iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onuryurduseven

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar benim 7 plus un kamerasından cızırtı sesi geliyordu,özellikle sessiz ortamda 4k video çekince o seside kaydediyor ve oynatırken sanki saat çalışması gibi tıkır tıkır ses veriyordu.Zorludan randevu alıp gittim,kontrol ettiler ve kamera sorunlu dediler ve önce kamerayı değiştireceğiz düzelmezse cihazı değiştirelim dediler,sonra direk cihazı değiştirdiler.Şu anda jelatinde 256 jb jet black elimde,sizce hazır zamda gelmişken satsam mı,mevcutta 6s plus um var,yoksa kullansam da 6s plusu mu satsam ne dersiniz

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Arkadaşlar benim 7 plus un kamerasından cızırtı sesi geliyordu,özellikle sessiz ortamda 4k video çekince o seside kaydediyor ve oynatırken sanki saat çalışması gibi tıkır tıkır ses veriyordu.Zorludan randevu alıp gittim,kontrol ettiler ve kamera sorunlu dediler ve önce kamerayı değiştireceğiz düzelmezse cihazı değiştirelim dediler,sonra direk cihazı değiştirdiler.Şu anda jelatinde 256 jb jet black elimde,sizce hazır zamda gelmişken satsam mı,mevcutta 6s plus um var,yoksa kullansam da 6s plusu mu satsam ne dersiniz
paraya ihtiyacınız varsa hangisini satarsanız satın, piyasanın şu durumunda zaten her ikisinden de kar edersiniz :) ben olsam 6s plus satarım. sonuçta 1 sene önceki cihaz. ama para önemliyse 256 gb lık 7 iyi para eder :)

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Para ihtiyacı yok şuan ama ne bileyim işte biraz kafam karıştı
valla ben olsam aile içinde kimsenin ihtiyacı yoksa ya da 2. bir hat kullanmıyorsam 1 tanesini kesin satardım. fiyatlar aşırı uçtu çünkü. birazda makul fiyata koyardım anında giderdi.

onuryurduseven

Asistan
Reaksiyon puanı
48
İşte bende kesin satacağım birini ama karar veremiyorum,değişem jet black cihazımı o kadar titiz kullanmama rağmen arkadında kılcal çizikler oluşmuştu,buda kafamı karıştırıyor biraz bunda da olacak çünkü,birde telefona çok fazla oyun program vs yüklemiyorum onun için 6s plus da yeter diye düşünüyorum ama 7 plusdan da vazgeçemiyorum,sıkıcı bir durum yani

inspiron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
İşte bende kesin satacağım birini ama karar veremiyorum,değişem jet black cihazımı o kadar titiz kullanmama rağmen arkadında kılcal çizikler oluşmuştu,buda kafamı karıştırıyor biraz bunda da olacak çünkü,birde telefona çok fazla oyun program vs yüklemiyorum onun için 6s plus da yeter diye düşünüyorum ama 7 plusdan da vazgeçemiyorum,sıkıcı bir durum yani
Apple 2011-2012 lerdeki Apple değil ya bu nedir senede zaten bir telefon çıkarıyorsun (ki bence mantıklı) jet black diye göz alıcı herkes tarafından ilgi çekecek bir renk üretiyorsun aldığının ilk saatlerinde çizikler oluşmaya başladı kullanıcı hatası da değil herkeste var aynı şey, öyle bir şey çıkarıyorsun tedbirini de alacaksın insanlar Apple a kalitesinden dolayı para veriyor...

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
o zaman her iki cihazıda satın, 7 plus 32 gb ya da 128 gb mat siyah ya da başka bir renk alın. aradaki para da cebinize kalır ;)

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Beyler bende MacBook'ta air var 2014 başında aldım
Acaba ona da gelmişmidir zam ?

Onlara pek gelmedi . Fiyat ne düşünüyorsun ?

Bende Aralık ayının başlarında 6S Plus' u almıştım. Şimdi sağlam zam gelmiş. İyi ki almışım diyorum.

Sen her türlü zarardasın çünkü 6s plus

Sizce şarj gidişi nasıl çok aktif kullandım telefonu gün içinde. 7 plus

Facebook uygulamasını silin çok şarj yiyor web den de kullanabilirsiniz .

Spigen kesinlikle çok sağlam ve hemen hemen orjinal ekranla aynı hissiyatı veriyor. Benim yaşadığım ve bir çok kişide gördüğüm problemi kenarların tam oturmaması( tam oturmamadan kastım bir kaç yerinde kenarların sanki havada kalıyor gibi durması). Yarın fotoğrafını çekip atarım. Ama dediğim gibi bu problem sadece bende yok, almadan önce sorduğum ve kullanan bir çok kişi de bu problemin olduğunu işitmiştim. Buff ile spigen arasında kalıp spigen almıştım. Buff da kenarların tam oturmama gibi bir problem olduğunu duymadım kullanan varsa yinede yazabilir.
Şimdi bu yazdıklarımdan sonra benim sana önerim Buff alman yönünde bir Spigen kullanıcısı olarak. Açıkcası benim canımı sıkıyor Spigen de kenarların tam oturmamış olması.

Nano kullan yeğenim . Rahat edersin

Son düzenleyen moderatör:

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Telefon kendi kendine donuyor ve bazen videoları açmıyor kamerayı acarkende takıldıgı oluyo götürsem değişime yollarlarmı ?

alid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a bişi sormak istiyorum . TP-LINK TL-PB15600 15600 mAh kullanıyorum ama iphone 7e geciş yaptım . bataryada sorun cıkarabilir dediper bu powor icin sizce ddoğrumu. teşekkürler.
--- Gönderi Güncellendi ---
s.a bişi sormak istiyorum . TP-LINK TL-PB15600 15600 mAh kullanıyorum ama iphone 7e geciş yaptım . bataryada sorun cıkarabilir dediper bu powor icin sizce ddoğrumu. teşekkürler.
--- Gönderi Güncellendi ---

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
kablosuz kulaklık önerebilir misiniz ?

spora gideceğim kulaktan çıkmaması önemli.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
i7 10.2.1 guncellemesi telde 67 mb gosteriyo. pc den guncelle deyince 2.36 gb diyor. bunu neden diyor anlamadim. birde 3g den teli guncelleyemiyorum. wifi istiyor neden acaba. hangi ayari kapatmış olabilirim

yokmu indirip kuran
İtunesden yaptığınızda telefon içerisindeki sistem dosyaları değiştiriliyor Yani kurulu sistemi silip tekrardan sistem dosyalarını yüklüyor bu yöntem daha sağlıklı
Güncellemeyi dün yayınlandığı zaman kurdum. Güvenlik dışında birşey yok, kötüleşme vs de yok merak edecek arkadaşlar için, güncelleyin derim ben.
Şarj çok yendiğini söylüyorlar

Bende de aynı sorun var acaba Tekirdağ'dan Apple'a gönderebiliyor muyuz

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Öy
İtunesden yaptığınızda telefon içerisindeki sistem dosyaları değiştiriliyor Yani kurulu sistemi silip tekrardan sistem dosyalarını yüklüyor bu yöntem daha sağlıklı

Şarj çok yendiğini söylüyorlar

Bende de aynı sorun var acaba Tekirdağ'dan Apple'a gönderebiliyor muyuz
öyle bir sorun yaşamıyorum

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
iphone 7 için saglam on arka koruyucu cam filmi kullanan varmi. kılıf kullanmak istemiyorum. arka film koruyucu telefonu masaya koyduğun zaman camera çıkıntısını koruyacak sekilde olması onemli

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
iphone 7 için saglam on arka koruyucu cam filmi kullanan varmi. kılıf kullanmak istemiyorum. arka film koruyucu telefonu masaya koyduğun zaman camera çıkıntısını koruyacak sekilde olması onemli
Kamera çıkıntısını koruyacak film Yok bildiğim

Darknesswork

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iPhone 7 kullanıcısıyım geçen günlerde telefonum dondu ve 5 dakika kadar kendine gelmedi sonra resetlemek zorunda kaldım bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
iPhone 7 kullanıcısıyım geçen günlerde telefonum dondu ve 5 dakika kadar kendine gelmedi sonra resetlemek zorunda kaldım bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

bu kadarda dert etmeyin siz iphone telefonlarda hiçmi donma olmaz sanıyodunuz

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
ios 10.2.1 kullaniyorum. eskiden android kullanirdim. onlarda sarz 100 olunca cihazı sarzdan cekin diye uyarı verirdi. fakat bu iosta ben oyle birsey goremedim. yani 100 de 100 olunca hemen çekecek miyiz. yoksa bekleyecekmiyiz. bu ayrımı nasil yapacagiz.

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
ios 10.2.1 kullaniyorum. eskiden android kullanirdim. onlarda sarz 100 olunca cihazı sarzdan cekin diye uyarı verirdi. fakat bu iosta ben oyle birsey goremedim. yani 100 de 100 olunca hemen çekecek miyiz. yoksa bekleyecekmiyiz. bu ayrımı nasil yapacagiz.

Telefon batarya dolduğunda otomatik akımı keser ama tabiki şarj dolduktan sonra çekilmeli.

my10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Müzik dinlerken,video izlerken ve oyun oynarken pil seviyesinde hızlı düşüşler yaşayan var mı aranızda arkadaşlar ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Müzik dinlerken,video izlerken ve oyun oynarken pil seviyesinde hızlı düşüşler yaşayan var mı aranızda arkadaşlar ?
oyun oynarken hızlı düşmesi normal de müzik dinlerken (kendi müzik uygulamasından) hızlıca pilin azalması normal değil.

my10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
oyun oynarken hızlı düşmesi normal de müzik dinlerken (kendi müzik uygulamasından) hızlıca pilin azalması normal değil.
Spotify'dan müzik dinliyorum.Basit bir örnekle %7 olan şarjım 7 dakikalık bir şarkı sonunda (ekran kapalıydı.) %2'ye kadar düştü.Şarjım %2 seviyesinde telefonu yaklaşık 15-20 dakika kullandım.Anca öyle düştü.Teknik servis pilde bir sorun yok diyor.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Spotify'dan müzik dinliyorum.Basit bir örnekle %7 olan şarjım 7 dakikalık bir şarkı sonunda (ekran kapalıydı.) %2'ye kadar düştü.Şarjım %2 seviyesinde telefonu yaklaşık 15-20 dakika kullandım.Anca öyle düştü.Teknik servis pilde bir sorun yok diyor.
Restore edip tekrar gözlemleyin bence de normal degil

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Iphone 6S Plus kullanıyorum. Tam dolduğunda kilit ekranında şarj tam dolu şeklinde bir uyarı beliriyor. Fişten çekince kendiliğinden kayboluyor.

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
telefon şarj olduktan sonra ben 1 saat daha şarjda bırakıyorum iyice dolum yapsın garanti olsun diye. 30-45 dk da bırakabilirsiniz.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
IMG_9421.JPG
Bu telefon prolara taş çıkarır taş :cool::Dhayırlı geceler