- Reaksiyon puanı
- 493
netflix'e geri döndüm de yine tırt.
alternatif ne yapabilirim acaba?
alternatif ne yapabilirim acaba?
Beraber bırakıyoruz kardeşim. Rawkid gitmiş scorpion gitmiş mazruf gitmiş sende gidersen burada kalmam için bir neden yok demektir.Arkadaşlar bırakıyorsa scorpionda banlatmış kendini bizede durmak düşmez kendinize iyi bakın .
Öğlen bi el cs oynadım bi geldim durum bu.Buradan fırtına mı geçti?
Ben de yoldaydım. Burda olsam acaba engel olabilir miydim bilmiyorum ama hepsiyle güzel muhabbetlerimiz olmuştu, hatrımız sayılırdı belki, hayırlısı olsun diyelim.. Bu forumda en çok da benim emeğim hiçe sayılmıştır belki, sınırsız ban yemeden önce tabi, aftan sonra fazla katkım olmadı foruma, çünkü gönül kırık bir kere..Öğlen bi el cs oynadım bi geldim durum bu.
--- Gönderi Güncellendi ---
Peoples temple tarikatının sonu gibi toplu olarak forumu bıraktılar.
Foruma 1 gün girmedim olaylar bak, demekki 1 haftta girmesem ne olcak.Buradan fırtına mı geçti?
Ben dediydim bunları hep. Daha önce uyardım da dikkate alan olmadı... Konuyu kitlediler kendi ayaklarına sıktılar.Ben de yoldaydım. Burda olsam acaba engel olabilir miydim bilmiyorum ama hepsiyle güzel muhabbetlerimiz olmuştu, hatrımız sayılırdı belki, hayırlısı olsun diyelim.. Bu forumda en çok da benim emeğim hiçe sayılmıştır belki, sınırsız ban yemeden önce tabi, aftan sonra fazla katkım olmadı foruma, çünkü gönül kırık bir kere..
Forumda çok gereksiz bir tayfa var ve her konuda gereksiz mesaj kasıyorlar, birbirlerinin mesajlarını beğeniyorlar vs vs.. Artık bu forumda, gölgeler büyümeye başladı kısacası..
Aynen öyle oldu.Şimdi bu güzel insanlar atlarına binip gittiler mi?
Bir de benimkine bakın.Yaklaşık iki buçuk ayda 1186 mesaj yazmışım.Forumu sevmem ve hergün foruma bakmamdan olsa gerek.3 yılda 700 dediğin nekibirde benimkine bak
Seni seven koca yürekli bir koreli kardeşin var merak etme[emoji41]Beni seven 1-2 kişi vardı bu forumda onlar da gitti . Artık kalanlara zorla sevdirecez kendimizi .
Bir grup tamamen gitmiş forumdan galiba. Ben bu kadar anladım[emoji3]neler neler oldu burada. anlatacak birisi var mı?
okuduklarımdan çıkardığım : haklılar. geçiştirme bir cevaptan daha fazlasını hak ediyorlardı. ayrıca, şu garibim forum için dertleri de olan kişilerdi.Bir grup tamamen gitmiş forumdan galiba. Ben bu kadar anladım[emoji3]
Geçen forumda gezerken Uber arkadaşımızın yetkilerini bıraktığını gördüm.Eski ve deneyimli moderatörlerin yetkiyi bırakıp yerlerine egolu ve laftan anlamayan tiplerin gelmesi artık canımı sıktı.Yazdım buraya desteği de alınca konu açtım.Konuyu kilitlediler.neler neler oldu burada. anlatacak birisi var mı?
Eski moderatörler ve bazı üyeler "böyle gidişatın .." demiş anladığım kadarıyla.neler neler oldu burada. anlatacak birisi var mı?
Bende gitmeyi planlıyorum. 1 derece kaldılar azıcık daha. 1 kere gittim zaten. Bu sefer de giderim ama dönüş kolay olmaz. Forumun tadı tuzu olanlar gitti.hadi getirin memogoreni scorpionu o eski alecontu okinkurtu. Ben eski forumu istiyordum ama olmadı.
Pc öldü[emoji24] steam hiçbir şekilde çalışmıyor. Tekrar indirmem lazım.@SONG JOONG KI Paladins oynamıyor musunuz?Beraber oynayalım mı?