İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Filmin konusu: Tüm insanlar bir şekilde bir mağaraya sıkışmıştı. Bu mağaranın tüm elektrik kaynağı bir jeneratör tarafından sağlanıyordu ve bu jeneratör birgün arızalanıyordu. Yiyecekleri vs... kurdukları ayna düzenekleriyle yetiştiriyorlardı, filmin kadrosu profesyonel diye hatırlıyorum. Yani birçoğumuzun bildiği isimler...

Filmin ismini hatırlarsanız çok güzel olur.
Filmin ismi Sihirli şehir olması lazım
Sihirli Şehir

oranozel34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
iyi geceler

ben de izlediğim bir filmi bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

konusu şöyle;

uzak doğudan ninja olan bir adam vahşi batıda bir kasabaya gelir. sırtında bir bebek vardır. kılıcı mühürlü ve açmak isteyen bir kıza ölümün sesleri var açma der. hatta sonra ninjalar ile haydutlar karşı karşıya gelirler. ve sonunda başrollerinde olan ninja babasını öldürür.

bu filmi hatırlayan var mı?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
iyi geceler

konusu şöyle;

uzak doğudan ninja olan bir adam vahşi batıda bir kasabaya gelir. sırtında bir bebek vardır. kılıcı mühürlü ve açmak isteyen bir kıza ölümün sesleri var açma der. hatta sonra ninjalar ile haydutlar karşı karşıya gelirler. ve sonunda başrollerinde olan ninja babasını öldürür.

Ninja li kovboylu bir film hatırlıyorum ama film nasıl denir çok kasvetli bir ortam gibi çekilmişti ismini animsayamadim ama

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
iyi geceler

konusu şöyle;

Guzel filmdir ;

Savaşçının Yolu - The Warrior's Way (2010) - TurkceAltyazi.org

macchu picchu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 çocuk var 1 kız 1 erkek filmin sonu aklımda sadece bunlar yeraltı şehri gibi bi yerdeler ve filmin sonunda yeryüzüne çıkmayı başarıyolar dünyanın yok olmuş halini görüyolar orda bitiyo film .

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Sayın moderatör, benim adını merak ettiğim film yıllar önce bir küçük arabanın tır tarafından amansız takibini konu edinmekte idi. Yol boyunca tırın baskısı ile karşılaşan sürücü zor anlar geçirmektedir. Filmin sonunda bir daha küçük motorlu bir araç kullanmamaya karar vermiştir.
Duel
Spielberg filmi. 1971

Belâ

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Y
Bir film vardı 7-8 yıl önce izlemiştim . Sadece bir sahnesini hatırlıyorum. Bir çocuğa nakil lazım ve nakil alınacak hastahane basılıyordu . Sonra kardeşleri o adamlardan kurtulmaya çalışıyordu. Bir sahnesinde çocuk tavanda duruyordu adamlar gormesin diye . Adam onun altına geliyordu ve sigara içiyordu . Çocuğun sigaraya alerjisi vardı ve öksürmeye başlamıştı . Ve ifşa olmuştu aklımda kalan tek sahnesi bu .

Bulursanız büyük bir iyilik yapmış olursunuz .
Yok mu bunu bilen duyan dostlar ?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bir film vardı. Üniversiteyi kazanamayıp kendine okul kuran 2 arkadaş. Biri kazanıyordu yalnız. Sonra bu okul bayağı tutuyordu. Fakat bir süre sonra mahkemelik oluyorlardı. Birde herşeye karşı bir hocaları vardı[emoji28]
Adını bilen var mı?

aden123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bir flim arıyorum çok önceden izledim tam hatırlamıyorum ama bir üni. ögrencisi var sonra bir tane hoca kadın sonra bir evde cinayet işlenmiş ama ruhlar öldürüyo kızı bunlaın ikisi olayı çözmek için bu evde kalmaya gidiyolarr çünkü çocugun özel birşeyleri mi varmış öyle bişeydi sonra meğer kadın kötü biriymiş sonra çocugun derisine ölüler bişeyler yazıyo sonra kadın adamın derisini alıyo gibi bişeydi galiba çok önceden izledigim için hatırlmıyorum :):)

Hollanrdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Yıllar önce bir film izlemiştim. Film bir evde geçiyor. Klasik anne baba bir genç kız bir de 8-9 yaşlarında bir küçük kız vardı. Bir gün masada oynanan bir oyun oynamaya başlıyorlar. Masanın ortasında bir oyun tahtası vardı. Dışı taş gibi görünüyordu. Ama ruh çağırmak falan değil. Tahtanın içinde bir ruh ya da bir insan vardı. Ama sadece sesini duyuyorduk. Ve aileyle ilgili her şeyi biliyordu. Onlara sırayla sorular soruyordu. Sadece evet veya hayır cevabını vermesini istiyordu. Ve eğer yalan söylerlerse onları 4 tarafıda taşlarla çevrilmiş büyük bir kuyu yada labirent gibi bir yere ışınlıyor gibiydi. Ailecek oradan kurtulmaya çalışıyorlardı. Eğer kurtulmayı becerirlerse geri masanın etrafına geliyorlardı. Ve sorulara devam ediyorlardı.

Film alakalı hatırladığım sadece bu şimdiden
Teşekkürler

assasasaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir film var idi orada bir cocuk annesi ve babasi tarafindan dovulur ve karanlik bi odaya atiliyor cocuk annesi ve babasini oldurur cocuk boyuyor bi ormanda bi cox insanlari oldurur filmin ismini bulamiyorum yardim etseniz tesekkur ederim

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Bir film vardı. Üniversiteyi kazanamayıp kendine okul kuran 2 arkadaş. Biri kazanıyordu yalnız. Sonra bu okul bayağı tutuyordu. Fakat bir süre sonra mahkemelik oluyorlardı. Birde herşeye karşı bir hocaları vardı[emoji28]
Adını bilen var mı?
bu sanırım :)
okulun adı S.H.I.T.

hrbc06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir film vardı baba ve kucuk kiz geciyor filmde filmin basinda adamin metresi pcde oyalanirken adamin ölmüs karisinin ruhu ortaya cikip kadini ruha ceviriyordu telefon gibi elektronik cihazlar olunca ruh gibi seyler cikiyodu bi sahnesi vardi hatta arabada saklaniyorlardi camlari kirmiziya boyamislardi kizin anneside ruhtu hatta 2 seriside cikmisti yardimci olursaniz

ferdikpc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar 6 yıl önce bi türk filmi izledim filmin konusu bosnada yada yugoslavyada yaşayan bi ailenin saldırıya ugraması karısını ve çocuklarının öldürülmesi sonucunda intikam almaya çalışması film türkiyede bitiıo filmn son sahnesinde adam tekrar ailesinin öldürüldüğü yere gelio köprüden geceerken derede çocugunun topunu flan görüyo 1 yıldır arıom lütfen bi yardımcı olun

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bir film vardı baba ve kucuk kiz geciyor filmde filmin basinda adamin metresi pcde oyalanirken adamin ölmüs karisinin ruhu ortaya cikip kadini ruha ceviriyordu telefon gibi elektronik cihazlar olunca ruh gibi seyler cikiyodu bi sahnesi vardi hatta arabada saklaniyorlardi camlari kirmiziya boyamislardi kizin anneside ruhtu hatta 2 seriside cikmisti yardimci olursaniz
Pulse olması lazım filmin ismi
Nabız (2006) - Pulse

gokhanbasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir film vardı basında tecavuz sahnesi ile başlıyor sonra artist secmeleriymis .kız setten ayrılıyor bir cocukla tanısıyor bir odada ona tekrar deneme cektiriyorlar.fakat bu denemeyi ve soyleneneleri baska bir kızın hayatını hastaneye sokmak ve servetini elinden almak icin yapıyorlar.oyun icinde oyun bir kadı doktor sırınga ile kıza ilaç veriyor en sonunda odasına kacıp kapıyı kitleyen kı silah sesi ile intihar ediyor v.s ismi nedir
gokhanbasar@hotmail.com
senelerdir arıyorum

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
arkadaslar 6 yıl önce bi türk filmi izledim filmin konusu bosnada yada yugoslavyada yaşayan bi ailenin saldırıya ugraması karısını ve çocuklarının öldürülmesi sonucunda intikam almaya çalışması film türkiyede bitiıo filmn son sahnesinde adam tekrar ailesinin öldürüldüğü yere gelio köprüden geceerken derede çocugunun topunu flan görüyo 1 yıldır arıom lütfen bi yardımcı olun

Bu olmalı: Alia: A Bosniac Rhapsody

mehmetali4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar bi film arıyorum ismini bulamadim da film 3 kardes biri hep silahlara hasta biri tat konusamiyor elinde laptop ses cikariyor bunlar parayla tutulan tetikci gibiler 18 yasina girmek uzere olan bi cocugu kaciran mafya tarzi bi adamin pesinde mafya bunlarin ustunne motor bayan cetesi yolluyor bu kardesler onlari yeniyor baska erkek motorcular falan geliyor onlarida yeniyor ve mafyadan cocugu aliyorlar ve sonunda bunlar ceza evinden cikarken kucuk cocuk bunlar guzel aksesuarli kamyonet tipi bi araba aliyor filmi bilen varmi

fmbozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir film arıyorum konusu şöyle
sanırım mimar bir bayan kızı ve eşi kadının çalıştığı yere gelir küçük kızın gösterisi olduğundan baba ve kız giderler ama tam yolu döndüklerinde kaza yapar ve ölürler kadın büyükannesinden miras kalan eve yerleşir burda bir kutu bulur ve kutuyu her açtığında ertesi güne bir başka hayatla uyanır. birinde kızı yaşıyordur. gibi gibii umarım biliyorsunuzdur .uzun zamandır arıyorum filmi

Yıl oldu 2017 ve ben halen filmi bulabilmiş değilim.Bazı hatırladığım ayrıntılarıda eklemek istiyorum.Büyükannesinden miras kalan ev küçük bir kasabadır Kasabanın birde akıl hastası ortalarda dolaşan bir delisi sar .Kadın ev tadilatta olduğu için pansiyon gibi bir yerde kalır.Ama filmin sonlarına doğru aslında bunlarında yaşamadığını ve ölü olduklarını anlar.Lütfen anımsayan biri varsa çokkk çokk sevinirim.. Filmi sanırım ya TV8 de yada FOX da izlemiştim ramazan ayındaydı .Hatta film bitiş saati 12 sularındaydı ve bazen aynı filmi bir daha verirler ya ..Çok beğendiğim için ardı ardı

gokhanbasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir film vardı basında tecavuz sahnesi ile başlıyor sonra artist secmeleriymis .kız setten ayrılıyor bir cocukla tanısıyor bir odada ona tekrar deneme cektiriyorlar.fakat bu denemeyi ve soyleneneleri baska bir kızın hayatını hastaneye sokmak ve servetini elinden almak icin yapıyorlar.oyun icinde oyun bir kadı doktor sırınga ile kıza ilaç veriyor en sonunda odasına kacıp kapıyı kitleyen kı silah sesi ile intihar ediyor v.s ismi nedir
gokhanbasar@hotmail.com
senelerdir arıyorum

cok super filmdir bulan bilen yokmu senelerdir arıyorum

Snoqy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, direk olaya gireyim filmde tek hatırladığım adamı saçına sürdüğü jole ile takip ediyolar,adam en sonunda anladığında saçını kesip kurtuluyor bi arada kurtulmayı denerken tuvaletin içindeki dışkaya saklanıyor.yardımcı olabilecek biri varsa çok teşekkür ederim.

MoMoLa

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Adını bilen var mı?

cbf5dbadfd8a1ca0a3e3f9acb02c07af.jpg

cedric2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhabalar
Ben uzun zamandır bu filmi arıyorum 10 seneden fazla oldu galiba filmin konusu şöyle ; 3 4 gençlik arkadaşı,kafadar beraber takılıyorlar aralarından biri ölümcül bi hastalığa yakalanıo bu hasta olan çocugunda son bir hayali aşık oldugu bi tane ünlü manken mi nedir bi kız war onunla görüşmek diğer arkadaşları bunu ayarlamaya falan çalışıyorlar hatta en sonunda hatta kız yanına gelio hasta olan çocugun beraber bi kumsalda oturuyorlar orda uyuyorlar falan snra sabah kız bi kalkıyo çocuk ölmüş falan.Film böyleydi yanlış hatılramıosm eğer yardımcı olursanız cok sevinirim haber bekliyorum sizden