En İyi Call Recorder Programı ?

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sevgili arkadaşlar,android telefonum için en iyi "Call Recorder" programını arıyorum fakat sağlam düzgün kayıt yapanı bulamadım,telefonum samsung s4 ve root erişimi mevcuttur,yardımcı olursanız çok sevinirim.
Root erişimi isteyen Call Recorder varsa daha iyi olur sarım root istemeyenlerin hiç biri kayıt etmiyor zaten.

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ozel rom kullaniyorum bu romda kaydetme butonu arama esnasinda aktif oluyor ben bastigimda kayit yapiyor basmazsam yapmiyor bana oyomatik kayit yapani lazim

http://u1312.hizliresim.com/1j/b/vcm5f.png

Sizin gonderdiginizi de d3neyecegim o en son attiginiz root gerektiriyor mu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bir konu da biz hortlatalım..
Bu konuda en iyisi sizce hangisi?
Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Genelde, hepsinde bizim sesimiz güzel kaydediliyor ama karşı tarafın sesi ya yok, ya da çok kısık kaydediliyor. Bana ikisini de gür şekilde kaydedecek bir program lazım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bir de bu kayıt kalitesini root etkiler mi?

Taylan Özgün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bir konu da biz hortlatalım..
Bu konuda en iyisi sizce hangisi?
Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Genelde, hepsinde bizim sesimiz güzel kaydediliyor ama karşı tarafın sesi ya yok, ya da çok kısık kaydediliyor. Bana ikisini de gür şekilde kaydedecek bir program lazım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bir de bu kayıt kalitesini root etkiler mi?
ACR recorder işinizi görecektir ve doktora gerektirmez

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ses kayıt programları, normal kayıt için root gerektirmez ancak ahize sesine ulaşmak için root isteyebilir. Normalde karşıdan gelen sesi, alt mikrofonu kullanarak kaydederler. Ahize sesini kaydedemezler.

Taylan Özgün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ses kayıt programları, normal kayıt için root gerektirmez ancak ahize sesine ulaşmak için root isteyebilir. Normalde karşıdan gelen sesi, alt mikrofonu kullanarak kaydederler. Ahize sesini kaydedemezler.
ACR recorder dediğim her iki sezonda robot gerektirmeden kayıt ediyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ACR kullandım. Memnun kalmadım. Yukarıda paylaştığım daha iyi.