j5 prime şarj sorunu

orhanpolat

Asistan
Reaksiyon puanı
19
telefonu bir ay önce falan aldım...ilk zamanlar şarj olurken tamamen dolduğunda bildirim led ışığı yeşile dönüyordu...şimdi ise %100 de olsa devamlı kırmızı ışık yanıyo ve tamamen doldu demiyor...neyden kaynaklı olabilir bu sorun arkadaşlar???

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Şarj aleti orjinal mı hocam ?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
orjinal kutusundan çıkan şarj aletini kullanıyorum
Hocam ilk kulladığınız zamanda aldıgınız ekran suresını şuanda alıyormusunuz ? Yani bataryanız ilk günkü gibi performansını koruyor mu ? Eğer koruyorsa çokta bir sıkıntı yok gibi... Ama eğer sıkıntı falan varsa bilgili olan bir arkadasın yardımcı olması lazım. Batarya mı kalibre ediliyormuş öyle bir şey varmış gerçi benim bilgim yok bu konularda. Bu arada bir şey sorucam hiç format attınız bu küçük hatayı yaşadıktan sonra ?

orhanpolat

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Hocam ilk kulladığınız zamanda aldıgınız ekran suresını şuanda alıyormusunuz ? Yani bataryanız ilk günkü gibi performansını koruyor mu ? Eğer koruyorsa çokta bir sıkıntı yok gibi... Ama eğer sıkıntı falan varsa bilgili olan bir arkadasın yardımcı olması lazım. Batarya mı kalibre ediliyormuş öyle bir şey varmış gerçi benim bilgim yok bu konularda. Bu arada bir şey sorucam hiç format attınız bu küçük hatayı yaşadıktan sonra ?
Evet hard reset attım ama değişmedi...batarya performansında bir sıkıntı yok ama böyle yapması kafama takıldı yani bide düzgün bir şekilde şarj etmeye çalışıyorum telefonu her zaman

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Evet hard reset attım ama değişmedi...batarya performansında bir sıkıntı yok ama böyle yapması kafama takıldı yani bide düzgün bir şekilde şarj etmeye çalışıyorum telefonu her zaman
Hocam keşke yardım edebilsem... Ama bilgim kısıtlı bu konuda. Son olarak servisi arayip sorsanıza belki bilindik ufak bir hatadır

orhanpolat

Asistan
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar başka önerisi olan yok mu ???