berkaykozak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama ben fazlasıyla büyük bir Max Payne hayranıyım. Seriyi yaklaşık 10 senedir, her yıl birkaç defa bitiririm. 2017'ye gireli 2 ay oluyor ve benim yine Max Payne sevdam, beni kasıp kavurmaya başladı. Bu konuyu açma amacım ise oyunu oynamadığım zamanlarda da Max ağabeyimiz hakkında konuşmak. Malum 3.oyun ile birlikte seri son buldu ve 4.oyun hakkında bir gelişme yok. Bu yüzden benim gibi arkadaşlar varsa yeni oyunu beklemek yerine yada seri hakkında şöyle anılarımızı paylaşıp hüzünlenmek adına sohbet edelim istedim. Mesela ben başlayayım. Benim serinin en sevdiğim oyunu 2.oyundu. Sebebi de muhtemelen Mona Sax idi. Max Payne 2 oynayıp da ona aşık olmayan yoktur herhalde
. Max Payne 2'de Mona zorluk seviyesine göre ölüyor ya da hayatta kalıyordu. Yani bizi 3.oyun için şüphede bırakmıştı. Max Payne 3'de ise Mona yoktu yani ölmüştü ancak benim bu çok sevdiğim oyun için çok büyük bir isteğim var. Max Payne 4 gelsin ve Mona ölmemiş olsun. Yani Max öyle sanmış ama bir şekilde hayatta kalmış olsun ve son bir kez bu atmosferi yaşayalım. Oyunun sonunda da ikiside hayatta kalıp bitsin bu seri. Yani bu mutluluk şeysi pek Max Payne atmosferine uymuyor farkındayım ama yeter yani her seferinde bitirip bitirip depresyona giriyorum. Max Payne 3'ün sonunda bir herşeyi geride bırakıyor şeyi yapmışlar ama o son benim içime sinmedi. Karısı öldü, Mona öldü, koruduğu aileden herkes öldü ve sonra sonunda herşeyi geride bırakıp ne yaptı yani? Sahilde soda içmeyle olmaz diyorum ve konuyu açıyorum
.