Telefon Tercihi Yapamadım

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam hiç kafanı bulandırma hemen git mi5s al varsa daha iyisi yazın ama emin ol yok. Telefonda bir parmak izi okuyucusu var iphone 7 ile kapışır o derece işlemciyi anlatmaya gerek bile yok 821 kral :) garanti işi sıkıntı falan değil miui türkiye forumlarında araştırma yapabilirsin.Hepsi burada bugun türkiyedeki bir çok elektronik marketten daha büyük bir firma sıkıntı çıktığı an değişim yapıyorlar cihazı

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Arkadasom Verdigin telefonlar arasinda en cok asus zenfone 3 kafama yatti vatan da 1300 tl hepsi burada 1400 tl gibi fiyatlari var bana zenfone 3 hakinda bilgi verur misin.ve sencr almalimuymiyim. mi5 guvebrmiyirum htc zaten sevmiyom huweue de yrni marka oda da guvenrmedim en iyi asus.
Öncelikle Mi5s'e güvenmek sana kalmış garantiyi ithalatçı firmalar veriyor için rahat etmeyecekse hiç alma bence.Satış sonrası destek nasıl bilmiyorum ama gelen üründe sıkıntı yok o konuda için rahat olsun.Htc'ye gelince sevip sevmemen ayrı bir mesele ama bu piyanonun en kalitelilerinden olduğunu söylemek isterim.Huawei'de yeni bir marka değil ama kaliteli ürünleri son zamanlarda çıkmaya başladı zaten Htc ve Asus modellerinin yanında biraz sönük kaldı Asus güzel seçim bence.Zenfone 3'ün işlemcisinden başlayalım.Snapdragon 625 kullanıyor.8 çekirdekli ve 64 bit olan bu işlemci Adreno 506 ile geliyor.3 Gb Ram ile yeterli bir performans alıyoruz.Ips Lcd bir ekranı var.Full Hd çözünürlükte olan bu ekran da 401 ppi değeri ile gayet güzel deneyim yaşatıyor.2.5D kıvrımı ile ele güzel bir hissiyat veriyor ve Gorilla Glass 3 ile korunyor.Ve ekran 5.5 inç gibi güzel bir büyüklüğe sahip.Arka tarafta 4K kayıt yapabilen 16 Mp F2.0 diyafram acıdığına sahip bir kamera var.Bu kamera çift tonlu flaş ile destekleniyor.Ön tarafta ise Full HD 8Mp'lik bir kamera var.Hızlı şarj özelliğine sahip bu telefonun 3000 mAh bu işlemci ve ekrana göre gayet yeterli ve 1günü güzelce çıkarır.Telefonda Usb Type-c kullanılıyor.Ayrıca Bluetooth 4.2, parmak izi okuyucusu gibi özelliklerde var.Yanılmıyorsam şuanda Android 6 kullanıyor.Güncellemeye kesin gözüyle bakıyorum.Asus'un kendi arayüzünü yani ZenUi'ı beğenmiyorum ama kişisel birşey bu beğenen de çok.Alırsanız hayırlı olsun güle güle kullanın iyi forumlar :)

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Hocam hiç kafanı bulandırma hemen git mi5s al varsa daha iyisi yazın ama emin ol yok. Telefonda bir parmak izi okuyucusu var iphone 7 ile kapışır o derece işlemciyi anlatmaya gerek bile yok 821 kral :) garanti işi sıkıntı falan değil miui türkiye forumlarında araştırma yapabilirsin.Hepsi burada bugun türkiyedeki bir çok elektronik marketten daha büyük bir firma sıkıntı çıktığı an değişim yapıyorlar cihazı
Hepsiburada vermez yalniz garantiyi. Kargoyu teslim aldiktan sonra hepsiburada ile hicbir alakaniz kalmaz hatta.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaşlar Bütcem :1500tl.
Oyun Oynayan Biriyim. Performans Yuksek Olmalı.
Fotoğraf Çeken Biriyim Ön Ve Arka Kamerası Çok İyi Olmalı.
Ekran Boyutu En Az 5.5 Olmalı.
Bataryası İyi Olmalı Yani İyi Dayanmalı.
Ekran Çözünürlüğü Kalitesi İyi Olmalı.
En Az Hafızası 32gb olmali
Ramı En Az 3 gb Olmalı.
Telefonu Heryerde Bulabilmeliyim İnterneten Şipariş Olur.
Kısacası Beklentilerim Bu.
Önerilerinizi Bekliyorum. İlginiz İçin Teşekkürler.
Tüm herşeyi istemişin hemde bütçeye 1500tl demişin bazı şeylerden feragat etmek zorundadın

sea_demon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
J7 2016 aldım 1199 TL ye mediamarket ten şuan yüzde 20 şarj var ilknsarji nasıl yapmam lazim

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
J7 2016 aldım 1199 TL ye mediamarket ten şuan yüzde 20 şarj var ilknsarji nasıl yapmam lazim
Böyle yeni cihazlarda ilk şarj gün boyu olmalı falan filan gibi şeyler kalmadı.Sadece sürekli şarja takmamaya çalış.Yani %15-20 kadar olunca takmak daha mantıklı.Bazıları %70'te falan sürekli takıyor pek doğru değil bu :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayırlı olsun bu arada güle güle kullan :)

sea_demon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tesekkur ederim daha güzeli sizlerin olsun....

sea_demon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
J7 2016 nin yakınlık sensörü nereden açılıp kapanıyor bilen varmi

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
J7 2016 nin yakınlık sensörü nereden açılıp kapanıyor bilen varmi
Yakinlik sensorunden kastettiginiz sey gorusme esnasinda telefonu kulaginiza goturdugunuzde ekranin kapanmasini saglayan sensor mu? Bilmiyorum sadece o mu ogrenmek icin soruyorum.