Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Smartswic bilgisayara yükle yükseltme hatası cihaz kurtarma var seçeneklerde ordan gir cihazın marka modelini git SM-G930F bunu yaz eğer edgeyse değiştir kodunu sonra seri noyu yaz arkana yaslan o halleder ama cihazı ilk önce kapatacan 3 tuşa basılı tutarak

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Şimdi pcyi kapatıp açtım. Yeniden deniyorum. İnşallah olur.
--- Gönderi Güncellendi ---
Yazılımda bir sorun var muhtemelen. Fail veriyor.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ah ah android in saçma sapan sorunları. Telefonlar güzel ama işletim sistemi vasat. Bu yüzden iPhone aldım. Aynı zamanda 1.5 senede 3 Telefonum inşallah çözersin.
Sorun yokta aslında. Yazılım yükseltmeye çalışıyorum. Tr ye daha gelmedi
Oh düzeldi. Şimdi iniyor:)

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Ya boşver ben bu yüzden bi telefonumu hurdaya çıkardım. Yazılım yükselte düşüre sim kartı çalışmamaya başladı. Kulaklık girişi sapıttı. Her neyse hassas cihazlar. Cihazından memnun isen bi daha elleme bence.
Oh düzeldi. Şimdi iniyor:)
Hadi bakalım gözün Aydın.

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Arkadaslar euroyu nasıl ekleyeceğim bulmuyor eurtry=x yazınca
3fdf987c6e4e91d23e82c55b8feab61f.jpg
+

Bahadırozc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ben 10 şubatta geleceğine inanıyorum. Ya da beynim inanmamı istiyor :D

kızılajan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s7 edge pil kulanım sürem pil tasaruf modunda 4,5g açık kulandım
5L5A1R.png

ekran kolay çizilmiyor ama yine de dikkat etmekte fayda var. Anahtarlık, bozuk para vs. vs. ile aynı yere koyma telefonu mümkünse. Ama çok parmak izi bırakıyor onu baştan söyleyeyim. Ben de spigen thin fit kullanıyorum ve spigenin yine kırılmaz cam demiyelim de dirençli camı var onu kullanıyorum ekrana. Bu arada s7 edge mi alıyorsun ?

Ben siyah renk tercih ettim. Gayet de şık duruyor. Hangi renk tercih edeceksin :)

bende siyah s7 edge var Spigen Neo Hybrid Crystal Gun Metal
kılıfla harika duruyor . şefaf olması telefonu da gösteriyor en önemli özelik se kılıfın telefonu ters çevirdiğinde kesinlikle yüzeyle temas etmemesini sağlıyor bu da çizilmelere karşı ve olaki elden düşürme durumunda ters geldiği anda kırılşma riskini azaltır şefaf kılıflar malum sararıyor diye bilirsin ama bu kılıfın sararma süresi diğer kılıflardan uzun dostum tavsiye ederim.
nj8v8M.jpg

vX1014.jpg
1VQ9QN.jpg
LZVJVZ.jpg

Ekli dosyalar

• IMAG0002.jpg
    IMAG0002.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 395
  • IMAG0001.jpg
    IMAG0001.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 493
  • IMAG0001.jpg
    IMAG0001.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 530

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
s7 edge pil kulanım sürem pil tasaruf modunda 4,5g açık kulandım
5L5A1R.png

kılıfla harika duruyor . şefaf olması telefonu da gösteriyor en önemli özelik se kılıfın telefonu ters çevirdiğinde kesinlikle yüzeyle temas etmemesini sağlıyor bu da çizilmelere karşı ve olaki elden düşürme durumunda ters geldiği anda kırılşma riskini azaltır şefaf kılıflar malum sararıyor diye bilirsin ama bu kılıfın sararma süresi diğer kılıflardan uzun dostum tavsiye ederim.
nj8v8M.jpg

vX1014.jpg
1VQ9QN.jpg
LZVJVZ.jpg

S7 edgeye kilif hic yakismiyor telefonun uzerine ne kadar cok titrersen olan oluyor ztn 3 aydir kilifsiz ve ekran jelatinsiz kullaniyorum ekran jelatini ztn yapistirosun cebe koy cikart koy cikart kenarlardan kavliyor kir topluyor hoş gorunmuyor. Suan cizik dahi yok 2 kere yere dustu montumun cep mesafesinden birsey olmadi. Yada ben acimasizim [emoji83][emoji1]

Mehmet Kuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bugün siparis verdim s7 edge i kargoda suan 4-5 saat icinde araniza katilmis olucam :)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İngiltere romundan çok memnunum. Bazı küçük hatalar vardı düzelmiş. Pil performansı çok iyi. Onun dışında pek farklı bişey yok.

sahinilkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Samsung’un Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yegen Twiter hesabında paylaştı.

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bu home tusu cok kolay deforme oluyor galiba.Bugun bir inceleyeyim dedim.Bir baktim sag tarafta yavastan kilcal cizikler olusmaya baslamis.Acaba garantiye versem degistirirler mi ? Ya da ne kadara degistirirler ?

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bu home tusu cok kolay deforme oluyor galiba.Bugun bir inceleyeyim dedim.Bir baktim sag tarafta yavastan kilcal cizikler olusmaya baslamis.Acaba garantiye versem degistirirler mi ? Ya da ne kadara degistirirler ?
Değiştirirler ben s7 gönderdim ekran ve tuşu değişmişlerdi

emir_kr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sizinde ses açma-kısma ve power tuşunda hafif bi sallantı var mı ? (S7 edge)

kızılajan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kolay çizilmiyor ama yine de dikkat etmekte fayda var. Anahtarlık, bozuk para vs. vs. ile aynı yere koyma telefonu mümkünse. Ama çok parmak izi bırakıyor onu baştan söyleyeyim. Ben de spigen thin fit kullanıyorum ve spigenin yine kırılmaz cam demiyelim de dirençli camı var onu kullanıyorum ekrana. Bu arada s7 edge mi alıyorsun ?

Ben siyah renk tercih ettim. Gayet de şık duruyor. Hangi renk tercih edeceksin :)

nj8v8M.jpg

S7 edgeye kilif hic yakismiyor telefonun uzerine ne kadar cok titrersen olan oluyor ztn 3 aydir kilifsiz ve ekran jelatinsiz kullaniyorum ekran jelatini ztn yapistirosun cebe koy cikart koy cikart kenarlardan kavliyor kir topluyor hoş gorunmuyor. Suan cizik dahi yok 2 kere yere dustu montumun cep mesafesinden birsey olmadi. Yada ben acimasizim [emoji83][emoji1]

sakınan göze çöp batar derler kardeşim ama tedbirde gene iyidir :D

aok230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar güncelleme geliyor diyorlar

Kardeşim gözümle görmeden inanmam bu saatten sonra. Yine herhangi bir sıkıntı çıkarsa eğer bunca insanın beklentileri boşa çıkacak. Bu da firma için müşteri sadakati kaybı demek aslında. Tüketicilerin bu konuda firmaya çok ciddi geri bildirim vermesi lazım.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Kardeşim gözümle görmeden inanmam bu saatten sonra. Yine herhangi bir sıkıntı çıkarsa eğer bunca insanın beklentileri boşa çıkacak. Bu da firma için müşteri sadakati kaybı demek aslında. Tüketicilerin bu konuda firmaya çok ciddi geri bildirim vermesi lazım.
17f399a3b7983827727029fa4dec17c2.jpg
f9c22fd17ef2ef8c2ffad7c6f179a061.jpg

Cevap vermesi iyi bir olay en azından

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Sizinde ses açma-kısma ve power tuşunda hafif bi sallantı var mı ? (S7 edge)
evet var ama bir sorun etme. Tüm telefonlarda aynıdır. İçin rahat olsun telefon efsane :)
Haklısın evet ama güncelleme olayını bu kadar büyütmemek lazım. Kaldı ki telefon zaten hali hazırda şu anda piyasanın en iyisi bana göre. Şu da var tabi ocak ayında vericeğiz deyip şubata sarkıtmaları yenilir yutulur bir mesele değil böyle büyük bir firmanın

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar S7 Edge Mavi rengini gümüş ile aynı fiyata buldum. Hoşumada gidiyor, şeffaf kılıfla nasıl olur sizce?