseler kullanılmaz ama mecburiyetten kullanıyoruz işte.
Nougat yüzünden iyice soğudum güzelim telefonumdan.
Güç tasarrufuna alın. %3-4 gidiyor.Saat 3 te %74 tü her şey kapalı şekilde sabah 9.20 ' de %54 e inmiş.. Arkaplanda ne işler çeviriyor çok merak ediyorum gerçekten.
S7 Edge 6.0.1 deki gibi 6 saat ekran suresi aliyorum qhd guc tasarrufu kullanmadim hic 4.5g de.Android 7 yi sevdim ben.Sadece bildirim paneli eskisinden kotu biraz.Güç tasarrufuna alın. %3-4 gidiyor.
Ben çok sevdim bilmiyorum ama klavyesi dahil herşeyiyle çok güzel olmuşS7 Edge 6.0.1 deki gibi 6 saat ekran suresi aliyorum qhd guc tasarrufu kullanmadim hic 4.5g de.Android 7 yi sevdim ben.Sadece bildirim paneli eskisinden kotu biraz.