hocalar kapının önünde nöbet tutuyor. Yemek yemeye gideceğinde, başka hocayla nöbet değişimi yapıyorbizim zamanımızda kapıyı kullanırdık kimse karışmazdı...
Sonradan türedilergarip yoktu bizim zamanımızda...
bakanlıktan kesin talimat okul saatlerinde öğrenci okul dışına çıkmıcak ondan böyledir...Sonradan türediler![]()
Özellikle bizim gibi müstakil yoğunluklu yerlerde dinleyen yok[emoji1]bakanlıktan kesin talimat okul saatlerinde öğrenci okul dışına çıkmıcak ondan böyledir...
bakanlıktan kesin talimat okul saatlerinde öğrenci okul dışına çıkmıcak ondan böyledir...
Biz de bazılarından şüpheleniyoruz da onları takip edecek yönetim şuan ne yazık ki yok görünüyor. Hiçbir işlem yapılmıyor.Multi üyeliği olduğundan şüpheleniyorum. Raporladım. Keşke bildirim gelseydi![]()
kim o ki?Multi üyeliği olduğundan şüpheleniyorum. Raporladım. Keşke bildirim gelseydi![]()
Keşke yeni adminimize yardımcı olacak modlar alınsa. Forum düzeni açısından daha iyi olacaktır. Forumun iyiliği için.Biz de bazılarından şüpheleniyoruz da onları takip edecek yönetim şuan ne yazık ki yok görünüyor. Hiçbir işlem yapılmıyor.
kim o ki?
gene ne oldu daBen Kenobibu oldu?
ifşa et yanlışlık olursa ulusal felsefemiz pardon dersin flimi var Ferhan Şensoy vardı onda...Keşke yeni adminimize yardımcı olacak modlar alınsa. Forum düzeni açısından daha iyi olacaktır. Forumun iyiliği için.
Ben kenobiyi bilmiyorum ama multi olanı az çok tahmin ediyorum.Bir önceki tahminimde tutmuştu banlanmıştı. Bunu da raporladım ya admin görmedi ya da multisi değil...
Size katılıyorum. Foruma yardımcı olacak moderatörler güzel olabilir.Keşke yeni adminimize yardımcı olacak modlar alınsa. Forum düzeni açısından daha iyi olacaktır. Forumun iyiliği için.
Merak ediyorsan ilgili kişinin mesajlarını takip et. Neden ban yediğini görürsün. Tek bir kişi için değil herkes için geçerli.
Özel konuşmalarını nasıl göreceğiz?Merak ediyorsan ilgili kişinin mesajlarını takip et. Neden ban yediğini görürsün. Tek bir kişi için değil herkes için geçerli.