Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Estağfirullah. Her zaman söylediğim gibi paylaşmak güzeldir. Bende bakayım bi sağa sola varsa seni haberdar ederim. Bu arada Yurt dışından aynı marka olsa tercih durumun ne olur acaba?

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Birçok kılıf denedim ama bundan vazgeçemedim sebebi ise hem eli terletmiyor hem de kamera ve ekran içte kalıyor böylece bir zemine bırakırken rahat edebiliyorsun

Ekli dosyalar

• 16443833_10155070148036812_1356442162_o.jpg
    16443833_10155070148036812_1356442162_o.jpg
    137 KB · Görüntüleme: 421

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Birçok kılıf denedim ama bundan vazgeçemedim sebebi ise hem eli terletmiyor hem de kamera ve ekran içte kalıyor böylece bir zemine bırakırken rahat edebiliyorsun
Bende de aynısının beyaz ve kahverengi renklisi var. Aslında bende kullanım olarak bundan memnunum.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Estağfirullah. Her zaman söylediğim gibi paylaşmak güzeldir. Bende bakayım bi sağa sola varsa seni haberdar ederim. Bu arada Yurt dışından aynı marka olsa tercih durumun ne olur acaba?

Tamam hocam tesekkur ederim. Olabilir aslinda ordanda arastirayim.
--- Gönderi Güncellendi ---

Peki tuslara bastiginizdaki kullanim rahatligi nasil? Orjinal hali kadar verimli mi?

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Tamam hocam tesekkur ederim. Olabilir aslinda ordanda arastirayim.
--- Gönderi Güncellendi ---

Peki tuslara bastiginizdaki kullanim rahatligi nasil? Orjinal hali kadar verimli mi?

Hiçbir sıkıntı yok kardeşim, gayet rahat kullanılıyor tuşları.

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Oh be note 4 kulübünün abileri gene sahalarda. Sessiz takipçiler her kelimenizi okuyor abiler saygılar :)

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Bunu bulabileceğimiz bir site linki var mı?
Syg
Vallahi bunu bir kardesimiz birkaç kılıfla daha beraber aliexpress sitesinden almıştı uzak doğudan grldi yani. Sonrasında telefonu satmak zorunda kalınca kılıfları da bana vermişti. Nerden aldı hiç bilmiyorum dostum. Ama aynısını veya benzerini ülkemizde de bulmak mümkündür herhalde.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bunu bulabileceğimiz bir site linki var mı?
Syg
Al kardeşim sanırım ürün bu. Yanlış görmedi isem. Bende bunun 3 farklı rengi mevcut. Kullanışlı olunca tekrar sipariş etmiştim.

Not 4 Kılıfları Moda Petek Dot TPU Silikon Cep Telefonu Kılıfı samsung galaxy note 4 n9100 note 5 n9200 ince anti-slayt kapak
Note 4 Cases Fashion Honeycomb Dot TPU Silicon Cellphone Case For Samsung Galaxy Note 4 N9100 Note 5 N9200 Slim Anti Slide Cover-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)

Son düzenleme:

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Al kardeşim sanırım ürün bu. Yanlış görmedi isem. Bende bunun 3 farklı rengi mevcut. Kullanışlı olunca tekrar sipariş etmiştim.

Not 4 Kılıfları Moda Petek Dot TPU Silikon Cep Telefonu Kılıfı samsung galaxy note 4 n9100 note 5 n9200 ince anti-slayt kapak
Note 4 Cases Fashion Honeycomb Dot TPU Silicon Cellphone Case For Samsung Galaxy Note 4 N9100 Note 5 N9200 Slim Anti Slide Cover-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Monde55, Baycebir sağolun dostlar...

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Varmi yeni apk yada baska birsey note 4 lerimize uygulayabilecegimiz;)
En son dosyalarim ve internet apk sini yuklemisdim.sorun yok.yalniz galeri nin yeni dizaynini begenmeyip eaii haline cevirdim...sizlerin bildigi baska biraeyler varmi onerebileceginiz

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Varmi yeni apk yada baska birsey note 4 lerimize uygulayabilecegimiz;)
En son dosyalarim ve internet apk sini yuklemisdim.sorun yok.yalniz galeri nin yeni dizaynini begenmeyip eaii haline cevirdim...sizlerin bildigi baska biraeyler varmi onerebileceginiz
Samsung un yeni bildirim ekranını
Good Lock denediniz mi?
Ben hâlâ kullanıyorum. Memnunum.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Samsung un yeni bildirim ekranını
Good Lock denediniz mi?
Ben hâlâ kullanıyorum. Memnunum.
Onu denedim ama isinamadim.sanirim mavi bildirim cubugu bana daha hos geliyor sanki...birde samsumgun yeni kamera apk si var ama sanirim deneyenler calistirma konusunda pek basarili olamamis onu takip etmeye calisiyorum

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Onu denedim ama isinamadim.sanirim mavi bildirim cubugu bana daha hos geliyor sanki...birde samsumgun yeni kamera apk si var ama sanirim deneyenler calistirma konusunda pek basarili olamamis onu takip etmeye calisiyorum
Yalnız bu bildirim ekranında istediğin renkleri seçebiliyorsun. Yani istersen mavi seç. Tabi deneyip beğenmedi isen birşey diyemem.
Kamera uygulamasına gelince bende yükledim fakat yüklenmedi hatası aldım.
Bu arada Galeri uygulamasının yeni halini hâlâ kullanıyorum.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yalnız bu bildirim ekranında istediğin renkleri seçebiliyorsun. Yani istersen mavi seç. Tabi deneyip beğenmedi isen birşey diyemem.
Kamera uygulamasına gelince bende yükledim fakat yüklenmedi hatası aldım.
Bu arada Galeri uygulamasının yeni halini hâlâ kullanıyorum.
Renk secenegini gormemistim.birde iyle deneyeyi bakayim:)

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Ben de kullanıyorum goodlock'u... Telefon daha ortaya çıkmayan Note 8 oluyor vallahi :p:p

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaslar bende ilginc bir sorun var..galeriden bazi fotograflar yada albumler kendi kendine siliniyor..ciddi bir resim kaybi yasadim.sebebi sizce ne olabilir.sadece sd karttakiler degil (sd kart bozuldu sanmisdim)mesela bugun tel hafizasindaki 2 klasorde silinmis.bulamadim sorunun kaynagini

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaslar bende ilginc bir sorun var..galeriden bazi fotograflar yada albumler kendi kendine siliniyor..ciddi bir resim kaybi yasadim.sebebi sizce ne olabilir.sadece sd karttakiler degil (sd kart bozuldu sanmisdim)mesela bugun tel hafizasindaki 2 klasorde silinmis.bulamadim sorunun kaynagini
Kullandığın temizleme programı var mı?

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Arkadaslar samsung uygulamalarının güncel apk larını bir yorum altında toplayabilen birisi çıkarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler .

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Kullandığın temizleme programı var mı?
Yok dostum hicbir program..bugun bazi klasorler cift olmus idi.sanirim gecen yeni galeri apk sini kaldirdigim icin oldu falan dedim ve birer tanesiji sildim..eve geldigimde sildigim ttum klasorlerin ikincileride silinmis idi

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu arada dropbox uygulamasını kullanmak lazım. Resimleri yedeklemek bir çözüm olabilir.
Drive i kullaniyorum dropbox a ek olarak.fakat cep telwfonu ile amator olarak mobil sokak fotografciligi yaptigim icin bende cok foto birikiyor.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaslar samsung uygulamalarının güncel apk larını bir yorum altında toplayabilen birisi çıkarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler .
Sayfalarda geri geri gidebilirsen ozellikle baycebir inpaylastiklarini bulabilirsin. Tapatalk dan baglandigimiz icin su an o is biraz zahmetli olabilir.yada apk mirror sitesindende bakabilirsin arzu edersen.

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Sayfalarda geri geri gidebilirsen ozellikle baycebir inpaylastiklarini bulabilirsin. Tapatalk dan baglandigimiz icin su an o is biraz zahmetli olabilir.yada apk mirror sitesindende bakabilirsin arzu edersen.
Teşekkürler hocam bir de sorum olucak ocak güncellemesi cihazlarımıza ne zaman ulaşır acaba bir bilginiz varmı konuyla ilgili ?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Apkmirror sitesine girip samsung yazıp aratırsanız uygun olanlardan istediklerinizi yükleyebilirsiniz. Yada uygun bir zamanda derleyip buradan paylaşabiliriz.

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Tahminim subat basi gelir ilk hafta icerisinde
Hocam birde apk mirror dan samsung uygulamalarinin takvim olsun s voice olsun mesajlar olsun güncelleme yüklenemedi hatası aldım neden böyle oldu interneti güncelleyebildim sadece