iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bravess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba Arkadaşlar Telefonum : iphone 7 128 gb

Bişi sorucaktım ;

İphone ön camerasını tmm retrica gibi programlarla çekilen fotoraflar aynı şekilde gösteriyor ama arka camera bir türlü yapamadım aynı görüntüsü istiyorum çekildikten sonra ben fotonun ters dönmesini istemiyorum bunun başka bir çözümü varmıdır .

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
arkadaslar slm. assistive touch a geri tuşu getirebiliyor muyuz. iphone da yeniyim. androidden kalma bi geri tuşu alışkanlığı varda :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Beyler bişey sorucam izninizle.
iPhone 7 Plus kullanıyorum şarjı iyi aslında ama ben %100 yaptıktan sonra düşük güç moduna alıyorum sonra öyle kullanıyorum bi sıkıntı olur mu ? Hani belli bi şarj seviyesinden sonra mı düşük güç modunu açmak mantıklı ?
--- Gönderi Güncellendi ---

Son sorduğum soruyla ilgili yardımcı olurmusunuz ?

Bataryanın uzun vadede ölmesine sebep olur

furkannosmann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar ıphone 7 plus 128GB matsiyah alıyorum kesin olarak. renk olarak matsiyah nasıl iyimi çizilme falan olurmu jetblacke göre?

Literarylife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar ıphone 7 plus 128GB matsiyah alıyorum kesin olarak. renk olarak matsiyah nasıl iyimi çizilme falan olurmu jetblacke göre?

öncelikle hayırlı olsun kardeşim .
bende plus 32gb mat aldım. jet black'e göre daha iyi insana sağlamlık hissi veriyo en başta.
ama sana tavsiyem kılıfsız ve 3d kırılmaz cam kullan ne olur ne olmaz. 4 bin küsür para veriyosun çöpe gitmesin değil mi :)

furkannosmann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
öncelikle hayırlı olsun kardeşim .
bende plus 32gb mat aldım. jet black'e göre daha iyi insana sağlamlık hissi veriyo en başta.
ama sana tavsiyem kılıfsız ve 3d kırılmaz cam kullan ne olur ne olmaz. 4 bin küsür para veriyosun çöpe gitmesin değil mi :)[/QUOT

Öncelikle teşekkür ederim. memnunmusnuz telefondan?

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Merhaba Arkadaşlar Telefonum : iphone 7 128 gb

Bişi sorucaktım ;

İphone ön camerasını tmm retrica gibi programlarla çekilen fotoraflar aynı şekilde gösteriyor ama arka camera bir türlü yapamadım aynı görüntüsü istiyorum çekildikten sonra ben fotonun ters dönmesini istemiyorum bunun başka bir çözümü varmıdır .
O değişmez gerçek görüntünüzü gösteriyor fotoğraf çekildikten sonra düzenlemeden yatay döndürürseniz sorun çözülür.

Literarylife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

evet çok memnunum. Hatta şimdiye kadar ki en iyi telefon desem yalan olmaz herhalde . :) hiç pişman değilim en az 5 sene götürür sizi :)
O değişmez gerçek görüntünüzü gösteriyor fotoğraf çekildikten sonra düzenlemeden yatay döndürürseniz sorun çözülür.

peki onu nasıl yapıcaz nerden döndürücez ? bende merak ediyorum yapamadım şimdiye kadar :) aradım ama bulamadım :(

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
evet çok memnunum. Hatta şimdiye kadar ki en iyi telefon desem yalan olmaz herhalde . :) hiç pişman değilim en az 5 sene götürür sizi :)

peki onu nasıl yapıcaz nerden döndürücez ? bende merak ediyorum yapamadım şimdiye kadar :) aradım ama bulamadım :(
Herhangi bir fotoğraf editleme programı yardımcı olacaktır.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
İphone 7 32 mat siyah 2 aydır kullanıyorum, kesinlikle beklentilerimi karşıladı ama keşke Plus alsaydım diyorum şimdi. Değiştirme imkanım olsa hiç düşünmeden Plus ile değiştirirdim.Yeniden alacaklara tavsiyem 7 - 7 Plus arasında kalanlar varsa kesinlikle Plus modelini tercih etsinler.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Dolar 3.72 olmuş arkadaşlar.
Sağlam bir 350₺ zam bindirirler artık

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bataryanın uzun vadede ölmesine sebep olur
%100 ü düşük güç modunda kullanmak batarya yı öldürmeyi bırak iki gün sonra eline alırsın batarya yı işlemciyi çok yorar sürekli düşük güç modunda kullanmak

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar aranızda Türk Telekom operatörünü kullanan var mı iPhone da çekmeme kopma gibi sıkıntı yaşayan var mı ve internet karşılaştırması yaparsanız 3 operatör arasında ne dersiniz nasıl interneti Türk Telekom'un

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadaşlar aranızda Türk Telekom operatörünü kullanan var mı iPhone da çekmeme kopma gibi sıkıntı yaşayan var mı ve internet karşılaştırması yaparsanız 3 operatör arasında ne dersiniz nasıl interneti Türk Telekom'un
türk telekom kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Dolar 3.72 olmuş arkadaşlar.
Sağlam bir 350₺ zam bindirirler artık

apple a aslında hiçbir zaman kur zammı gelmedi önceki modellerde kur zammı zannettiklerimiz ya ötv değişikliğinden ya bandrol zorunluluğundan yada ithalat ,gümrük vb vergilerin değişmesi nedeniye olmuştu
İphone 7 32 mat siyah 2 aydır kullanıyorum, kesinlikle beklentilerimi karşıladı ama keşke Plus alsaydım diyorum şimdi. Değiştirme imkanım olsa hiç düşünmeden Plus ile değiştirirdim.Yeniden alacaklara tavsiyem 7 - 7 Plus arasında kalanlar varsa kesinlikle Plus modelini tercih etsinler.

çok büyük ya

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49

turk telekom kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum. yalniz şöyle birşey farkettim. 4.5 g de 2 kademe cekiyor. 3g de 3 kademe. 2g de full cekiyor

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Türk Telekom kullanıyorum. Iphone 6S Plus' ta ve daha önceki telefonumda çekmeme ve kopma gibi sorunlar yaşamadım. Daha önceden internet hızı yavaştı. Son 2-3 aydır bariz bir şekilde hızında artış olduğunu gözlemledim. Şu an için internet bulunduğum yer itibariyle gayet iyi. Vodafone ve Türkcell hiç kullanmadım. Ama her ikisini kullanan arkadaşlarım var Turkcell' in iyi olduğunu söylüyorlar. Ben Türk Telekom' un tarifesinden ve hızından çok çok iyi olmasa da memnunum.

Firat95

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Ses'e ayarlama tamamen kapalı yap, batarya tüketimine etkisi olur.

Firat95

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Yukardaki 4.5 G sorusunu soran arkadaşa söyledim.