Merhaba Sony xa ultra / samsung j7 2016 tek hat / samsung j7 dual arasında kaldım ve karar veremiyorum.kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim veyahut 1500 TL sınırını geçmemek kaydıyla bir telefon önerisi lütfen....
Xiaomi Mi 5 Prime (64 GB) mu diyosunuz ....Dostum Mi5s i bu fiyat bandında tek geçerim.Onun dışında Asus zenfone 3 orta sengementin en iyilerinden
Zenfone 3.Arkadaşlar Bütcem :1500tl.
Oyun Oynayan Biriyim. Performans Yuksek Olmalı.
Fotoğraf Çeken Biriyim Ön Ve Arka Kamerası Çok İyi Olmalı.
Ekran Boyutu En Az 5.5 Olmalı.
Bataryası İyi Olmalı Yani İyi Dayanmalı.
Ekran Çözünürlüğü Kalitesi İyi Olmalı.
En Az Hafızası 32gb olmali
Ramı En Az 3 gb Olmalı.
Telefonu Heryerde Bulabilmeliyim İnterneten Şipariş Olur.
Kısacası Beklentilerim Bu.
Önerilerinizi Bekliyorum. İlginiz İçin Teşekkürler.
Ne 3310u tam hayal kırıklığı bu ne yav 12 mb hafıza , wifi yokXiaomi Mi5S o fiyata istediğin her şeyin bulunduğu telefonların başında gelir.Daha sonra ise oyunlarda çok iyi fakat onun dışında tüm özellikleri ile hoşuna gidecek,günlük kullanımda zevk verecek telefonlar da var.HTC Desire 10 Lifestyle,Huawei P9 Lite ve Asus Zenfone 3 bunlardan bazıları.İstersen de yeni 3310'u bekle o da fena değil![]()
Tabikide hayal kırıklığı onu şakasına söyledim.Ama benim aklımdaki yeni 3310 kesinlikle bu değildi.Android olacaktı ama arayüz ilk 3310 gibi yeşil pixel pixel olacaktı.O eski 3310 menüleri falan olacaktı süper olurduNe 3310u tam hayal kırıklığı bu ne yav 12 mb hafıza , wifi yok
mi5 prime veya mi5s alınır bu fiyata o telefonlara o kadar verilmez.Merhaba Sony xa ultra / samsung j7 2016 tek hat / samsung j7 dual arasında kaldım ve karar veremiyorum.kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim veyahut 1500 TL sınırını geçmemek kaydıyla bir telefon önerisi lütfen....
Garantilik bir durum oldu mu da saç baş yolunurmi5 prime veya mi5s alınır bu fiyata o telefonlara o kadar verilmez.
Gülü seven dikenine katlanır benim mi 5'in garantisi de yok.Garantilik bir durum oldu mu da saç baş yolunur![]()
Bir telefon önerirken bu yönlerinden de bahsetmek lazımGülü seven dikenine katlanır benim mi 5'in garantisi de yok.
Apple hariç diğer firmaların teknik servislerinden o kadar uğraştım ki en sonunda "Garantisi yok deseydiniz daha iyiydi" dediğim çok oldu en azından uğraşmazdım bu kadar dediğim oldu.Yapsalar bile kullanıcı hatası diyerek bir ton para istiyorlar.Alacağım şey Apple değilse garantiyi önemsemiyorum ha var ha yok sonuç aynı...Bir telefon önerirken bu yönlerinden de bahsetmek lazımTelefonun 1 sene sonra bir sıkıntı çıkardığında ya cebinden ödeyeceksin, ki böylelikle 2000 lira seviyesindeki telefonlarla belki de sana aynı maliyeti olacak, ya da telefon değiştireceksin
Risk işi. Çin markalarından uzak durmamın tek sebebi bu. SD821 için feragat edilen şeyleri değerlendirmek lazımKonu oyunsa bende Samsung C7 vardı SD625 li, indirip de fps düşüşü yaşadığım tek oyun olmadı
![]()