Eski hesap22
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 801
Bilmiyorum ama bu o türden bir hastalık değil cidden allah kimsenin başına vermesinbu biri seni anıyor muhabbeti nerden gelmiş acaba bilen var mı?

Bilmiyorum ama bu o türden bir hastalık değil cidden allah kimsenin başına vermesinbu biri seni anıyor muhabbeti nerden gelmiş acaba bilen var mı?
evet dişlerimi sıkınca şiddetleniyor ve evet tinnitus olduğun için hissediyorsun :/aranıza yeni katıldım.
yaklaşık 15 gün kulağıma ince bir ses geldi , kalorifer peteğinin yanında yatıyordum , umursamadım su sesi deyip geçtim. daha sonra sessiz ortamlarda bu sesi duymaya başladım. sadece sessiz ortamda olmaya başladı. buradaki yazıları okudum , doktora gittim klasik şeyler... dün dişlerimi sıkınca sesin tonun arttığını hissetim. çene ile kulak birleşim yerlerinde eklemler bu sesi yaparmış, diş doktoruna gidip çene mi göstereceğim.
dişlerinizi sıkınca tınnnn diye ses gelior mu kulağınıza ? ben tintinus olduğum için mi hissediyorum ?
Kardeş tedaviyi yapan doktor kimdimrb arkadasşlar..
bende bu hastalıgı gecırdım rabbım herkese acıl sıfalar versın.. tam altı aydır bu cınlama ıle ugrasıyorum.
benım cınlama ısıtme kaybından kaynaklanan bır problemdı.. %50 ısıtme kaybım vardı..
gormus oldugu tedavılerı aktarım sızlere..
hıperbarık oksıjen tedavısı 26 gun ve bununla beraber agızdan kortızon kullandım hergun farklı dozlarda tam 10 gun..
betaserc vastarel benoksol 12 ote-flovonoıd bunlar kullandıgım ılaclar..
bıtkısel olarak : corek otu. gınko bloba cay.. ve sureklı olmasada sabah aksamm ananas yedım aslında uc ay ananasın sabah aksam duzenlı tuketılmesı gerekıyordu fakat ben yapamadım. ve en sonda kulagıma tup takıldı tupten kortızon verıldı ıgne ıle uzun sure tup altı ay sonraatacak.. suan kulagımda az bır fısıltı var nabız sesı seklınde atıyor.. oda kısmi olarak tupten kaynaklandıgını ılettıler.. yanı zamanla oda gıdecek dıye umut edıyorum.. ılk zamanlar facıa bır ses vardı kulagımda gece kalkıp aglıyodum.. allahım kımseyı bu zor duruma koymasın herkese acıl sıfalar..
size ulaşmam mümkün mü acaba??mrb arkadasşlar..
bende bu hastalıgı gecırdım rabbım herkese acıl sıfalar versın.. tam altı aydır bu cınlama ıle ugrasıyorum.
benım cınlama ısıtme kaybından kaynaklanan bır problemdı.. %50 ısıtme kaybım vardı..
gormus oldugu tedavılerı aktarım sızlere..
hıperbarık oksıjen tedavısı 26 gun ve bununla beraber agızdan kortızon kullandım hergun farklı dozlarda tam 10 gun..
betaserc vastarel benoksol 12 ote-flovonoıd bunlar kullandıgım ılaclar..
bıtkısel olarak : corek otu. gınko bloba cay.. ve sureklı olmasada sabah aksamm ananas yedım aslında uc ay ananasın sabah aksam duzenlı tuketılmesı gerekıyordu fakat ben yapamadım. ve en sonda kulagıma tup takıldı tupten kortızon verıldı ıgne ıle uzun sure tup altı ay sonraatacak.. suan kulagımda az bır fısıltı var nabız sesı seklınde atıyor.. oda kısmi olarak tupten kaynaklandıgını ılettıler.. yanı zamanla oda gıdecek dıye umut edıyorum.. ılk zamanlar facıa bır ses vardı kulagımda gece kalkıp aglıyodum.. allahım kımseyı bu zor duruma koymasın herkese acıl sıfalar..
Valla banada lazım bende 7 8 seneden beri var bide işitme kaybıda varKardeş tedaviyi yapan doktor kimdi
tam 1 yıldır kulaklarım çınlıyor... sessizlik olsun istemiyorum, geceleri çınlama sesini dinleyerek uyumaya çalışıyorum. çınlamayı duymamak için müzik ya da televizyon çalışırken uyuyabiliyorum. vertigo ilaçları ve antidepresan dahil çeşitli ilaçlar kullandım geçmedi. betaserc de geçirmedi... sanırım hiç geçmeyecek...
dünden beri kulağım çınlıyor bunları uygulayacağım
Kulağı temizledikten sonra ilerleyen dönemlerde hatta 2 ay gibi kısa sayılabilicek bir sürede tekrardan tıkanabiliyo ve tek çare tekrardan temizletmek.
Bu temizletme işine girmeden bir araştırın derim ben,![]()
Valla banada lazım bende 7 8 seneden beri var bide işitme kaybıda var
Merhaba.Valla banada lazım bende 7 8 seneden beri var bide işitme kaybıda var
Merhaba.bu sorunu yaşayalı tam 1 yıl oldu ve hala devam ediyor. Şu an bile öyle çınlıyor ki kulaklarım anlatamam sizlere.arkadaşlar güncel gelişmelerden yaşanılanlardan lütfen haberdar edelim birbirimizi çok korkuyorum ağlıyorum üzülüyorum daha da artıyor hiç geçmiyor bu çınlamalarım. sürekli çınn çınn çınnnn yapıyor..
isteyen mesaj atıp, alıntı yapabilir ama çok zor çokkkk dayanmak..
Merhaba.bu sorunu yaşayalı tam 1 yıl oldu ve hala devam ediyor. Şu an bile öyle çınlıyor ki kulaklarım anlatamam sizlere.arkadaşlar güncel gelişmelerden yaşanılanlardan lütfen haberdar edelim birbirimizi çok korkuyorum ağlıyorum üzülüyorum daha da artıyor hiç geçmiyor bu çınlamalarım. sürekli çınn çınn çınnnn yapıyor..
isteyen mesaj atıp, alıntı yapabilir ama çok zor çokkkk dayanmak..
Merhaba.Kardeş aynı Problem bende (tme) var senin çınlaman Geçtimi ve nasıl bir tedavi uyguladılar
sadece tek sefer@Gülşena kaç sefer gittiniz ?
sadece tek sefer
Kısaca şunu söyleyeceğim ;
Kulak çınlaması yaşayan, uzun zamandır buna maruz kalan arkadaşlar, bunun en pratik çözümü günde 1 ya da 2 saat sakız çiğnemek..
Dalga geçmiyorum, bizzat doktorum tarafından verilen tedavi
Alışkanlık haline getirip marketten 15 kuruşa alacağınız şekerli ya da şekersiz bir sakızı her gün 1-2 saat çiğneyin. Ne çınlamanız kalıcak, ne de eklem sorunu.. aynı zamanda da kulak tıkanıklığına da birebir tedavidir sakız![]()
Ya tamamda tek problem yok ki hem işitme kaybı hem çınlama var. Allah aşkına şu probleme çözüm bulabilen yok mu![]()
Bende çınlama olayı da var işitme kaybıda şimdi çınlama olayını nasıl anlatsam size ince bi ses zınkkk sürekli
İşitme kaybı doğuştan kalıcı bir durum ise ; maalesef onun bir tedavisi yok...
Lakin farklı şeylerden dolayı zaman içerisinde bir kayıp oluştu ise ; bunu lazer ortamında ya da ameliyat ortamında düzeltebiliyorlar.
KBB'yr görünüp bir teste gir ardından film çektir netice belli olur
Doktora son kontrole gittiğimde bana bunla yaşamaya alış bu ses geçmez dedi
Yorum yapmak nekadar doğru Bilemem ama Peygamber efendimiz(s.a.s) kulak çınladığında ALLAH Katında Senden bahsediyor, ondan dır Ki kulak çınladığında salat-ı selam getirmek yada "Zekerallahu men zekarani bihayrin" demek gerekiyor..bu biri seni anıyor muhabbeti nerden gelmiş acaba bilen var mı?
Selamun Aleyküm Acaba okuduğunuz şifa ayetleri neler söyleyebilirmisiniz.sadece tek sefer