win 7 ye devam mı? xp 32 bit mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asprin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
10 bedava dağıtılmasa windows kurmazdım yoksa Linux Mint 18.1 Serena 64-bit her türlü yetiyor.
açıkcası windows tabanlı bir proğramım var, o olmasa geçerdim ama linuxta çalışmacağını düşünüyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
10 bedava dağıtılmasa windows kurmazdım yoksa Linux Mint 18.1 Serena 64-bit her türlü yetiyor.

windows tabanlı bir proğramım var ücretli, o olmasa linuxa geçerdim ama o olduğu için kaldırmaz.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
açıkcası windows tabanlı bir proğramım var, o olmasa geçerdim ama linuxta çalışmacağını düşünüyorum.

windows tabanlı bir proğramım var ücretli, o olmasa linuxa geçerdim ama o olduğu için kaldırmaz.
İyice araştırdın mı belki onun benzeri bir kaldırma programı vardır.:)

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
İyice araştırdın mı belki onun benzeri bir kaldırma programı vardır.:)
hocam 2003 ten buyana kullanıyorum proğramı, bir arkadaşım yaptı tabanını iyi biliyorum linuxta çalışmaz.
Yüklediğin program hangisi bilmiyorum ama ıobit programlarının yerine alternatif programlar kullan yanii bunlar gibi.

Temizlik bakım ve optimizasyon için:
Ccleaner
CCleaner - The world's most popular PC cleaner & optimization tool - Piriform
Wise care 365
Wise Care 365 - Stabilize, Secure and Speed Up Your Windows PC with One Click!

Güvenlik için:
Winpatrol
downloads
Ad muncher
Ad Muncher: Free ad blocking for all browsers

çok ilginç yıllardır kullandığım proğram vardı ben adana da yaşadığım için kullandığım proğramın server ı manisada idi, belli bir zamandan sonra yani 10 15 gün geçtikten sonra serverdan güncelleme alamıyordum, durumu sürekli arkadaşa telefonla bilgi veriyordum oda bana cookiesleri temizle o şekile güncelleme alırsın diyordu, ben cookiesleri temizledikten sonra pc yi açıp kapatıp sonra yeni ip aldıktan sonra ancak güncelliyordum ama baya bir zamanımı alıyordu, şimdi bu winpatrol u yükledim sizin önerinize dayanarak kurduktan hemen sonra cookiesleri kendi bulup bana gösterdi ilk başta anlamadım ne oldugunu ama sonra proğramım yani yıllardır kullandıgım proğram hatasız güncelleme aldı. yani benim için çok büyük kolaylık oldu. :eek::eek::rolleyes::rolleyes:
hocam 2003 ten buyana kullanıyorum proğramı, bir arkadaşım yaptı tabanını iyi biliyorum linuxta çalışmaz.

çok ilginç yıllardır kullandığım proğram vardı ben adana da yaşadığım için kullandığım proğramın server ı manisada idi, belli bir zamandan sonra yani 10 15 gün geçtikten sonra serverdan güncelleme alamıyordum, durumu sürekli arkadaşa telefonla bilgi veriyordum oda bana cookiesleri temizle o şekile güncelleme alırsın diyordu, ben cookiesleri temizledikten sonra pc yi açıp kapatıp sonra yeni ip aldıktan sonra ancak güncelliyordum ama baya bir zamanımı alıyordu, şimdi bu winpatrol u yükledim sizin önerinize dayanarak kurduktan hemen sonra cookiesleri kendi bulup bana gösterdi ilk başta anlamadım ne oldugunu ama sonra proğramım yani yıllardır kullandıgım proğram hatasız güncelleme aldı. yani benim için çok büyük kolaylık oldu. :eek::eek::rolleyes::rolleyes: işin bir yanı ise cookies ile bir güvenlik duvarı yaratacağı hiç aklıma gelmemişti winpatrolun. sadece basit bir güvenlik sandım.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612

çok ilginç yıllardır kullandığım proğram vardı ben adana da yaşadığım için kullandığım proğramın server ı manisada idi, belli bir zamandan sonra yani 10 15 gün geçtikten sonra serverdan güncelleme alamıyordum, durumu sürekli arkadaşa telefonla bilgi veriyordum oda bana cookiesleri temizle o şekile güncelleme alırsın diyordu, ben cookiesleri temizledikten sonra pc yi açıp kapatıp sonra yeni ip aldıktan sonra ancak güncelliyordum ama baya bir zamanımı alıyordu, şimdi bu winpatrol u yükledim sizin önerinize dayanarak kurduktan hemen sonra cookiesleri kendi bulup bana gösterdi ilk başta anlamadım ne oldugunu ama sonra proğramım yani yıllardır kullandıgım proğram hatasız güncelleme aldı. yani benim için çok büyük kolaylık oldu. :eek::eek::rolleyes::rolleyes:
O zaman yapacak bir şey yok sanırım.:(

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45

çok ilginç yıllardır kullandığım proğram vardı ben adana da yaşadığım için kullandığım proğramın server ı manisada idi, belli bir zamandan sonra yani 10 15 gün geçtikten sonra serverdan güncelleme alamıyordum, durumu sürekli arkadaşa telefonla bilgi veriyordum oda bana cookiesleri temizle o şekile güncelleme alırsın diyordu, ben cookiesleri temizledikten sonra pc yi açıp kapatıp sonra yeni ip aldıktan sonra ancak güncelliyordum ama baya bir zamanımı alıyordu, şimdi bu winpatrol u yükledim sizin önerinize dayanarak kurduktan hemen sonra cookiesleri kendi bulup bana gösterdi ilk başta anlamadım ne oldugunu ama sonra proğramım yani yıllardır kullandıgım proğram hatasız güncelleme aldı. yani benim için çok büyük kolaylık oldu. :eek::eek::rolleyes::rolleyes: işin bir yanı ise cookies i
O zaman yapacak bir şey yok sanırım.:(
hayır sanırım yanlış anladınız , yani işime yaradı demek istedim.