Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar Google ın Kamera uygulamasını bayadır kullanıyorum.
Çok memnun kaldım. Denemek isteyen arkadaşlar için linkini paylaşıyorum.

Google Camera 2.7.010 (2617962-30) (arm) (Android 4.4+) APK Download by Google Inc. - APKMirror
Ben mobil fotografcilik ile ugrasiyorum ve genelde telefonun kendi kamerasini kullaniyorum dostum..sadece bazi durumlarda renk acma koyultma hdr arttirimi azalimi kirpma vs gibi snapseed isimli programi lullaniyorum..son derwce basarili bir program. Yada pics art i da deneyebilirsin kucuk photoshop programi gibi o da..
Note4 kamerasi ile gunduz son derece basarili sonuclar aliyorum.tabiki dis mekan gece cekimi yetersiz ama o durumlardada iso degeri ve white balance ayari ile gece cekjmlerinde bir nebze daha iyi sonuc alabiliyorsun.aslinda baska puf noktalarda var ama uzu surer anlatmasi.ihtiyaciniz olursa yardimci olurum ama yine de..
eger fikir akmak istersen instagramda lvnt_homestore profilime bir goz atabilirsin..hemen hepsi note 4 ile cekilmistir.
leventsavaseri (@lvnt_homestore) • Instagram photos and videos

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ben mobil fotografcilik ile ugrasiyorum ve genelde telefonun kendi kamerasini kullaniyorum dostum..sadece bazi durumlarda renk acma koyultma hdr arttirimi azalimi kirpma vs gibi snapseed isimli programi lullaniyorum..son derwce basarili bir program. Yada pics art i da deneyebilirsin kucuk photoshop programi gibi o da..
Note4 kamerasi ile gunduz son derece basarili sonuclar aliyorum.tabiki dis mekan gece cekimi yetersiz ama o durumlardada iso degeri ve white balance ayari ile gece cekjmlerinde bir nebze daha iyi sonuc alabiliyorsun.aslinda baska puf noktalarda var ama uzu surer anlatmasi.ihtiyaciniz olursa yardimci olurum ama yine de..
eger fikir akmak istersen instagramda lvnt_homestore profilime bir goz atabilirsin..hemen hepsi note 4 ile cekilmistir.
leventsavaseri (@lvnt_homestore) • Instagram photos and videos
Katılıyorum samsungun kamera yazılımları çok iyi ancak ben cm 13 de olduğum için samsung uygulamaları çalışmıyor

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Bunu balkonun en arkasından çekmiştim.

Bunu manuel ayarlarla çektim ve montajını yaptım.

Uzak iç mekan çekimi.

Bunun ayarlarını yanlış yaptığım için beyazlar parladı. Aceleye gelmişti. Sonu karanlıkta çekildi oraya dikkat.
Tümünde harici stereo mikrofon kullandım.
(Kanalımdaki son 2 yıldaki videolar note4 çekimidir.)

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Merhaba arkadaşlar
Son güncellemeyi yaptıktan sonra telefonda bir yavaşlık olmaya başladı ve ilginç bir şekilde bütün tarayıcılarda bazı siteler masaüstü sürümünde açılıyor. Bu sorunu yaşayanınız varmı ?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Merhaba arkadaşlar
Son güncellemeyi yaptıktan sonra telefonda bir yavaşlık olmaya başladı ve ilginç bir şekilde bütün tarayıcılarda bazı siteler masaüstü sürümünde açılıyor. Bu sorunu yaşayanınız varmı ?
Ben hic yasamadim.ama son guncellemeden sonra ciddi sarjin cabuk bitmesi sikintisi yasamistim.format attim duzelmemisti.sonra smart switch pc den yazilimi komple tekrar yukledim .su an hem pil tuketimi hemde stabilitesi normale dondu.denemenizi tavsiye ederim

Dragonbubbles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 4 ü sifirladim açtım şimdi yaptığım herşeyi bir kadın sesi tekrarlıyor youtube ü aciyom youtube açıldı diyor kapatamadim yarım lütfen

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86

Erişebilirlik-Doğrudan Eişim seçeneğine tıkla sağ üst köşeden doğrudan erişimi kapat büyük ihtimal düzelir.Eğer olmassa erişebilirlik ayarlarına biraz daha incele.

Bu arada arkadaşlar yeni güncellemeyi rootsuz telefona yapan varsa yazabilir mi ? Çok kararsız kaldım forumdaki yazılardan sonra :) Pil ve Performans sıkıntısı varsa yapmayalım :)

Son düzenleme:

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Erişebilirlik-Doğrudan Eişim seçeneğine tıkla sağ üst köşeden doğrudan erişimi kapat büyük ihtimal düzelir.Eğer olmassa erişebilirlik ayarlarına biraz daha incele.

Bu arada arkadaşlar yeni güncellemeyi rootsuz telefona yapan varsa yazabilir mi ? Çok kararsız kaldım forumdaki yazılardan sonra :) Pil ve Performans sıkıntısı varsa yapmayalım :)
pil daha iyi,performans bana ayni geldi,ama benim kizilotesi kumanda calismiyor

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

Rootlumusun kardeş

irkaratas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
son güncellemeden sonra mobil sayfa erişim sorunu kısa bir süre benim telefonumda da oldu , yeniden başlattım düzeldi.

irkaratas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Yeni güncellemeden sonra pil ömründe kayda değer bir değişiklik yok , ortalama 4 saat kadar ekran süresi, parlaklık %70 ayarında.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Twitter üzerinden Samsung Türkiye başkan yardımcısı ile dm den mesajlaştık. Tabi kendi hesabından yazıyor yani yazdıkları kurum adına değil ama 2 güncelleme aldı Nougat almayacak gibi dedi. O bi liste paylaşmış. Mesela note 5 subat ayı 3. Haftası filan...
Özetle nougat beklemeyin arkadaşlar. Bari samsung experience versinler dedim ben de...
Tekrar söylüyorum bu Tansu Beyin kendi hesabından yazdığı. Samsung adına yazmıyor. Resmi açıklama değil. Malum Samsung un merkezi Türkiye değil. Yarın Samsung Güney Kore çıkar verir güncelleme olabilir. Ama tabi Tansu Bey de Türkiye bacağında başkan yardımcısı. Yani olsa bi haber söylerdi herhalde...
0ef313e947186b8f2fb92ac804803a25.jpg

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Twitter üzerinden Samsung Türkiye başkan yardımcısı ile dm den mesajlaştık. Tabi kendi hesabından yazıyor yani yazdıkları kurum adına değil ama 2 güncelleme aldı Nougat almayacak gibi dedi. O bi liste paylaşmış. Mesela note 5 subat ayı 3. Haftası filan...
Özetle nougat beklemeyin arkadaşlar. Bari samsung experience versinler dedim ben de...
Tekrar söylüyorum bu Tansu Beyin kendi hesabından yazdığı. Samsung adına yazmıyor. Resmi açıklama değil. Malum Samsung un merkezi Türkiye değil. Yarın Samsung Güney Kore çıkar verir güncelleme olabilir. Ama tabi Tansu Bey de Türkiye bacağında başkan yardımcısı. Yani olsa bi haber söylerdi herhalde...
0ef313e947186b8f2fb92ac804803a25.jpg
Sonrasına ne dedi

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Sonrasına ne dedi
Ben bu donanıma bisiler yapmanız lazım filan dedim. Note 5 e bu kadar yakınken nougat almaması üzücü filan... Külah emojisi atti abi, buraya konuş dedi...
Şaka bir yana cevap yazmadı abi. Yazarsa haber vereyim. Ama siz de yazabilirsiniz...Mütevazı adam cvp veriyor. Mahalle baskısı yaparsak en azından bi Samsung Experience filan için uğraşır adam bizim için...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ben bu donanıma bisiler yapmanız lazım filan dedim. Note 5 e bu kadar yakınken nougat almaması üzücü filan... Külah emojisi atti abi, buraya konuş dedi...
Şaka bir yana cevap yazmadı abi. Yazarsa haber vereyim. Ama siz de yazabilirsiniz...Mütevazı adam cvp veriyor. Mahalle baskısı yaparsak en azından bi Samsung Experience filan için uğraşır adam bizim için...

Bu samsung experience ne oluyor kardeş

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bu arada benim touchwizi sanırım kullanan yok geçen gün stock roma kurup denedim orjianl arayüz kadar olmasada costum romlar kadar stabildi

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Maalesef gelmeyecek gibi gözüküyor tam bir hayal kırıklığı.