LG G5 Kullanıcı Kulübü

alical33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vintek de yazılım atmış Mersinden satıyorum teli ilgilenen varsa görüşelim

ckaracar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar incehesap.com'dan aldığım LG G5 bugün elime ulaştı Serisi 605 ile başlıyor bu seri sorunlu mu?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Dostum ben 4 aydır 605 kullanıyorum daha sorun yaşamadım

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Arkadaslar elimde 360 kamera ve hifi plus var almak isteyen benimle irtibata gecebilir

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Hi fi plus A ne diyorsun fiyat olarak?
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar g5 telim hızlı sarj olmuyordu adaptör kablo değiştim gene devam etti delta garantili cumartesi bıraktım servise bugün aradılar anakart değişecek dendi çift sim yerine tek sim olacakmış dendi bende tamam dedim 2 günde sorunu buldular bana bildirdiler onay verdim eğer sorunsuz da olursa on numara ama tek sorum şu tek simdide Micro sd vardı di mi :D

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Arkadaşlar g5 telim hızlı sarj olmuyordu adaptör kablo değiştim gene devam etti delta garantili cumartesi bıraktım servise bugün aradılar anakart değişecek dendi çift sim yerine tek sim olacakmış dendi bende tamam dedim 2 günde sorunu buldular bana bildirdiler onay verdim eğer sorunsuz da olursa on numara ama tek sorum şu tek simdide Micro sd vardı di mi :D
Evet tek sim de de sd kart takılıyor.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Allah allah hızlı şarj olmamasının sebebi anakartmıymış ? Tuhaf geldi bana ya. Neyse sıkıntınız çözülür umarım hocam.
Ama kafama takılan niye çift sim kart yerini değiştiriyorlar ki onu anlamadım. Açıkladılar mı hocam ?
Derece başına 1 lira isteseydin hocam :D

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Allah allah hızlı şarj olmamasının sebebi anakartmıymış ? Tuhaf geldi bana ya. Neyse sıkıntınız çözülür umarım hocam.
Ama kafama takılan niye çift sim kart yerini değiştiriyorlar ki onu anlamadım. Açıkladılar mı hocam ?

Derece başına 1 lira isteseydin hocam :D
Çift sim karta uyumlu ana kart yoktur ellerinde muhtemelen.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Ben baya cahil kaldım bak şimdi :D :D Volte ne ya bilmiyorum ben :D :D
Bende bilmiyorum hep görüyordum tr garantililerde var bizimkilerde yok diye meğersem konuşma kalitesiyle felan alakalı birşeymiş galiba ama en azından var diyebilcem yarın gidip alıcam cihazı bakalım olmuşmu

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Aynen araştırdım bende. 4.5 ile gelen kaliteli ses ve hd goruntu iletişim kurma gibi bişeymiş
Bende bilmiyorum hep görüyordum tr garantililerde var bizimkilerde yok diye meğersem konuşma kalitesiyle felan alakalı birşeymiş galiba ama en azından var diyebilcem yarın gidip alıcam cihazı bakalım olmuşmu

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Telefonu servisten aldım h850tr model olmuş tek sıkıntım telefon şuan 6.0 da ve datadan mobil veride gözüktüğü kadarıyla 7.0 güncellemesi gelmemiş normal mi bu daha 4 saat oldu alalı.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Telefonu servisten aldım h850tr model olmuş tek sıkıntım telefon şuan 6.0 da ve datadan mobil veride gözüktüğü kadarıyla 7.0 güncellemesi gelmemiş normal mi bu daha 4 saat oldu alalı.
Bana geleli 1 aydan fazla oluyor. h860 farklı bir forumdan arkadasıma taaaa aralık sonunda gelmişti :D

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Bana geleli 1 aydan fazla oluyor. h860 farklı bir forumdan arkadasıma taaaa aralık sonunda gelmişti :D
Yav onı demiyom benim tel h860 7.0 yüklü aralıkta gelmişti şimdi h850tr ama 6.0 ve güncelleme kontrol et deyince mevcut os en üst sürüm diyor 7.0 ı görmüyor nolcak güncellemedi 6.0 da şuan cihaz

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
24 kasım da geldi diye hatırlıyorum. Hatta öğretmenler günü de güncelleme yapan yürekli marka lg diye espiri yapmıştım bir arkadasıma :D Ordan hatırlıyorum :D
Benim ki de h850tr 3 aya yakın oldu 7 geleli.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bu arada bende LG G5 kullanıcısıyım. Bunu belirteyim bi eksiklik olmasın dedim.:D Ama hiç bir markanın fanatiği değilim.

Furkann41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonumu alalı 10 ay oldu evkurdan aldım telefon geçen ay kulaklık takılı olduğu halde kulaklık simgesi gelmeyip sesi hoparlorden veriyordu bugünde hoparlorden ses gelmemeye başladı garanti devam ediyor ama arkadaşlarım telefonu düşürdüğüm için kırık olan ekrani görüp kullanici hatası deyip yollarlar dediler bu sorunlar başına gelen varmı varsa bir çözümü varmi birde garantiye gondersem ekrani bahane edip yapmamazlik yaparlarmi teşekkürler

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Arkadaşlar benim telefonumu alalı 10 ay oldu evkurdan aldım telefon geçen ay kulaklık takılı olduğu halde kulaklık simgesi gelmeyip sesi hoparlorden veriyordu bugünde hoparlorden ses gelmemeye başladı garanti devam ediyor ama arkadaşlarım telefonu düşürdüğüm için kırık olan ekrani görüp kullanici hatası deyip yollarlar dediler bu sorunlar başına gelen varmı varsa bir çözümü varmi birde garantiye gondersem ekrani bahane edip yapmamazlik yaparlarmi teşekkürler
Adaşım, sen şansını dene. Bakarsın sıkıntı olmaz

Furkann41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adaşım, sen şansını dene. Bakarsın sıkıntı olmaz

Daha öncesinde de hizli sarj sorunu yaratti çözümü yedek batarya ve batarya sarji alarak çözdüm derdi bitmiyor bu lg'nin inşallah bir sıkıntı yaratmazlar

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Daha öncesinde de hizli sarj sorunu yaratti çözümü yedek batarya ve batarya sarji alarak çözdüm derdi bitmiyor bu lg'nin inşallah bir sıkıntı yaratmazlar
Lg bu konularda sıkıntılı biraz. Ama lg alanlarda risk aldığını bilmeli bir bakıma:D