_FAUST_
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,612
$ kuruna bakıpta sorsana bir de.Bu xiaomi mi5 çok tavsiye ediliyor acaba ilerde fiyatı düşer mi bu telefonun 5 ay sonra falan![]()

$ kuruna bakıpta sorsana bir de.Bu xiaomi mi5 çok tavsiye ediliyor acaba ilerde fiyatı düşer mi bu telefonun 5 ay sonra falan![]()
xiaomi mi 5 kardeşim.Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 1100 TL, Aklımdaki cihazlar ise gm 5 plus,Sony xperia xa,lenovo moto g4 plus ve 1 yıl garantili teşhir ürünü sıfır Galaxy note 3 kapalı kutu, arkadaşlar siz hangi cihazları önerirsiniz ithalatçı garantili felan farketmez cevaplarınızı bekliyorum.
Emirhan Kardeşim; bütçeni aşmadan içine sinecek doğru bir alışveriş yapmanız mümkün değil. Enson telefon aldığımda ben de 1000₺ civarında bişiy düşünüyordum. 2000₺ üstüne çıktımYorumunu için teşekkür ederim hocam bütçemi aşıyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Teşekkür ederim
xiaomi mi 5 ,Alcatel ıdol 4 ve gm 5 plus var kardeşim.Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 1100 TL, Aklımdaki cihazlar ise gm 5 plus,Sony xperia xa,lenovo moto g4 plus ve 1 yıl garantili teşhir ürünü sıfır Galaxy note 3 kapalı kutu, arkadaşlar siz hangi cihazları önerirsiniz ithalatçı garantili felan farketmez cevaplarınızı bekliyorum.
Adam bir hafta önceden almış Telefonu neyseArkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkür ederim dediğim gibi telefonu aldım herkese iyi forumlar
Casper'a bulaşma bence kullanan bir arkadaşım vardı her sorduğumda küfür ediyordu.Kredi ile telefon alcaz max 1000 1100 TL mediamarkttan annem için telefon önerir misiniz Casper Via M2 çıkmış nasıl acaba
Kredi ile telefon alcaz max 1000 1100 TL mediamarkttan annem için telefon önerir misiniz Casper Via M2 çıkmış nasıl acaba
1300 TL oHuawei P9 Lite
Gm5 plus? Lenova k note)Casper'a bulaşma bence kullanan bir arkadaşım vardı her sorduğumda küfür ediyordu.![]()
Ya P1 al ya da Gm 5+.1300 TL o
--- Gönderi Güncellendi ---
Gm5 plus? Lenova k note)