Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler bir şey soracağım güncelleme aldıktan sonra mobil verim ve veri dolaşımım kapalı olmasına rağmen mobil veriden arada bir internet gidiyor 90kb fln gibi 15 krş düşe düşe -3.5 oldu başka böyle bir durumda olan var mı yada bir şey mi açıktır 6 lıyla gelen

teoant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler bir şey soracağım güncelleme aldıktan sonra mobil verim ve veri dolaşımım kapalı olmasına rağmen mobil veriden arada bir internet gidiyor 90kb fln gibi 15 krş düşe düşe -3.5 oldu başka böyle bir durumda olan var mı yada bir şey mi açıktır 6 lıyla gelen
Sizin gibi benim de yıllar önce nokia 5800 kullanırken oluyordu aynı olay.Bir bayiden telefonun mobil veri hizmetini kapattım kurtuldum.Ama teknoloji ilerledikçe bu tür şeylerin olmaması lazım tabiki. Anladığım kadarıyla 3 lü paket kullanmıyorsun ya internet darbesi yememek üçün 3lü konuşma paketine geç yada internetle işin yoksa telefon operatöründen mobil veriye kapattır.

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu hafta, stamina Mode un yeniden geleceği sony blog da yazıyordu ama gelen giden yok :((

teoant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün telefonu servise verdim.Benim şansızlığım herhalde telefon daha ilk aldığımda aşırı ısınma vardı. Marsmallow dan sonra pil süremde hemen hemen yarıya indi.5-6 saatlik ekran sürem 3 saate kadar düşmüştü.Bir program var onu yükledim baya eskiye döndürdü ama ısınması artık sıkıntı yaratmaya başlamıştı. Dominations, clash of clans gibi aşırı telefonu yormayan oyunlarda bile cpu ısısı hemen yükseliyordu.En son rekorum 71 derece falan gösterdi program artık pes ettim.Sonuç nasıl düzelecek merakla bekliyorum.
Telefonumu dün servisten aldım.Bir haftada yapmışlar.Mekanik bir parça değişimi dediler.Ekranı dahi değiştirmişler.Sıvı testi de istemiştim gitmişken servisten oda başarılı dediler.Telefonum yenilenmiş açıkçası.Performansı değişti, hemen ısınmıyor.Şimdi gönül rahatlığıyla kullanabilirim artık. Sony ve kvk ortaklığı iyi gözüküyor.Problemim çabuk çözüldü.Teşekkürler...

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Stamina Mode ne zaman gelecek?? Bilgisi olan var mı acaba??

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Doze Mode da WhatsApp titreşimi nasıl açılır???

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir de 23.5.A.0.570 den 575 e yükseldi yazılım. Neye iyileştirme geldi??

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sizin gibi benim de yıllar önce nokia 5800 kullanırken oluyordu aynı olay.Bir bayiden telefonun mobil veri hizmetini kapattım kurtuldum.Ama teknoloji ilerledikçe bu tür şeylerin olmaması lazım tabiki. Anladığım kadarıyla 3 lü paket kullanmıyorsun ya internet darbesi yememek üçün 3lü konuşma paketine geç yada internetle işin yoksa telefon operatöründen mobil veriye kapattır.
Merhaba, iki sorum olacak
1.Doze Mode da WhatsApp titreşimi nasıl açılır???

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2.Bir de 23.5.A.0.570 den 575 e yükseldi yazılım. Neye iyileştirme geldi??

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sony nin yeni yazılım pc arayüzünde yeni bir güncelleme yazıyor ama telefondan arttığımda çıkmıyor??

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sony care de yeni bir yazılım görünmekte, ama telefondan veya programdan sorgulama yaptığımda görünmüyor??

Yenboha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi bir sorum olacak eskiden rahatsız etmeyin seçeneğinde bir daha ki alarma kadar ibaresi çıkarken şimdi çıkmıyor acaba son güncelleme ile mi gitti yoksa ben mi ayarlardan bozdum bilgisi olan var mı?

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Z3 compact hala tavsiye edermisiniz?
tavsiye ederim ilk günkü akıcılığıyla devam ediyor eğer almayı düşünüyorsan bitanede dock yada manyetik kablo almanı tavsiye ederim kapak bozulmaması için bozulursa servis ücretsiz deüiştiriyor bunuda belirtim :)

ahmetazbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Sony z3c telefonumun sarj kapağı deforme oldu. Afyon'da hiçbir telefoncuda bulamadım. Bu kapağı internetten bulabilir miyim?

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Z3 compactı sıfır nerde bulabilirim?

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
.575 sürümüne yükseltmeyi düşünüyorum, 5.1.1 den yükseltmeye değer mi? Stamina mod 5.1.1 deki gibi stabil mi?

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
uploadfromtaptalk1467692428060.png

Dün akşam itibariyle z3 compact cihazımın arka kamerası görünümü simsiyah bi hal almıştır.bu, durup dururken olmuştur. Neden böyle birşey olabilir ve çözümü nasıl olabilir??

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
En son sürümü ne ? Ve sizce daha sürüm gelirmi ?

atkndnzli23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese s.a arkadaşlar eski Z1 compact yeni Z3 compact kullanıcısı olarak teledonumdan çok memnunum fakat Android 6.0 sürümüne güncelleyemedim dün sistem güncellemesi var dedi evde olmadığım için indirmeyi iptal ettim dışarıdayken şarjım bitti eve geldiğimde telefonu
Screenshot_2017-02-19-17-50-09.png
açtım cihazınız güncel diyor diagnostics programında yeni yazılım mevcut diyor fakat yazılım güncellemeye girdiğimde cihazınız güncel diyor şu anda bilgisayarım yok yani bilgisayardan güncelleme şansım yok telefondan nasıl halledebilirim yardım edenlere şimdiden teşekürler

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Herkese s.a arkadaşlar eski Z1 compact yeni Z3 compact kullanıcısı olarak teledonumdan çok memnunum fakat Android 6.0 sürümüne güncelleyemedim dün sistem güncellemesi var dedi evde olmadığım için indirmeyi iptal ettim dışarıdayken şarjım bitti eve geldiğimde telefonuEkli dosyayı görüntüle 18202 açtım cihazınız güncel diyor diagnostics programında yeni yazılım mevcut diyor fakat yazılım güncellemeye girdiğimde cihazınız güncel diyor şu anda bilgisayarım yok yani bilgisayardan güncelleme şansım yok telefondan nasıl halledebilirim yardım edenlere şimdiden teşekürler
Bilgisayarına sony siteden falan Xperia Companion indir
Telefonu bağla bilgisayara güncellemeyi görür.