iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
arkadaşlar elimde ıphone 4 var. Bu hafta içinde ıphone 7 plus 128gb alıca. Sizce verdiğim paraya değermi? Öyle 3 yılda bir telefon değiştiremiyorum sizce beni götürürmü ıphone 7 plus?

Bende 4s den 7 plus a geçiş yaptım. Bende sürekli telefon alan birisi değilim.
10 ay yeni modelin çıkmasını beklemektense vakit geçirmeden 7 plus al derim.

furkannosmann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bende 4s den 7 plus a geçiş yaptım. Bende sürekli telefon alan birisi değilim.
10 ay yeni modelin çıkmasını beklemektense vakit geçirmeden 7 plus al derim.

peki telefondan memnunmusun? bazıları ses geliyo diyo sende varmı ses geliyomu yani?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadaşlar maddi bir sıkıntıdan dolayı 7 plus jet black 256 gb Türkiye garantili cihazımı satmaya karar verdim.Toplamda 20 gün jelatinli kılıflı kullandım, hiç çizik darbe vb.yok.Faturası mevcut.4.200 tl ye vereceğim,şarj cihazı,kablosu ve kulaklığını daha hiç açmadım.ilgilenen olursa özel mesaj atabilir.Fiyat son gibidir.
Kötü bir durum ama inşallah kısa zamanda alırsınız letgo ya filan koyabilirsiniz satış yaparken mutlaka elden teslim yapın siz gönderipte ücretini göndermeyen çok
--- Gönderi Güncellendi ---
7 plus 32 kullanıyorum ama fark ettim ki her güncelleme sonrası hafızada ben kullanmadığım halde yer kayboluyor.

Örnek vereyim
Kullanılan 6,41 GB
Kullanılabilir 20,97 GB diyor

Ancak uygulamaların boyutlarını toplayınca 3 GB yediğini görüyorum. Kalan 3,41 GB nereye gidiyor bilmiyorum

Her güncellemede sıfırlayıp yedeği geri yüklüyorum halloluyor. Bunu yaşamamak için ne önerirsiniz?
Kullandığınız uygulamaların önbellek etkisi var mı acaba
merhabalar iphone video sorunu yasiyorum sessiz ortamda video cekerken cizirtili bi ses geliyor rahatsiz edici muhtemelen islemci sesi die dusunuyorum ne yamamiz gerekir size
Bu sorun hepimizde var malesef ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum
69 tl'ye aldığım ilk ekran koruyucum boşa gitti şimdi 56 tl'ye aldım yine boşa gitsin istemiyorum sizce turkcell bayisinemi , türk telekom bayisinemi yoksa vodafone gidipmi taktırıyım birde bu konuda erkeklermi daha tecrübelidir
Bunun erkeği kızı Yok :) ben Türkcell'den aldım onlar taktı gayet güzel di
69 tl'ye aldığım ilk ekran koruyucum boşa gitti şimdi 56 tl'ye aldım yine boşa gitsin istemiyorum sizce turkcell bayisinemi , türk telekom bayisinemi yoksa vodafone gidipmi taktırıyım birde bu konuda erkeklermi daha tecrübelidir
Bunun erkeği kızı Yok :) ben Türkcell'den aldım onlar taktı gayet güzel di
Arkadaşlar iOS ile ilgili bi soru sorucam ben birşeyler okurken telefon otomatik kilide geçmek için ekranı hafif karartıyor, ben ekrana baktığım sürece ekranın kapanmamasını sağlayacak bi ayar var mı? Samsunglarda böyle bir özellik var fakat iphone da olup olmadığını bilmiyorum
Buradan yapabilirsiniz otomatik kilit alanından
IMG_2070.PNG

peki telefondan memnunmusun? bazıları ses geliyo diyo sende varmı ses geliyomu yani?
Nasıl bir ses ?
Nasıl bir ses ?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
arkadaşlar teknolojide yeni modelini bekleyimmi yoksa alıyımmı diye bir soru olmaz. Çünkü teknolojiyle kolay kolay yarışılmaz sürekli birşeylerin yenisi çıkar. En akıllıca alışveriş yöntemi ihtiyacınız olanı imkanınız olduğu zaman almaktır. Ya da para çoktur her yıl yeni ürün kullanmak istersin alırsın, yada teknolojiye çok düşkünsündür para çok çok fazla olmasada ona öncelik verirsin bazı şeylerinden kesersin alırsın.
Arkadaşlar maddi bir sıkıntıdan dolayı 7 plus jet black 256 gb Türkiye garantili cihazımı satmaya karar verdim.Toplamda 20 gün jelatinli kılıflı kullandım, hiç çizik darbe vb.yok.Faturası mevcut.4.200 tl ye vereceğim,şarj cihazı,kablosu ve kulaklığını daha hiç açmadım.ilgilenen olursa özel mesaj atabilir.Fiyat son gibidir.

bu devirde letgo gibi yerlere ilan koyup yüz yüze görüşüp elden ücretini filan almak riskli neden dersen telefon alıcam bahanesiyle kötü niyetli biri sana yaklaşabilir yada sahte para verebilir.

En garanti yöntem her ne kadar yüksek komisyonda alsalar gittigidiyor yada sahibinden.com get ilan hizmetini kullanmak 400 lira vermemek için 4200 lira riskine girilmez

Olabilecek en iyi alternatifleri araştırdım.Bunların içinden hangileri tercih edilmeli mat siyah için

iPhone 7 Plus için Silikon Kılıf - Kum Pembesi
Ringke Air iPhone 7 Plus Kılıf Clear - Ultra Hafif Esnek İnce Şeffaf Transparan
Ringke Air iPhone 7 Plus Kılıf Clear - Ultra Hafif Esnek İnce Şeffaf Transparan

İphone 7 7 Plus 6 6s Plus Mat Yumuşak Kadifemsi Silikon + Cam - n11.com
Iphone 7 7 Plus 6 6s Plus 360 Sert Rubber Kılıf Kadifemsi Doku - n11.com
Baseus Iphone 7 Plus Kılıf Half To Half Silikon Rubber-siyah - n11.com

renk kum pembesi olmayacak tabiki siyah olacak : )

Son düzenleyen moderatör:

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Tekrardan merhaba arkadaşlar, aranızda 7 plus mat siyah için yada 6,6s için orjinal apple deri kılıf kullanan oldumu diğer renklerin problem yarattığını, kirlendiğini, soyulduğunu biliyorum. Hatta sdn de kırmızı rengin videosu da vardı. Acaba siyah deride öylemidir acaba almaya değermi yoksa gidip orjinal slikonmu alıyım. Ama onada verilen paraya değmez gibi sanki apple değilde normal bir markada olsa 30 tl olacak kalitesiz birşeymiş gibi geliyo elime alıp bakmışlığım yok ama öyle gibi geliyo
6S Plus ile silikon kül grisi rengi kılıf kullanmıştım. Silikon kılıfların hissiyatı güzel fakat sevmediğim nokta telefonu cebimden çıkartırken komple cebim de dışarı çıkıyordu her defasında :D Ama 7 serisi için üretilen deri kılıflar çok güzel tavsiye ederim. Yakın zamanda siyah deri olanından almayı düşünüyorum. Özellikle butonları alüminyum yapmaları çok iyi olmuş.
iPhone-7-leather-case-side-volume-buttons.jpg

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
6S Plus ile silikon kül grisi rengi kılıf kullanmıştım. Silikon kılıfların hissiyatı güzel fakat sevmediğim nokta telefonu cebimden çıkartırken komple cebim de dışarı çıkıyordu her defasında :D Ama 7 serisi için üretilen deri kılıflar çok güzel tavsiye ederim. Yakın zamanda siyah deri olanından almayı düşünüyorum. Özellikle butonları alüminyum yapmaları çok iyi olmuş.
iPhone-7-leather-case-side-volume-buttons.jpg

deriye bakmak zor ama ya bende düşünüyodumda 2 aya her yeri garip oluyor bi yere hafif sürtse hemen gidiyor

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21

Sessiz ortam da video çekim sonucunda ses geldiği söyleniyor ama hiç denemedim ses geliyor mu diye. Normal çektiğim videolarda rahatsız edici hiç bir ses duymadım o nedenle sessiz ortam da ses var mı yok mu diye çekim yapmadım. Buna bence sende takılı kalma.

headworks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 jet black kullanıyorum ve kılıf almak istiyorum şuan için appleın silikon ve deri kılıfını düşünmekteyim. Gönlüm biraz daha deri kılıftan yana ama deri kılıf 2 ay sonra soyuluyo diyen çok oldu. Daha önce deri kılıf kullanan var mı? Varsa izlenimlerini paylaşabilirler mi? Renk olarak uçuk kahve, siyah ve fırtına grisi düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz de varsa yorum bekliyorum. Bu arada sanki yeni lightning kulaklıkların ses çıkışı 3.5mm girişe göre (iPhone 6) biraz düşük gibi geldi bana. Benim gibi düşünen başkaları da var mı merak ediyorum açıkçası.

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 jet black kullanıyorum ve kılıf almak istiyorum şuan için appleın silikon ve deri kılıfını düşünmekteyim. Gönlüm biraz daha deri kılıftan yana ama deri kılıf 2 ay sonra soyuluyo diyen çok oldu. Daha önce deri kılıf kullanan var mı? Varsa izlenimlerini paylaşabilirler mi? Renk olarak uçuk kahve, siyah ve fırtına grisi düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz de varsa yorum bekliyorum. Bu arada sanki yeni lightning kulaklıkların ses çıkışı 3.5mm girişe göre (iPhone 6) biraz düşük gibi geldi bana. Benim gibi düşünen başkaları da var mı merak ediyorum açıkçası.
Deri kılıflar zamanla renk atması yapmaktadır bunu apple online sohbette sorarsanızda söylerler o yüzden silikon öneririm.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Deri kılıflar zamanla renk atması yapmaktadır bunu apple online sohbette sorarsanızda söylerler o yüzden silikon öneririm.

mesela bende online storedaki arkadaşa şunu demiştim ben biraz titiz biriyim deri bana gidermi diye ordaki arkadaşta deri gerçekten çok güzel oluyo ama sizin kişilik özelliğinizi dikkate alırsak slikon almalısınız dedi

Habibo881

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
yok hocam çok fazla kalınlaştırmıyor. telefon ekranı sanki orjinalmiş gibi duruyor. videosunu buldum buradan da bakabilirsiniz:

[/QUOTE
yok hocam çok fazla kalınlaştırmıyor. telefon ekranı sanki orjinalmiş gibi duruyor. videosunu buldum buradan da bakabilirsiniz:

Kim yaptırdınız ? Ve bu arada görüldüğü gibi güzel cuk diye oturuyor mu ekrana?

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Evet bugün farkettim şarjım çok fazla gidiyor kullanmama rağmen /30 şarjım gitmiş

Literarylife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
beyler iphone 7 plus aldım. bana fotoğraf uygulaması önerirmisiniz ? telefon boş duruyo siz daha iyi bilirsiniz diye danıştım size şimdiden teşekkürler . :)

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
iphone 7 almaya değermi çünkü kolumda bir problem var plus büyük ve biraz ağır geldi kullanamadığım için iade ediyorum. geçen yıl 4.7 inç iphone 6 kullanıyodum o rahat oluyodu biraz daha

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ben 4.7 inç ekrandan geçtim 6S Plus' a çok memnunum. Büyük ekran gerçekten çok hoş. Sıkıntı yaşamıyorum.

HalilTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
7 plus 32 kullanıyorum ama fark ettim ki her güncelleme sonrası hafızada ben kullanmadığım halde yer kayboluyor.

Örnek vereyim
Kullanılan 6,41 GB
Kullanılabilir 20,97 GB diyor

Ancak uygulamaların boyutlarını toplayınca 3 GB yediğini görüyorum. Kalan 3,41 GB nereye gidiyor bilmiyorum

Her güncellemede sıfırlayıp yedeği geri yüklüyorum halloluyor. Bunu yaşamamak için ne önerirsiniz?

Buyuk ihtimalle telefondan guncelleme yapiyorsan o yuzden direk ustune kurar ama itunesten yaptığında bu sorun düzelecektir

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ayarlardan mı yoksa İTunes' ten mi güncelleme yapılması gerekiyor? Hangisi doğru bir işlem? İTunes' ten nasıl yapılıyor acaba?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
beyler iphone 7 plus aldım. bana fotoğraf uygulaması önerirmisiniz ? telefon boş duruyo siz daha iyi bilirsiniz diye danıştım size şimdiden teşekkürler . :)
ıphone'nin kendi kamera uygulaması varken neden başka bir uygulamaya ihtiyaç duydunuz
Ayarlardan mı yoksa İTunes' ten mi güncelleme yapılması gerekiyor? Hangisi doğru bir işlem? İTunes' ten nasıl yapılıyor acaba?
ara güncellemeleri telefondan yapabilirsini ama ana güncellemeleri bilgisayardan.
isterseniz ara birimleride yapabilirsiniz. apple kendisi söyledi güncellemeleri itunes den yapın diye.
iphone 7 almaya değermi çünkü kolumda bir problem var plus büyük ve biraz ağır geldi kullanamadığım için iade ediyorum. geçen yıl 4.7 inç iphone 6 kullanıyodum o rahat oluyodu biraz daha
bu sizin kullanımınıza kalmış mesla benada ilk başlarda ağır gelirdi ve büyük gelirdi fakat alalı 2 ay oldu hatta 3 ay hiç bir şekilde zorlanmıyorum

ıphone 7 almaya fazlasıyla değer
bu sizin kullanımınıza kalmış mesla benada ilk başlarda ağır gelirdi ve büyük gelirdi
düşük geldi gibi derken ?
silikon alın bence silikon en iyisi

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Call of duty modern warfare 2 deki Ghost karakterinin siyah temalı wallpaperlarını bulabilecek bir arkadaşımız var mı?
Ghost hayranıyım kilit ekranına koymak istiyorum :)
Şimdiden teşekkür ederim bulabilecek arkadaşlara

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
ıphone'nin kendi kamera uygulaması varken neden başka bir uygulamaya ihtiyaç duydunuz

ara güncellemeleri telefondan yapabilirsini ama ana güncellemeleri bilgisayardan.
isterseniz ara birimleride yapabilirsiniz. apple kendisi söyledi güncellemeleri itunes den yapın diye.

bu sizin kullanımınıza kalmış mesla benada ilk başlarda ağır gelirdi ve büyük gelirdi fakat alalı 2 ay oldu hatta 3 ay hiç bir şekilde zorlanmıyorum

ıphone 7 almaya fazlasıyla değer

bu sizin kullanımınıza kalmış mesla benada ilk başlarda ağır gelirdi ve büyük gelirdi

düşük geldi gibi derken ?
silikon alın bence silikon en iyisi

Filmic pro öneririm 100 mbps 4k video için ideal . Sinema kalitesine yakın ;))

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Uzun süre bakıyorsanız telefona bilek denen bir şey bırakmıyor küçük parmak uyuşuyor uzanarak bakmak imkansız neredeyse ama büyük ekranla bir resme oyuna ya da videoya bakmak eğlenceli 4.7 için fazla küçük daha 5.5 daha hafif telefonlarda var istiyorsanız araştırabilirsiniz.

Literarylife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Beyler iPhone 7 Plus kullanıyorum. Lte 4G kullanıyo. Ben çok şarj yendiğini düşünüyorum bunu nasıl 3 G olarak değiştirebilirim ? Bilgisi olan

MehmetCBL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar iphone 7 plus var bendede parmak izini bazen okuyor bazen okumuyor.3 tane parmağımı kaydettim üçündede böyle yapıyor.Teknik servisle görüştüm kirden olabilir diyor bir sıkıntısı yok cihazın dediler.Fakat 6s de var bende onda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum.Bir öeneriniz varmı ?