iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Swap cihaza bir açıklama gerek sanırım.

Ben tam olarak ne gibi durumlarda bu cihazların verildiğini bilmiyorum fakat bildiğim şu ki örnek ablamın 6 s telefonu %60 larda kendini kapatıyor şarja takınca %60 ile devam ediyordu gönderdik değişim yapıldı aktifleştirmek isteyince swap 6s yazıyordu

Swap cihaz sorunlu olarak toplanan iPhone lar Çin'e gider en küçük parçasına kadar test edilir yeniden birleştirip fabrika çıkışı yapılır bir rivayete göre bu toplama cihazlar orijinal ürünlere göre çok daha sorun yaratan cihazlar olarak bilinir :)) @52SakocaN52
Sorun yarattığını duymadım, çok swap cihaz kullanan gördüm.
yalnızca diğer dedikleriniz gibi yapılıyor ama çin'e gönderildiği yok tabi.
--- Gönderi Güncellendi ---
Mrb arkadaslar ıphone 7 plus kullanıyorum bı sorum oluvaktı kameraya hafıf vurunca ses gelıyo tam kamera bolgesınden oıs gelıyo acaba yada baskasındada varmı aynı ses ama cam bı skıntj uok
benden de geliyor sıkıntı yok lensler oynadığı için

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Swap cihaza bir açıklama gerek sanırım.

Ben tam olarak ne gibi durumlarda bu cihazların verildiğini bilmiyorum fakat bildiğim şu ki örnek ablamın 6 s telefonu %60 larda kendini kapatıyor şarja takınca %60 ile devam ediyordu gönderdik değişim yapıldı aktifleştirmek isteyince swap 6s yazıyordu

Swap cihaz sorunlu olarak toplanan iPhone lar Çin'e gider en küçük parçasına kadar test edilir yeniden birleştirip fabrika çıkışı yapılır bir rivayete göre bu toplama cihazlar orijinal ürünlere göre çok daha sorun yaratan cihazlar olarak bilinir :)) @52SakocaN52

Dostum belkide kullandığım 40. iPhone. Swap cihazların daha sağlam olduğunu gördüm. Sebebi ise , test aşamasından geçip, kullanıcıya sunulması.

Tabiki tekrar revize aşamasında kullanılacak. Parçaları atıp , sıfır ürün verse 2 sene dayanamaz . Hangi şirket olursa olsun.

alim esad aktaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 7 kullanıyorum you tube de kendilğinden kıstılı mod açılıyor ve kapatamıyorum pasif görünüyor video izleyemiyorum yardım ederseniz sevinirim
iphone 7 kullanıyorum you tube de kendilğinden kıstılı mod açılıyor ve kapatamıyorum pasif görünüyor video izleyemiyorum yardım ederseniz sevinirim
acil cevap bekliyorum

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
bu ios 10 da iphone nun klavye sinde swipe yazma modu yokmu acaba

tgb_kaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
10.2'de hücresel veri problemi diye başlık var ama buradan da sormuş olayım. Bu sorunu yaşayıp da çözen var mı? Randevu bile alamıyoruz bırakın muhattap bulmayı

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
10.2'de hücresel veri problemi diye başlık var ama buradan da sormuş olayım. Bu sorunu yaşayıp da çözen var mı? Randevu bile alamıyoruz bırakın muhattap bulmayı
apple store açılışta erkenden gelip kuyruğa girerseniz bakıyorlar

BoraBudak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 7 plus telefonumu suya soktum ama kamerası buğu yaptı 3 / 4 saat tir geçmiyor ne yapmam lazım ? yoksa kendiliğinden geçmesini mi bekliyim

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar benim önceki telefonum htc one m8 di. Marvel şampiyonalar turnuvası diye bir oyun var şimdi oyunu telefona yükledim giriş yaptığım halde kaldığım yerden devam etmiyo sıfırdan başlıyorum oyuna bu sorunu nasıl halledebilirim yada halledebilirmiyim?

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Bugün aypon 7 plasımı 2. Defa suya düşürdüm. Bu sefer sağlam düştü komple alt kısımdan telefonun orta kısmına kadar suya battı çamurda vardı. Aldım temizledim(içim gitti tabi naneyi yedik diye), yine bir sorun yok su girme gibi birşey olmadı kesinlikle, tekrar iyiki almışım dedim

bhgrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ben önceden iphone 6 16gb kullanıodum icloudda fotoğraflar 6gb yer kaplıyodu telefonda 400 mb civarı idi şimdi 1 aydır iphone 7 plus 32 gb kullanıyorum icloudda fotoğraflar 7 gb oldu ama telefonda 3.4 gb yer kaplıyor bu bir sorunmu yoksa hafıza artı ve telefonda fotoğraf kalitesi arttığından yüksek boyutta fotoğraf çektinden mi anlamadım iki telefondada icloud yedekleme ayarı iphoneda en iyi depolama olarak seçili.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
randevu yok ise kvk gidiceksiniz ki 15 günü gözden çıkarmalısınız

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Pazar günü sabahın köründe dayanacağım store kapısına, bakalım. Bakmazlarsa da iade. Net. Uyku düzenim alt üst yok randevuydu bilmem neydi...

Bilsem edeceğim de ah işte :)
bigisayara bağla, itunesu aç güncelle/geri yükle de bu kadar

Adem6969

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Apple'in yeni telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanıcıları ve meraklıları soru, sorun, görüş ve önerilerini buradan konusuyor.

780b40e41db851242bc487c91ba0079d.jpg

iPhone 7 ve 7 Plus'un başlıca yeniliklerine gelirsek :

-Artik en düşük hafıza 32 Gb
-A10 islemci, M10 yardımcı islemci
-12 Mp çok daha gelismis arka kamera(Plus ta çift kamera mevcut)
-7 Mp geniş açılı ön kamera
-Yeni siyah ve simsiyah renk seçeneği
-Mekanik tuş yerine artik basma gerektirmeyen tuş
-Toz ve su geçirmezlik(IP 67)
-Yeni stereo hoparlör
-Lightining kulaklik girişi.
-iPhone 7 649 dolar, 7 Plus 769 dolar (32 gb amerika fiyati)

Detaylı Teknik Özellikleri buradan bulabilirsiniz :iPhone 7 - Teknik Özellikler
Sizin cihaz hakkinda düşünceleriniz ve merak ettikleriniz neler?
Ekli dosyayı görüntüle 7852 Ekli dosyayı görüntüle 7851 Ekli dosyayı görüntüle 7853
Arkadaslar mrb ben 7 plus gold var apple stordan aynısını mat sıyahını ıstesem uste kac para ısterler yada bı fıkrı olan varmı degısmek ıstıyom

Literarylife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Beyler iPhone Dock almak sizce mantıklı mı ? Yani normal kutudan çıkan şarjdan daha mı hızlı dolduruyo ? Kullanan veya bilgisi olan varsa söyleyebilir mi rica etsem ? Ya iPhone Dock yada iPad in şarjını almak istiyorum hangisini önerirsiniz ?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Beyler iPhone Dock almak sizce mantıklı mı ? Yani normal kutudan çıkan şarjdan daha mı hızlı dolduruyo ? Kullanan veya bilgisi olan varsa söyleyebilir mi rica etsem ? Ya iPhone Dock yada iPad in şarjını almak istiyorum hangisini önerirsiniz ?

hıza etki etcek birşey değil

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadaşlar benim önceki telefonum htc one m8 di. Marvel şampiyonalar turnuvası diye bir oyun var şimdi oyunu telefona yükledim giriş yaptığım halde kaldığım yerden devam etmiyo sıfırdan başlıyorum oyuna bu sorunu nasıl halledebilirim yada halledebilirmiyim?
Eğer ki Facebook bağlantısı oluşturmadıysanız malesef aktarma şansı yok