Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
anlamadım siz ne dediniz şimdi ? telefonu kullanayım sonra pazartesiyi bekleyip imei no lu faturamı istim ?
--- Gönderi Güncellendi ---
ha birde şayet incehesap sıkıntı çıkarırsa hepsiburada yardım edermi imei nolu fatura konusunda . :D telefonu kullanmaya başlamak için sabırsızlanıyyorum fakat bu akdar bekledikten sonra fark etmez eğer bir sıkıntı cıkacaksa cayma hakkımıda kulanrım yani :D
lütfen biri cevap versin sabırıszlaşmaya başladım iyice :D
Kullanma cihazo imeili fatura iste adamlardan vermezlerse iade hakkını kullan ve hepsi buradadan al

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
E fatura sistemine geçildi fatura sonradan geliyor bence süreç gayet normal nerden aldınız cihazı

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
anlamadım siz ne dediniz şimdi ? telefonu kullanayım sonra pazartesiyi bekleyip imei no lu faturamı istim ?
ha birde şayet incehesap sıkıntı çıkarırsa hepsiburada yardım edermi imei nolu fatura konusunda . :D telefonu kullanmaya başlamak için sabırsızlanıyyorum fakat bu akdar bekledikten sonra fark etmez eğer bir sıkıntı cıkacaksa cayma hakkımıda kulanrım yani :D
lütfen biri cevap versin sabırıszlaşmaya başladım iyice :D
kullan derken cayma hakkını kullan ve sonra hepsiburadadan al demek istemiş.

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
O site yıllardır var faturayı duzeltmelerini soyle bence yardımcı olacaklardır
biliyorum yıllardır olduğunu ama garanti süreci bi garip sanırım , arkadaşım da oradan lg v10 almıştı çocuğun anlatttığına göre ona şöyle demişler : garanti sürecin sen istediğin zaman başlıyor lg ile iletişime geçeceksin . bide şimdi bende kutu bi garip çıkınca hepten kıllandım aslında imei no olmadığıda o kutu için incehesapı aradığımda birden aklıma geldi normalde samsung servisini aramayacaktım orada garnati süreci nasıl olu diye sorunca gelişti bunlar :D

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
önce samsung pazarlama ltd şti amblemini sordu kutuda daha sonra garanti belgesindeki kaşeyi sordu samsung adına olan onlar tamam dedi . bide işte imei no sordu ama o yok biraz bekletti o yok ise teknik destekte sıkıntı olabilirmiş , hata direk geçersizmi dedi tam hatırlamıyorum hepsi buradaya söyleyin imei nolu faura yollasılar dedi

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
İmei no yazılı göndersinler eğer gondermezseniz iade edeceğim dersin

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Aynen yarın inşallah mesai vardır:)
telesekreter söylüyordu bi arayıp bakayım :D
ben şuan zaten direk iade edemiyormuşum ekran jelatinini sökmemem gerekiyormuş imei li fatura nosunu yollamalarını bekleyeceğim sanırım artık ister istemez , kullanmaya başlayım bare :D

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Evet güncelleme geldi Şubat'ın ortasında da ocak güncellemesi bekliyoruz samsung.

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Beyler benim telefon yanıyor bu arada resmen kullanırken koltuğa bırakasım geliyor elim yanıyor :D

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Cayamiyorum ekran jelatini dahi cikartmman gerekiyormuş ben çoktan çıkarmıştım:/ ilk aldığımda baya bi ısındi sonra 280 mb civarı bi güncelleme geldi azaldı biraz yarın görecek artık bi sıkıntı çıkmasa bare şu imei ve ısınma sorunu olmadan uzun yıllar kullansam
İndirme yaparken ısınması normalmi ? Güncelleme gelmeden önce indirme yaparken çok ısınmisti

M

Murat Burç

SDN Okuru
Cayamiyorum ekran jelatini dahi cikartmman gerekiyormuş ben çoktan çıkarmıştım:/ ilk aldığımda baya bi ısındi sonra 280 mb civarı bi güncelleme geldi azaldı biraz yarın görecek artık bi sıkıntı çıkmasa bare şu imei ve ısınma sorunu olmadan uzun yıllar kullansam
İndirme yaparken ısınması normalmiş?
Ne alaka ya
İMEİ meselesini halletmeleri için adamları zorla.
Cİhazdan memnunmusun şuan
Keşke hepsi buradadan alaydın

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Ne alaka ya
İMEİ meselesini halletmeleri için adamları zorla.
Cİhazdan memnunmusun şuan
Keşke hepsi buradadan alaydın
Yarın zorlayacağim zaten . Hepsiburada ilede iletişime geçtim gerçi geri dönmediler ama hayırlısı. Isınma problemide o güncelleme gelmeden önce vardı buyuk olcude, suan azaliyor ama bilmiyorum yarında test etmek için büyük bi uygulama indireyim bare inş..hiç bir sıkıntı çıkmaz . Peki sizin telefonlarda ısınma durumu nasıl?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yarın zorlayacağim zaten . Hepsiburada ilede iletişime geçtim gerçi geri dönmediler ama hayırlısı. Isınma problemide o güncelleme gelmeden önce vardı buyuk olcude, suan azaliyor ama bilmiyorum yarında test etmek için büyük bi uygulama indireyim bare inş..hiç bir sıkıntı çıkmaz . Peki sizin telefonlarda ısınma durumu nasıl?
Güncellemeyi indirirken ve yaparken ısındı şimdi kullanmadım ama eskidende ısınma yoktu.

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Isınma yaşamadım yanlış hatırlamıyorsam
Yeni güncelleme ile galeri hızlanmış sizin fark ettiğiniz birşey var mı
Hocam senkronizasyonu ilgisi olabilirmi ? Mesela şuan fark ettim bende Google her türlü şeyle senkronizeymis sizin telefon ısınmıyor sizde senkronizeymis olayı nasıl?

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Genel olarakmı kapalı ? Bende eğer uygulamaya özel senkron. Ayarları gözüküyor suan

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Sizin telefon hiçmi ısınmıyor ya mesela bu uygulama indirirken İnternet'e dolaşırken vs of sinirim.bozuldu şimdi bide garantiye uğraş , kesin o kutunun açık gibi olmasıyla ilgili bişey nasıl fark etmedim ya . Stres oldum gene işin yoksa garantiye uğraş oda adamlar imei ı gönderirse hay ...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sizin telefon hiçbir ısınmıyor ya mesela bu uygulama indirirken İnternet'e dolaşırken vs of sinirim.bozuldu şimdi bide garantiye uğraş , kesin o kutunun açık gibi olmasıyla ilgili bişey nasıl fark etmedim ya . Stres oldum gene işin yoksa garantiye uğraş oda adamlar imei ı gönderirse hay ...
Isındığı yerler oluyor.