Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Geri dönüşün için teşekkürler Şu anda bilgisayarım yok diye belirttim telefondan halletmenin bir yolu yokmu
Ayarlar -Uygulamalar sayfasından yazılım güncelleme gibi bir uygulama vardı sanırım onu bulursan tıklayınca verileri temizle gibi bir seçenek olacak ona tıklayıp yeniden güncelleme kısmına bak düzelir belki. Bende custom rom var şuan ondan yazılım güncelleme uygulaması yok ondan deneyip bakmadım sen dene bakalım.

atkndnzli23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ayarlar -Uygulamalar sayfasından yazılım güncelleme gibi bir uygulama vardı sanırım onu bulursan tıklayınca verileri temizle gibi bir seçenek olacak ona tıklayıp yeniden güncelleme kısmına bak düzelir belki. Bende custom rom var şuan ondan yazılım güncelleme uygulaması yok ondan deneyip bakmadım sen dene bakalım.
Denedim ama yine aynı sonuç

TeyesCC3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Geri dönüşün için teşekkürler Şu anda bilgisayarım yok diye belirttim telefondan halletmenin bir yolu yokmu

Uygulamalarda Update service diye birşey var yada ona benzer uygulama verilerini sıfırla yada temizle yaptıktan sonra tekrar yazılım güncellemeyi açarak denemende fayda var

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Sonuç yine aynı
Biraz baktım netten ama yok. Telefonu sıfırlarsan düzelir ama verileri yedeklıyecek bilgisayar yok diyorsun. Flash belleğe falan atarım dersen sıfırla güncelle ya da bilgisayar bulmaya çalış.
Bi kaç kez kapat aç telefonu belki düzelir bi iki güne.
Her halükarda güncelleme yapınca telefonu sıfırlama yaparsan fava stabil olur bilgin olsun.

atkndnzli23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Birde öyle deneyeyim sonucu bildirim yine teşekkürler yardım ettiğin için