Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Belkideoluur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefonumu şarj ederken şarj aletinin ucunda müthiş bir ısınma söz konusu birde hızlı şarja geçmek için 2 3 kere çıkarıp takmam gerekiyor takmazsam hızlı şarja geçmiyor telefon sizce bunların nedenleri nelerdir şarj aletimi yoksa telefon mu sorunlu ilginiz için şimdiden teşekkürler

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Merhaba arkadaşlar telefonumu şarj ederken şarj aletinin ucunda müthiş bir ısınma söz konusu birde hızlı şarja geçmek için 2 3 kere çıkarıp takmam gerekiyor takmazsam hızlı şarja geçmiyor telefon sizce bunların nedenleri nelerdir şarj aletimi yoksa telefon mu sorunlu ilginiz için şimdiden teşekkürler
Muhtemelen kabloda sorun hızlı şarjı algilamiyorsa. Cihazın şarj kablosu çok kalitesiz bende ikinciyi kullanıyorum. Herhangi başka bir micro usb kablo ile deneyin sorunun çözüleceğini sanıyorum.

Belkideoluur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhtemelen kabloda sorun hızlı şarjı algilamiyorsa. Cihazın şarj kablosu çok kalitesiz bende ikinciyi kullanıyorum. Herhangi başka bir micro usb kablo ile deneyin sorunun çözüleceğini sanıyorum.

Tamamdır deneyeceğim çok teşekkürler
--- Gönderi Güncellendi ---

Dediğiniz gibi kabloyu değiştirdim sorun ortadan kalktı gibi ama şarj aletide ısınıyor baya sizce onuda mı değiştirmeliyim yoksa ısınması normal mi

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35

Dediğiniz gibi kabloyu değiştirdim sorun ortadan kalktı gibi ama şarj aletide ısınıyor baya sizce onuda mı değiştirmeliyim yoksa ısınması normal mi
Şimdi şöyle hızlı şarj da telefon ve kablo ısınır. Zaten açıklamada uyarıyor sizi.

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21

Yok gerekmez, şarj aletinin hızlı şarj sebebiyle ısınması normal. Hızlı şarjdayken çok gerekmedikçe kullanmayın cihazı.

DaredeviL_16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Son 4-5 gündür ekran sürem düşmeye başladı. Önceden en azından 4,5-5 saat arasında ekran süresi alırken son zamanlarda 3,5-4 saat arasında alıyorum. Farklı bir şeylerde indirmedim.

Yüklediginiz programlardan olabilir. Senkronizasyon ayarlarından uygulamaların otomatik senkronize olmasını engelleyebilirsiniz. Ben facebook u tamamıyle kaldırdım tarayıcıdan kullanıyorum , gözle görülür bi etkisi oldu batarya konusunda. Som olarak eğer ki hiç format atmadiysaniz telefonunuza atmanizda yarar var .

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Yüklediginiz programlardan olabilir. Senkronizasyon ayarlarından uygulamaların otomatik senkronize olmasını engelleyebilirsiniz. Ben facebook u tamamıyle kaldırdım tarayıcıdan kullanıyorum , gözle görülür bi etkisi oldu batarya konusunda. Som olarak eğer ki hiç format atmadiysaniz telefonunuza atmanizda yarar var .
Senkronizasyon kapalı zaten. 2 tane oyun indirmiştim, ikisi de basit, internetsiz oynanan oyunlar, onların olacağını sanmıyorum ama sildim şimdi. Facebook çok şarj yiyor ama bir hafta öncesinde de yüklüydü ve 4,5-5 saat ekran süresi alıyordum.

Crebros

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar merhaba,
Telefonumum optik imaj sabitleyicisi telefon hareket ettikçe çok fazla ses çıkarmaya başladı. Gevşeme var gibi tık tık oynuyor. Kamera açıkkken haliyle ses yok. Kamerayi acıo pro modda hızli bir sekilde odak ayarini degistirince sanki titresim motoru gibi vızır vızır ötüyor ve titriyor kamera. Telefonu şubat 2016 dan beri kullaniyorum. Herhangi bir darbe söz konusu olmadi cok sukur. Daha önce böyle bir problem yasayan oldumu acaba ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar son zamanlarda çok garip bir sorunla karşılaştım. Hata aynen şöyle; kilit ekranından kamera kısayoluyla kamerayı açıp resmi çekip kapatıyorum 10 dakika sonra resme bakmak istediğimde resim silinmiş gibi yani telefonda yok oluyor. Daha önce çektiğim bazı fotoğraflarda cihazımda yok son 2 hafta içinde bu sorunları yaşamaya başladım, son 1 ay içinde farklı bir uygulama da yuklemedim. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

canko13

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Arkadaşlar iyi akşamlar. Room tavsiye edebilecek arkadaş varmı. Değişiklik istiyorum. Canım sıkılıyor.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar son zamanlarda çok garip bir sorunla karşılaştım. Hata aynen şöyle; kilit ekranından kamera kısayoluyla kamerayı açıp resmi çekip kapatıyorum 10 dakika sonra resme bakmak istediğimde resim silinmiş gibi yani telefonda yok oluyor. Daha önce çektiğim bazı fotoğraflarda cihazımda yok son 2 hafta içinde bu sorunları yaşamaya başladım, son 1 ay içinde farklı bir uygulama da yuklemedim. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
hosgeldin lazzz ben yaşamadım böyle bir sorun sıfırla bence telefonu. Bir programdan kaynaklı olabilir veya virüs

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
hosgeldin lazzz ben yaşamadım böyle bir sorun sıfırla bence telefonu. Bir programdan kaynaklı olabilir veya virüs
Hosbuldum.
Virüs değil, yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum. Şu yeni yazılım geldiğinde sıfırdan kurulum yapacağım, şimdi sifirlarsam 1 ayda 2 defa temiz kurulum yapmış olurum o da çok zor:) bütün bilgileri tekrar gir filan bayağı zaman kaybı.

resmihesap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hafıza kartı kullanıyorsan kart bozulmuş olabilir.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hosbuldum.
Virüs değil, yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum. Şu yeni yazılım geldiğinde sıfırdan kurulum yapacağım, şimdi sifirlarsam 1 ayda 2 defa temiz kurulum yapmış olurum o da çok zor:) bütün bilgileri tekrar gir filan bayağı zaman kaybı.
kesinlikle bende uzun uzun en son android 6 da yaptim sifir kurulum 7 bekliyorum gelsin valla ugrasasim gelmiyor kurulumla falan şuan. zaten ihtiyacimda yok. Telefondan memnunsun dimi yani bunu konu dışında
note 5 de hafiza karti girisi yok ki

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar Android sistem webview uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz. Yani yorumlarında telefonun şarjı çabuk gidiyor gibi yorumlar yapılmış. Ben o uygulamaya güncellemedim nedir ne değildir bilmiyorum yorumunuzu bekliyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
kesinlikle bende uzun uzun en son android 6 da yaptim sifir kurulum 7 bekliyorum gelsin valla ugrasasim gelmiyor kurulumla falan şuan. zaten ihtiyacimda yok. Telefondan memnunsun dimi yani bunu konu dışında

note 5 de hafiza karti girisi yok ki

Aynen çok uğraştırıcı, uğraştırıcı olmasa hemen denerdim :)
Note 5'te hafıza kartı bulunmuyor, keşke bulunsa. Ama yaşanan olay veri yazımı ile alakalı, ya yazılımda sorun var ya cihazın depolamasında.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Benimde şarj sorunum var. Facebook filan çoğu uygulamayı sildim, kullanmadîklarımı devre dışı bıraktım ama ekran sürem 3-3.5 saat oluyor son bir haftadır filan, önceden 4.5-5 saat ekran süresi alıyordum. Dün yatmadan önce şarjım %83'tü, sabah kalktım %69'a düşmüş. Şu anda da şarjım %34, ekran sürem 1 saat 13 dakika :(

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Aynen çok uğraştırıcı, uğraştırıcı olmasa hemen denerdim :)

Note 5'te hafıza kartı bulunmuyor, keşke bulunsa. Ama yaşanan olay veri yazımı ile alakalı, ya yazılımda sorun var ya cihazın depolamasında.
telefondan memnun musun demistim ama cevaplamamissin :) baska sorunun yok dimi

Hdntrhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acıll yardımmmm lutfen

Note 5 mesaj bıildirmlerı bakmadıgım surece surekli uyarı verıyor sınır oldum degıstıremiyoeum nasıl yapacagım

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@Hdntrhn Bildirim hatırlatıcısını devre dışı bırakman yeterli.

Screenshot_20170222-232249.png

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar şu dokunmatik hassaslığını arttırma ayarını biri gösterebilirmi eskiden vardı sanki şimdi bulamıyorum

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Arkadaslar dun basima geldi telefon koltukta duruyordu acmak icin elime aldim ama ne yaptiysam acilmadi.
Hemen faturayi aradim 2 yillik garantisi henuz dolmamisti bu sabah samsung musteri hizmetlerini aradim en yakin servis numarasini sordum.
Temsilci modeli ve nesi oldugunu sordu dedim birden acilmadi sasirdim dedim.
Bana ses kisma ve guc dugmesine ayni anda 10 saniye basili tutun dedi ve sarj kablosu takili olsun dedi ve telefon acildi.
Peki hala servise goturmem gereklimi dedim hayir dedi bu zaman zaman olabiliyor dedi. Ve acildiginda 0 sarjdaydi sizce bunun manasi nedir.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaslar dun basima geldi telefon koltukta duruyordu acmak icin elime aldim ama ne yaptiysam acilmadi.
Hemen faturayi aradim 2 yillik garantisi henuz dolmamisti bu sabah samsung musteri hizmetlerini aradim en yakin servis numarasini sordum.
Temsilci modeli ve nesi oldugunu sordu dedim birden acilmadi sasirdim dedim.
Bana ses kisma ve guc dugmesine ayni anda 10 saniye basili tutun dedi ve sarj kablosu takili olsun dedi ve telefon acildi.
Peki hala servise goturmem gereklimi dedim hayir dedi bu zaman zaman olabiliyor dedi. Ve acildiginda 0 sarjdaydi sizce bunun manasi nedir.
Bir ara benimde başıma gelmişti yaklaşık 5 ay oldu sanırım. Cihazı download moda aldım ve telefon açılmıştı sonra tekrar cancel diyip cihazı başlattım. Yazılımsal bir bug gibi birşey. Sorun olacağını sanmam.